bebeklerinize sahip çıkın!!!!!

meral13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
143
7
118
Konuyu belki yanlış yere açıyorum ancak benim içime dert oldu gerçekten. Birkaç gün önce olmuş bir olayı anlatacağım.
Yakın bir akrabamiz olan teyze otobüste giderken ön koltukta oturan iki kadının konuşmasını duymuş. Biri digerine "benim baktığım çocuk çok huysuz akşama kadar ağlıyor hiç susmuyor "demiş.digerinin önerisi tüyler ürpertici "amaan ne uğraşıyosun bıngıldağına batır igneyi aksama kadar uyuyor"...Lütfen arkadaslar çok dikkatli olun.cok kötü oldum yine tüylerim diken diken oluyo.

ben bunu duyduktan sonra kendime hakim olamazdım sanırım o kadına demediğimi bırakmazdım...

İnanamıyorum ufff çok kötü oldum ya keşke tepki gösterseydiniz bir şey yapsaydınız bu ne demek yaaaa
Allah korusun yavrucakları

Allah akil fikir.versin.ben olsam kadini takip eder cocun annesini bulur anltirdim.icime dert olurdu.

Bingildak ney Ne oldugunu bilmesemde düsünce cok korkunc, heleki o kisinin kend baktigi cocuga böyle bisey yapmasi, allah korusun bogardim vallah...

O ne demek be.bingildaga igne mi batir diyo.allahim o duyan ben olacaktim ki evire cevire doverdim o hayvani.yada takip ederdim bi sekilde baktigi cocugun ailesine ulasir haber verirdim onlara.offf nasil canim acidi.allah belasini versin boyle dusunenlerinde yapanlarin da.

Allah belasını versın asıl onun bıyetlerıne batırıcan ve emınım bu kadının da vardır cocuğu yazık

Bismillah
Ayy nasil bi sey bu ya? Allah kahretsin diyorum sadece.
Bazen yeri geliyor biz bile cocuklarimiza sinirlenebiliyoruz Elin yabancisi nasil sevgi gostersin ki canindan kanindan olmayan birine karsi?

Geçen bir videoya denk geldim. Bakıcı, 8 aylık bebeği tv izlemesine engel oluyor diye dövüyor. Aklıma geldikçe benim tüm şiddet damarlarım kalkıyor. Hukuk cezasını verir vermesine ama ağzının üzerine çarpma isteğine de engel olamıyor insan.

Allah herkesi iyi, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

Bingildak ney Ne oldugunu bilmesemde düsünce cok korkunc, heleki o kisinin kend baktigi cocuga böyle bisey yapmasi, allah korusun bogardim vallah...
Bingildak bebeklerin kafasinin ustu.hani bebek buyudukce sertlesen daha kucucukken yumusak olan yer canim.allahim korusun ya.nasil tehlikeli bisey bu.

Ödüm kopuyor böyle insanlardan, nasıl çocuk sahibi olacağımı düşünüyorum hep, işimi bırakmak zorunda kalacağım heralde, kimseye güvenilmiyor bu devirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…