- 21 Eylül 2017
- 2.838
- 7.040
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Derili değil ancak hem tavuk hem de pilav hassas gıda zehirlenme riski var. O yüzden hep aynı yerden almaya çalışıyoruzBen de dışarıdan tavuk yiyemiyorum ya korkuyorum bir de derili ise hele hiç yiyemiyorum
Evet o yazmazsa kabul ediilmiyor zaten o yüzden ben sekrete direkt kaşeli kağıdımla gittim. Hatta önce doktoruna gittim dedim ki sizin imzalı kağıdınız olmadan bana refakatçi izni vermiyorlar dedim. Tamam dedi hemen bir not kağıdına yazdı kaşe bastı o kağıtla sekreterliğe gittim
Harikasın canım çok teşekkür ederim bi de doktorla deneyeyim şansımıBegonvil9699 bu yazı canım
Ama şimdi bi kokoreç falan olsa yok demezdim meselaDerili değil ancak hem tavuk hem de pilav hassas gıda zehirlenme riski var. O yüzden hep aynı yerden almaya çalışıyoruz
Amaaa yapmıyoruz öyle şeylerrrAma şimdi bi kokoreç falan olsa yok demezdim mesela
Ben onu yiyemiyorum yaAma şimdi bi kokoreç falan olsa yok demezdim mesela
Göbek bende de var, kocaman ama egzersiz yapacak zamanım yokKilo vermek değilde göbekten kurtulmak isteyen var mızayıfım ama göbeğim kaldı baya öncesinde de vardı ama şimdi daha büyüdü
O göbek nasılgdecek ven de bilsem keşkeKilo vermek değilde göbekten kurtulmak isteyen var mızayıfım ama göbeğim kaldı baya öncesinde de vardı ama şimdi daha büyüdü
Ayyyy ben de asla hayır diyememBen onu yiyemiyorum yaçok baharatlı geliyo bana döner severim ben de
Aşeriyoruz fjdldjskdbskAyyyy ben de asla hayır diyememdöneri de et döner yerim yine sadece ay biz napıyoruz gece gece hem de bu konu başlığı altında
Benim enerjim de yok sezeryan oldum birde oğlum 18 aylık ama hala o korkuyu yenemedim sanki dikişim açılacakGöbek bende de var, kocaman ama egzersiz yapacak zamanım yokeşim gönlü olursa 1 saat parka yürüyüşe çıkarıyor hepsi bu. O da hafif tempo, yoksa ben yürüyemiyorum sıkılaşmama epey var benim sanırım
Belki tamamen gitmeyecek ama sağlıksız yemezsek ve spor yapsak bence daha güzel durur. Ben hiç virini yapmıyorumO göbek nasılgdecek ven de bilsem keşke
Psikolojik olarak hazır hissetmek çok önemli benceBenim enerjim de yok sezeryan oldum birde oğlum 18 aylık ama hala o korkuyu yenemedim sanki dikişim açılacak
Bebek ayaklansın, ben görürüm siziO göbek nasılgdecek ven de bilsem keşke
Peşinde mi koşcaz bi spoiler versenBebek ayaklansın, ben görürüm sizi
İnşallahhhBebek ayaklansın, ben görürüm sizi
Aynen de öyle olacak, ip gibi kalırsınız, siz daha gençsiniz, o göbek möbek kalmayacak, çocuğa yetişeyim dağıttıklarını toplayayım derken kilo milo kalmaz.Peşinde mi koşcaz bi spoiler versen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?