Doğuma Hazırlık Bebeklerinizin İsimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
opuyorumnanaktanmuhtemel Nİsan ayında doğmasını beklediğimiz kızımıza Ayşe Nİsan ismini koyucaz...
Ayşe isminiyse amniyosentez sonuçlarımı beklediğim zor günerde gördüğüm rüya sebep oldu.
Adı gibi evimizde çiçekler açtırır,baharı sunar bize umarım canım kızımız..gülünce çiçekleri açtırır,üzülünce gözyaşı nisan yağmuru kadar kısa olsun istedim hep.inşallah öyle olur

Herşey gönlünce olsun cnm güzel isim Nisan da kızım olsaydı ben de koyardım o ismi eşimin adına çok benziyor hem de seviyorum

benim oğlumun ismi uğur kızım yenı doğum yaptım ismi hira peygamber efendimize peygamberlik indiği dağın ismi oğlummun ismini batın bırakmak istemiştim olmadı batında allahın 99 isminden biri anlamı herşeyden gizliolan

ben kerem koyucam sanırım daha 10 haftam var değişmezse fikrimiz anlamlı bi isim olsun istiyorum

moda olan isimlerin bi anlamı yok ayaz kuzey batı vsvs yanlış anlasılmasın fakat anlamı olmalı bi ismin

KEREMM
Asalet, asillik, soyluluk. 2. Cömertlik, el açıklığı lütuf, bağış, bahşiş.
Kerem sahibi, cömert, verimcil. 2. Ulu, büyük. 3. Lütfü, ihsanı bol, ihsan yönünden ulu. 4. Allah'ın isimlerinden, "abd" takısı alarak kullanılır, (bkz. Abdülkerim).

oğlum olsaydı eğer Aras ismini düşünüyordum,ama kızım olacak inş. 10-15 gün sonra doğum adı Derin olacak..

bugün netleşti minik oğlumun ismi TARIK EMıR olacak Allah nasip ederse inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza

bugün netleşti minik oğlumun ismi TARIK EMİR olacak Allah nasip ederse inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza

Hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin.Bal oğlun ve kaymak kocanla bir ömür mutlu olursunuz inşş.opuyorumnanaktan

ben bi kızım olursa ipek bi oğlum olursa da bahadır yada yağız koymak istiyorum. zeynep isminide çok severim. etrafımda değişik isim olarak asude, buğlem, sıla, ecrin, defne, hazal, nisa isimleri var . erkek alarak furkan, yusuf, yiğit, kayra isimleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…