Doğuma Hazırlık Bebeklerinizin İsimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim mis kokulu kızımın ismi İSRA........ anlamı gece yürüyüşü demek........ayrıca sure adı.......topiği okudum bütün isimler çok güzel........rabbim bahtlarınıda isimleri gibi güzel yazsın inşallah........

Direnç
İnanç
Övünç , bu üçü favorim :)

Selim Efe ismini koyduk.
Gençliğinde Efe gibi olsun, ileriki yaşlarda aklı selim davransın diye..
bir de Selim ismini eşimle hep sevmişizdir, Efe de benim İzmirli olmam sebebiyle.

henüz bebeğim yok ama ismini seneler önce koymuştuk eşimle RÜZGAR :) allahım o günleri gösterirse kız yada erkek farketmeden rüzgar koyucaz inşallah

Selam bende 28 haftalık hamileyim kız bebeğim olucak hayırlısıyla inşallah. İsmini Ecrin koymayı düşünüyoruz.

kizimin adi Filiz Erin.

Filiz ismini hamileyken secmistik,kizim da tipki bir filiz gibi narin ve minik dogdu (2050 gr).Bunun uzerine ben de ona guc versin,olgunlassin,yetissin diye Erin ismini de ekledim(ermis,olgunlasmis demek).

ben de 27 haftalık hamileyim. eşimle çoğu zaman ters düşüyoruz isim konusunda. hamileliğin verdiği stresten de söylediği her isme tepki gösteriyorum, istemiyorum o ismi diyorum. sonra uzun uzun düşündüm. o da babası benim kadar onun da hakkı var isim koyma konusunda. eşim zeynep diyor başka bişey demiyor. ben de zeynep in yanına uygun bir isim arıyorum. aklımda hep öykü var. zeynep öykü olabilir mi? siz de yardımcı olur musunuz? zeynep in yanına güzel bir isim arıyorum.

Hangi ismi koyarsanız koyun güzel olsunda ne olursa olsun...İsim konulduktan sonra ismin sahibi o ismi size dünyanın en güzel ismini yapacak zaten..

zeynebin yanına bence en çok alanur yakışır zeynep alanur 'nurun üstündeki gül' demek ama biraz ağır bi isim olabilir diye biz yeğenime sadece zeynep demiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…