- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Konu sahibi 3 seneden beri aşı yaptırmamıs bile... ilk geldiğinde yaptırmış şaka gibi.. :))) asıl şuan hasta olabilir haberi yok...
Tatlim.uc kedim.iki.köpegim var ve cevremde o kadar cok bebek ve hayvani olan insan.var ki bence sen kedini bu kadar cabuk yok sayip gondermeyi kafana koymamalisin ilk.dort ay akciğerleri icin tuyden uzak tutmakta fayda var odasina sokmazsin zaten yanyana gelmiyorlar 6 aya kadar sonrasinda problem yok ben hayvanla buyuyen cocuklarin orneklerini.gordum.ne alerji ne sorun benimde insallah hedefim yanyaba büyümeleri sakinilan goze cop batar kedicigini harcama lutfen oda bebeginSelamlar hayırlı Ramazanlar değerli hanımlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum benim gibi hassas annelerden cevaplar öneriler bekliyorum. 3 yıldır yanımızda kalan bir pisiciğimiz var, siyam cinsi. 2 ay önce doğum yaptım, çevremdeki herkes bana kediyi artık bırakın başkasına verin kılları zarar verir, hastalık kapar ileride çok pişman olursunuz, gibisinden bir sürü şeyler söylüyorlar aynı şekilde eşime de söylüyormuş çevresindeki insanlar artık psikolojim bozuldu kedimden soğumaya başladım. Bebeğimin üstünde bazen kılını buluyorum o an çok evhamlanıyorım sizcede kedimden vaz mı geçmeliyim bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Ya sormayın, karnesini devamlı kontrol ediyorum aman atlamayayım bir şey olmasın diye.Çocuğum yok ama sanki doğurmadığım evladım gibi o benim için, çok tuhaf geldi bana o kadar zaman aşı olmaması.offf biz mi manyağız ya
veterinerimiz iki ayda bir kediyi çağırıyor
iç dış parazit yapıyor iki üç gün geç gitsek pimpirikleniyoruz aman hayvana bir şey olur diye
konu sahibi bari kuduz aşısını yaptırın yarın bir yerinizi çizer siz kuduz aşısı yaptırmak zorunda kalırsınız evde bebek de var
S Spizella seni çağıracaktım cici bebekli kedili fotonu bu konuya da koy diye ama sen kedim ile yeterince ilgilenemiyor muyum diye dert edip konu açarken konu sahibi ile pek benzer gelmediniz
16 senedir iki kedi ile yaşıyorum hatta genç kızlığımda anneme de bu tür baskılar yapılmıştı “Kedi tüyü yüzünden kızın çocuğu olmayacak.”diye. Şu an 5 yaşında ikiz evlatlarım var ve 2 sene evvel 2 kediye bir de kuçumuz eklendi. Hiç korkmayın ve evcilinizi de terk etmeyin. Düzenli aşı, alan kısıtlaması ve temizlikle üstesinden gelirsiniz. Traş ettirmeyi de düşünebilirsiniz. Anesteziyle 100tl’ye yapıyor veterinerler.Selamlar hayırlı Ramazanlar değerli hanımlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum benim gibi hassas annelerden cevaplar öneriler bekliyorum. 3 yıldır yanımızda kalan bir pisiciğimiz var, siyam cinsi. 2 ay önce doğum yaptım, çevremdeki herkes bana kediyi artık bırakın başkasına verin kılları zarar verir, hastalık kapar ileride çok pişman olursunuz, gibisinden bir sürü şeyler söylüyorlar aynı şekilde eşime de söylüyormuş çevresindeki insanlar artık psikolojim bozuldu kedimden soğumaya başladım. Bebeğimin üstünde bazen kılını buluyorum o an çok evhamlanıyorım sizcede kedimden vaz mı geçmeliyim bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Nasıl yani? Kedi 3 yıldır aşısız mıymış?Herkes cok ıyı konusmus ama kedınıze aldıktan sonra 3 senede 1 tane bıle ası yaptırmamıssınız ? Yok artık dıyorum
Evet arada yazmıs ama kacırmış cogu kısı ,Nasıl yani? Kedi 3 yıldır aşısız mıymış?
Bende hiç okumadım, el insaf 3 yıl boyunca aşısız. Yazık o hayvancağızaEvet arada yazmıs ama kacırmış cogu kısı ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?