Doğuma Hazırlık Bebeklerinizin İsimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
öncelikle hayırlı olsun bebişleriniz
benim kızımın adı melis naz..adını ne koyarsanız huyuda öyle oluyor derler doğruymuş
hem nazlı hemde bal gibi tatlı
melis;bal,bal arısı demek.

selam bu isim seçme işi bayag zor bilirim Allah kolaylık versin hepinize benimde 2 yaşında bir oglum var Kayra Can.Kayra;Allahtan gelen lütuf iyilik

Arkadaşlar doğumuma 3hafta falan kaldı.Bebeğimizin adını Efe düşünmüştük ama zamanla ya alıştığımdan ya da etraftan söylenenlerden sıradan gelmeye başladı bana bu isim.Bilmiyorum etkilendim mi ne oldu.Değişik bir şey olsun istiyorum ama bulamıyorum yine baştaki kararsız halime döndüm
Arda,Yiğit,Yağız bunlar hoşuma gidiyor ama hepsi var akrabalarımızda.Umut istemiştim eşim istemedi.Onur,Mert düşündüklerim ama hala karar veremiyorum eşimse memnun Efe isminden.Bilemiyorum ben çok kararsızım çok zor bir iş bu

İsmin manası bence de çok önemli,kızımın adı Sena Bilge,Bilge ismini eşim,Sena'yı ise ben istedim.Sena,övmek,methetmek,aydınlık,şimşek parıltısı anlamını taşıyor.Bilge de bilenkişi,nazik kişi anlamında.Açıkçası güzel kızlara baktım çoğunn adı Sena idi, e anlamı da güzel olunca Sena olsun istedim.

Güzel bir düşünce gerçekten.Benim kızımın adı Elif Rumeysa.Rumeysa cennetle müjdelenen sahabe hanımlarından birini adı erkek olsaydı Yusuf Kağan,Yakup,Taha gibi isimler düşünebilirim.Ama tavsiye edilen Eymen de çok farklı İnşaallah güzel manalı ve taşıyabileceği bir isim takarsınız.Aslında bebeğinizin yüzünü görünce de karar veriyor insan.İnşaallah hayırlısı ile dünyaya gelir.

arkadaslar ,hepinizinki guzel ama bu isimler hep benim yakinlarimda var, ben hem anlami guzel olsun, hemde farkli kulaga hos gelen bir isim olsun istiyorum, daha farkli fikirleri olan varmi acabaa :) ???

berk,,,sağlam,,güçlü,,dayanıklı,,,
nehir, anlamı,,ırmak,büyük akarsu,

bu arada ,torunlarımın isimleridir...

Oğlum doğdu da bir aylık oldukaydirigubbakcemile2 Adıı da Mert Efe koyduk :asigim:

biz yavrumuzun ismini Muhammed-Emin koyacagiz:)
ben cok istedim bu ismi allah razi olsun esimde karsi gelmedi....
anlami cok güzel Muhammed-Emin (Emin:Güvenilen, inanılan kimse)

Oğlunun adını Muhammed koyan, çocuğu ile Cennetlik olur

Ben kücüklügümde hocamdan bu ismi duymusdum birde anlamini o yüzden bu ismi istedim ve koyacagiz allahin izniyle

nisan da doğacak kızımıza NİSAN adını koyucaz.
hem etrafta çok fazla olmadığı ve söyleniş olarakta kulağa hoş geldiği,narin bi isim olduğu içn seçtik.
umarım nisan ayı gibi bahar getirir evimize,çiçekler açtırır,sevinçli bir kız olr.üzüntüsü sıkıntısıda nisan yağmurları gibi kısa ve geçici olur..hayırlısıyla gelir inşallahh:asigim:

biz de ilerleyen zamanlarda bir kızımız olursa eğer adını ADA koymaya karar vermiştik uzun zaman öncee...
bakalım allah ADA'mızı bize verecek mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…