ben zaten bugünlerde aşırı duygusalım ve gerginim adet öncesi gerginliği mi yoksa hamile miyim......... ya burda beni bir tek siz anlıyorsunuz şu anda moralim o kadar bozuk ki anlatamam,bir ortamda bulunduğum zaman üzülerek eve dönüyorum malesef,tek konuşulan şey çocuklar ve çocuğu olmayan insanlara eksikmiş pasifmiş gibi bakılıyor bir muhabbet oldu bugün çocuğun daha olmadığı için sen anlayamazsın bu durumu dediler o kadar moralim bozulduki hep ağlamak geliyor içimden
kıyamam yaa ne bencil anlayışsız insanlar var dünyada
üzülme cnm sen asıl onlar üzülsn başkasının halinden anlama gibi bi kabiliyetleri yok
allah elbet sana da verecek :1hug:[/QUOTE
Amin canım inşallah,,,şu insanlar gerçekten çok bencil doğru söylüyorsun canım,Allah akıl fikir versin öylelerine
olgay bısey sorucam. en son hangı tarıhte adet oldun. sanırım gunun gelmeden ogrendın sonucu.
daha önce adet düzensizliği için dra gitmişmiydin.
evet daha öncedende gidmiştim, olağan kistlerim olduğunu sölemişlerdi. Tedavi olmuştum ve kistlerim geçmişti ama düzen sorunum geçmedi. Kendimi bildim bileli böyle. 3-4 ay öncede genel muayneye gittim en son hiç bir sorunum olmadığını söyledi doktor.. Bu benim doğal dengem galiba, bende anlayamıyorum.. Böyle bir sorunu olan var mı acaba??
benim kocişim ankaraya gitti bir haftadır yalnızım kızlar hadi oturmaya gelin kahve yapayım size
kızlar ayın 20 si adet günüm bugün sabah uyandığımdan beri belimde aşırı bi ağrı var kasıklarım hatta vajinamın üst bölgesi falan sızlayıp duruyor hiç böyle adet olmadım gerçi görünürde kanda yok yarın zaten adet günüm ama 1 gün öncesinden gelen bu agrı neyin nesi acaba üşütmüş olsam diyorum gecen ay böyle olmalıydı çünkü gecen ay çok üşüttüm deniz soğuk hava falan hem sistitte olmuştum ama adetim böyle sancılı başlamamıştı bu ay hiç üşütmedim ayaklarımda patikler vardı hiç çıkarmadım bu mevsimde battaniye ile yattım gebelik belirtileride yaşıyordum düşük böyle olurmu offf kafam çok karıştı yaa.
cnm soğan kürünü denesene faydalı olduğunu yazmış herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?