olayı ben duymadım.yazılanları tam okumuyorsunuz bile.ayrıca farzedinki yalan uyarı yapılıyor sadece ve size uymuyorsa okumayın bile.uyarıyıda dikkate almayın.İnanası bir konu değil kim cesaret eder buna kafatasından söz ediyoruz ölümle sonuçlamabilir hem siz duyduysanız başkaları da duymuştur aleni yüksek sesle bunu bir toplu taşıma aracında kim söyler bu ceza gerektiren bir suç çünkü ve o an tepki vermemiş olmanıza ayrıca şaşırdım
inşallah öyledir arkadaşım.inan ki uyuyamıyorum çok canım sıkıldı.Merhaba ,
Bu yıllardır anlatılan bir şehir efsanesi. Bu ve benzeri şehir efsaneleri ile hayatı kendinize zindan etmeyin. Tabi ki herkes çocuklarını emanet edeceği kişileri seçerken dikkatli olmalı. Sağduyunuz doğru insanı bulurken size yardımcı olacaktır.
Sağlıcakla kalın.
yani kim yaptığı bu rezilliği aleni olarak herkesin duyacağı yerde söyler kiİnanası bir konu değil kim cesaret eder buna kafatasından söz ediyoruz ölümle sonuçlamabilir hem siz duyduysanız başkaları da duymuştur aleni yüksek sesle bunu bir toplu taşıma aracında kim söyler bu ceza gerektiren bir suç çünkü ve o an tepki vermemiş olmanıza ayrıca şaşırdım
inşallah öyledir arkadaşım.inan ki uyuyamıyorum çok canım sıkıldı.
Bunu ben de duydum çocuk da zeka geriliği olunca nedeni araştırılıyor ve bu çıkıyor ortaya offf çocuk sahibi olmak ne zorBu tekniği uygulayıp baktığı cocugun zeka özürlü olmasına sebep olan bi kadın duydum
Delirmek uzereyimKonuyu belki yanlış yere açıyorum ancak benim içime dert oldu gerçekten. Birkaç gün önce olmuş bir olayı anlatacağım.
Yakın bir akrabamiz olan teyze otobüste giderken ön koltukta oturan iki kadının konuşmasını duymuş. Biri digerine "benim baktığım çocuk çok huysuz akşama kadar ağlıyor hiç susmuyor "demiş.digerinin önerisi tüyler ürpertici "amaan ne uğraşıyosun bıngıldağına batır igneyi aksama kadar uyuyor"...Lütfen arkadaslar çok dikkatli olun.cok kötü oldum yine tüylerim diken diken oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?