Bebek Beslenmesi Bebeklerin yemek derdi...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
işte pes etmeyeceksin

o öğün sofra kalkacak

kreşte kimse ona farklı yemek hazırlamayacak ki

çocuk biliyor onları yemezse başka bir şey geleceğini
Çok teşekkür ederim. Çok ilgilendin çok yardımcı oldun. Anne yüreği işte kıyamıyorum. Ben de en kötü kreşte aç kalır mecbur yer diye düşündüm bugüne kadar. Şimdi sizin anlattıklarınız ile kendi yaşadıklarımı yarın doktorumuzla görüşeceğim...

İyi bir anne olmak sadece karnını doyurmak falan değil. Çok zormuş annelik. 3 tane 5 tane yapanlar nasıl yapıyor nasıl bakıyor ben mi çok beceriksizim... kafamda sorular...

öyle deme iştahlı çocuk farklı

komşunun kızı var Ekim doğumlu seninkinden büyük ama ben onun seninki kadar olduğu zamanı da biliyorum

sitenin bahçesine kek börek vs indiriyorduk

uzaktan koşarak geliyor ben de ben de diye

ne koyarsan yiyor diyorlar sabah zeytin istiyormuş bundan diye

ekmeği falan iki eli ile tıkıyor ağzına

ama özelliği ne biliyor musun ikinci çocuk

annesi mız mız etmedi ne bulursa verdi eline şimdi de hem hareketli hem iştahlı

artık çocuğunun büyüdüğünü kabul etmelisin

yetişkin gibi yiyebilir dişi vs var

bebek maması, püresi, muhallebisi, bulamacı dönemi bitti

yap çorbaları gerekirse her öğün çorba yesin değişik değişik ama akşam da mutlaka yemek yesin

memeyi de emer merak etme benimki 30 ay emdi ama asıl yemeğini de hep yedi

İkinci çocuk (tabi eğer yaparsam) bunda yaptığım hataları yapmama kararı aldım :)) hiç olmazsa kek, kurabiye falan görünce atlıyor, bir de kahvaltı ile akşam yemeğini çözsek... Bir de mızmız. 10 kiloyu ancak geçtik. Annesi hala 46 kilo ya neyse :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…