Bebekli evde kedi

Konu sahibi 3 seneden beri aşı yaptırmamıs bile... ilk geldiğinde yaptırmış şaka gibi.. :))) asıl şuan hasta olabilir haberi yok...

offf biz mi manyağız ya

veterinerimiz iki ayda bir kediyi çağırıyor

iç dış parazit yapıyor iki üç gün geç gitsek pimpirikleniyoruz aman hayvana bir şey olur diye

konu sahibi bari kuduz aşısını yaptırın yarın bir yerinizi çizer siz kuduz aşısı yaptırmak zorunda kalırsınız evde bebek de var

S Spizella seni çağıracaktım cici bebekli kedili fotonu bu konuya da koy diye ama sen kedim ile yeterince ilgilenemiyor muyum diye dert edip konu açarken konu sahibi ile pek benzer gelmediniz

Tatlim.uc kedim.iki.köpegim var ve cevremde o kadar cok bebek ve hayvani olan insan.var ki bence sen kedini bu kadar cabuk yok sayip gondermeyi kafana koymamalisin ilk.dort ay akciğerleri icin tuyden uzak tutmakta fayda var odasina sokmazsin zaten yanyana gelmiyorlar 6 aya kadar sonrasinda problem yok ben hayvanla buyuyen cocuklarin orneklerini.gordum.ne alerji ne sorun benimde insallah hedefim yanyaba büyümeleri sakinilan goze cop batar kedicigini harcama lutfen oda bebegin

bi süre birbirilerini yalamazlarsa hiç bişey olmaz. bizim veterinerin evinde kedi de köpek de var. 2-3 yaşlarında bi çocukları var ve geçen aylarda yeniden doğum yaptı karısı. bişey olacak olsa onlar müdahale eder zaten.

Onceki yorumlari daha yeni gördüm arkadaş nasil.asi yaptirmazsiniz biz mi cok tirsagiz uc ayda parazitler yillik asilar kediye üzüldüm garibim ya acilen veterinere goturun hayvancagizi asilarini yaptırın lutfen sanırım.ilgilenmiyorsunuz vebal ya

Bir arkadaşımın 1 değil 2 kedisi var bebekle birlikte büyüdüler, hiçbir şey olmaz aşıları tamsa.

Bi akrabamiz gunde 16 saat oksijen tupune bagli yasiyor. Cigerlerinde kristallesme varmis ve zamanla ilerliyormus. Doktor kedi yada kuş tüyünden olabilir demiş. Birşey olmuyor demeyin, olunca oluyor işte...

Arkadaslar azcik makale bilimsel seyler okuyun lutfen asisi olan hayvanlardan kist ihtimali sıfırdır eskiden asisiz hayvanlar tavsan kedi ve halen kus kist yapma ihtimali tabiki vardir ama.cig etle beslenen yabani tarzda dedigimiz sokaktan gelen eve giren kediler kopekler kist yapar iddiamiz yok ama su cagda evde besleyip cig et veren ve asi yaptırmayan sokaga salan varmi ? Hayvanlari lutfen ocu pislik mikrop yuvası olarak göstermeyin

İnsan 3 senedir baktığı yavrusundan elalemin saçma sapan konuşmasıyla nasıl soğur anlamıyorum, evlat o yahu.3 senede nasıl bir iki kere aşı olduğunu ise hiç anlamıyorum.Veteriner nasıl veterinerse hiçbir şey dememiş, e siz hiç mi takip etmediniz,araştırmadınız

Ya sormayın, karnesini devamlı kontrol ediyorum aman atlamayayım bir şey olmasın diye.Çocuğum yok ama sanki doğurmadığım evladım gibi o benim için, çok tuhaf geldi bana o kadar zaman aşı olmaması.

16 senedir iki kedi ile yaşıyorum hatta genç kızlığımda anneme de bu tür baskılar yapılmıştı “Kedi tüyü yüzünden kızın çocuğu olmayacak.”diye. Şu an 5 yaşında ikiz evlatlarım var ve 2 sene evvel 2 kediye bir de kuçumuz eklendi. Hiç korkmayın ve evcilinizi de terk etmeyin. Düzenli aşı, alan kısıtlaması ve temizlikle üstesinden gelirsiniz. Traş ettirmeyi de düşünebilirsiniz. Anesteziyle 100tl’ye yapıyor veterinerler.

Yapılan bir araştırmaya göre kedili evde doğan bebeklerin alerji olma ihtimalleri daha az oluyor ve hastalıklara karşı bağışıklıkları güçleniyor. Kediniz dışarı çıkan bir kedi değilse ve aşıları da tamsa tüylerinden bebeğinize hiçbişi olmaz merak etmeyin. Benim çocuğum yok ama yaz geçsin evime kedi almayı düşünüyorum. Çocuğum olacaksa kedili eve doğsun isterim açıkcası.

konu sahibi kedinize sadece kedi maması verin ev yemeği vermeyin, aşılarını aksatmayın allahın izniyle hiç bir sıkıntı çıkmaz. sokaklar kedi köpek dolu onlardan da bir tüy gelebilir. bu düşünce tarzı bana çok tuhaf geliyor, yazık değil mi o kediye.. ben kızımı çocuğumda alerji olmadığı sürece asla veremem herhalde

Anneannem 45 yıl kedi baktı rahmetli ama hiç orasına burasına kist yapmadı. Kedi dışarı çıkmıyorsa, aşıları düzenli yapılıyorsa, çocuk kedinin tuvaletini ellemiyorsa hiç bir sorun olmaz. Aksine bazı arkadaşların bahsettiği üzere bağışıklığı kuvvetlenir, alerji gelişme ihtimali azalır ve merhametli büyür. Başkaları sizi etkilemesin, izin vermeyin. Kıllarından cekiniyorsaniz ıslak fırça ile sabah akşam kediyi tarayabilirsiniz, uzun tüylü ise tıraş ettirebilirsiniz.

Size bir şey anlatayım; ablamın 1 kedisi 1 köpeği var :) Allah bağışlarsa da 1 tane bebeği:)
Ablam hamile kaldığında annem, babam, kayınvalidesi,kayınpederi komşular, akrabalar herkes hayvanlardan bir an önce kurtulması gerektiğini çocugunda sıkıntı olacağını söylüyordu. ama ablam pes etmedi.
hamile oldugunu öğrendiği an , kedi ve köpeğin tüm aşılarını iç dış parazitlerini ihmal etmeden her ay veterinere götürdü. hem veteriner ile hem doktoru ile görüştü. kendi doktoru köpeği alıp günde 1 saat yürüyüş yapmasını söyledi. özellikle parazit aşıları tam ise sorun olmayacağını dile getirdi.
hatta çcougun bağışıklığı için iyi olacağını doğar doğmaz 2 tane arkadası oldugunu söyledi.
veterinere sorduk, sadece kediye çiğ et vermemesi gerektiğini söyledi. parazit yaparmış aklınızda bulunsun. kedi köpeğin tuvaletini kaldırırken eline eldiven geçirmesini onun haricnde hiç bir sorun olmayacağını söyledi.
ayrıca kedi köpeğin kılı tüyü değildir kanser yapan vs vs , iç dış parazitleri ihmal edildiği zaman hem hayvana hemde bize zarar verir.
şimdi yeğenim 4 yaşında :) kedi 6, köpek 8 :) paşamız yatagında yatıyor, köpek yanında kedide ayak ucunda :)))

ablam her ay çocugunu kontrole götürür , sorun varmı diye 4 yıldır hiçbir sıkıntı yok çk şükür
vazgeçmeyin

Kedi kılı bebeğin boğazına kaçabilir ben karşıyım . Kuşu bile zor kabul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…