- Konu Sahibi SekerAnnee
-
offf biz mi manyağız ya
veterinerimiz iki ayda bir kediyi çağırıyor
iç dış parazit yapıyor iki üç gün geç gitsek pimpirikleniyoruz aman hayvana bir şey olur diye
konu sahibi bari kuduz aşısını yaptırın yarın bir yerinizi çizer siz kuduz aşısı yaptırmak zorunda kalırsınız evde bebek de var
S Spizella seni çağıracaktım cici bebekli kedili fotonu bu konuya da koy diye ama sen kedim ile yeterince ilgilenemiyor muyum diye dert edip konu açarken konu sahibi ile pek benzer gelmediniz
O kadar buyudu mu ya , MasallahBiz de aşılara titizleniyoruz
Kuduz aslında dışarı çıkmayan kuş fare yemeyen bi kedi için çok mühim değil sanırım
Bir de son zamanlarda o şehirde kaç kuduz vakası yaşandığını falan dikkate alıyolar galiba.
Ben uçağa bindirirken istemişlerdi ama aşı karnesini kuduz aşısız olsaydı almayacaklardı
Biz düzelttik aramızı
Evi değiştirdik kediye alan yarattık, bebek de kediyle tüylerini yolmak suretiyle oynuyor:)
hapşurmasını yerim onuuuunnnBebeğinizde alerji çıkmadıysa hiçbir şey olmaz. Yazıktır hayvana vermeyin. 3 yıl baktığınız kediden (o da evlat oluyor) nasıl elalemin laflarıyla soğuyorsunuz yahu?
Bu yorumu yazarken kedim suyuma hapşurdu ve ben o suyu gayet normal bir şekilde içeceğim
yani büyük konuşmayım ama şu ciğere tüy yapışması olayını birisi izah etsin lütfenEvet maalesef tüy ciğerlerine yapışmış sanırım kedinin aşısı yokmuş , orada enfeksiyonlu bir bölge oluşmuş, doktorlar aileye öyle söylemişler.
böyle zihniyetler tarafından yetiştirilen çocukların büyüdüklerinde ne davranışlar sergilediğini görüyoruz.Kedi kılı bebeğin boğazına kaçabilir ben karşıyım . Kuşu bile zor kabul ettim
Biz de aşılara titizleniyoruz
Kuduz aslında dışarı çıkmayan kuş fare yemeyen bi kedi için çok mühim değil sanırım
Bir de son zamanlarda o şehirde kaç kuduz vakası yaşandığını falan dikkate alıyolar galiba.
Ben uçağa bindirirken istemişlerdi ama aşı karnesini kuduz aşısız olsaydı almayacaklardı
Biz düzelttik aramızı
Evi değiştirdik kediye alan yarattık, bebek de kediyle tüylerini yolmak suretiyle oynuyor:)
Keşke sizin gibiler hayvan sahiplenmeseSelamlar hayırlı Ramazanlar değerli hanımlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum benim gibi hassas annelerden cevaplar öneriler bekliyorum. 3 yıldır yanımızda kalan bir pisiciğimiz var, siyam cinsi. 2 ay önce doğum yaptım, çevremdeki herkes bana kediyi artık bırakın başkasına verin kılları zarar verir, hastalık kapar ileride çok pişman olursunuz, gibisinden bir sürü şeyler söylüyorlar aynı şekilde eşime de söylüyormuş çevresindeki insanlar artık psikolojim bozuldu kedimden soğumaya başladım. Bebeğimin üstünde bazen kılını buluyorum o an çok evhamlanıyorım sizcede kedimden vaz mı geçmeliyim bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Sen ne sacmaliyon ya oruç kafana vurdu senin herhalde ne demek istediğimi bir daha oku hatta sen 10-20 kere oku anca kafana girerböyle zihniyetler tarafından yetiştirilen çocukların büyüdüklerinde ne davranışlar sergilediğini görüyoruz.
çevreye zarar veren, bencil ,hayvanlara oyuncak muamelesi yapan ve merhametsiz
MAalesef.... kediyi ilk aldığında yaptırmış o kadar...Aaa??
Doğru mu bu?
Maalesef.. ilk aldığında yaptırmıs sadece ... asıl şuan tehliye de haberi yokNasıl yani? Kedi 3 yıldır aşısız mıymış?
üsluba bakSen ne sacmaliyon ya oruç kafana vurdu senin herhalde ne demek istediğimi bir daha oku hatta sen 10-20 kere oku anca kafana girer
aynen bibi. sanki hijyen konusunda çok biliçlilier,Asıl kisti çok güzel yıkamadığınız yesilliklerden kapıyorsunuz sonra omo kododon oldo ben sizin beyninize ne diyimha bide dışarı falan çıkmayın malum kedi köpek tüyü uçuşuyor sokaklarda ağzınıza kacar ciğerinize yapışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?