Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Evt cnm yaa
adet ve kİstler İÇİn Çok faydalıymıŞ
bende arayayım cnm

ibrahim saraçoğlunun sitesinde vardetaylı olarak.. faydalı gözüküyor, denemeyi düşünüyorum.. ama ben korunmayı bıraktıktan sonra insanların neler yaşadıklarını dolayısı ile benim neler yaşıyacağımı merak ediyorum.. adet düzensizliği oluyormuş diye duymuştum bıraktıktan sonra.. hamilelik zaman alıyormu?? benim gb sorunu olanlar bebek sahibi olabildiler mi?? belkide yanlış topicteyim ama kafam karıştı dün çok fazla konu var bununla ilgili..

:lepi:Kızlaar HAMİLEYİMM.Kan testi yaptırdım bugün:teytey::dance:.4 haftalık.Dr şimdi ultrasonda görünmez 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi.Çok mutluyum.Allah isteyen herkese nasip etsin.

kullandığın korunma yöntemi nedir canım? örnek olsun diye kendimi anlatıyım. ben ilaç almadan korunuyordum 20 mayıstaki reglimden sonra bıraktım korunmayı normalde 32 günde adet oluyordum son 8-9 aydır. ister istemez sitres yapıyor insan ve birazda olsa düzensizleşti sanırım. sonraki reglilerim 22 haziran ve 20 temmuz oldu. bu ay ov. testi kullandım ve çok geç yumurtladığımı gördüm. şu an beklemedeyim. inşallah hiç uğraştırmadan hemen gelir bebişin.

:lepi:Kızlaar HAMİLEYİMM.Kan testi yaptırdım bugün:teytey::dance:.4 haftalık.Dr şimdi ultrasonda görünmez 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi.Çok mutluyum.Allah isteyen herkese nasip etsin.

çok sevindim tatlım tebrikler. belliydi zaten. amin canım. güzel haberlerin devamını bekliyoruz ozaman. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. zemuszemuszemuszemushihoyyythihoyyyt

canımm tebrıkler Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı basımıza ınsallah:)

Ay ayyy ayyyyyyy sÜper yaaa
bı mutlu haber geldı ŞÜkÜr
allah tamamına erdırsın

süpersin,çok sevindim inanki,,,,listemiz eksiliyor ne güzel,,darısı başımıza bu topik bize uğurlu geliyor hamile sayısı artıyor ne güzel yaaa

zaten bugün gebelik testi aldım canım 2 tane,bir tanesini yaparım belki yarın sabah,meraktan çatlıyorum çünkü.

sağol canım,,dediğin gibi Allah biliyor kimin ne olduğunu Allah bize sabır onlara da akıl fikir versin ki doğru düşünüp insanları kırmasınlar...

canımcım biliyorum onu yani 14 gün hikayesinide şöyle bir sorun var benim paşam stres oluyor öyle olunca bu sefer bende stres oluyorum sonuç olmuyor sırnaşık şey ben sipariş verdim şu ovülasyon testinden ( medi smart ) yalnız kullanan biri varsa bunun içinde kaç test var yani kaç gün lük çünkü iki ay 24 gün ara ile adet olmuşken birden 30 oldu arada karışıyor ben hergün yapıcam net bir gün olmadığı için bu durumda ama merak ettim kaç günlük bu test hiç yazmıyor ?

tebrikler mavilila hayırlı olsun bizlerede nasip olsunsositososito
çok sevindim ya ne güzel birini daha afaroz ettik kaydirigubbakcemile3 sıra kimde kaydirigubbakcemile3

canım ben medi smart kullanmadım. ggden tanesi 1 liraya core testden 32 tane aldım. valla bana anca yetti 27. güne kadar göremedim pozitifi çünkü. seninkinde yanılmıyorsam ya 5 yada 7 tane var canım

gozun aydıııııııınnnn. cok sevındım darısı basımıza . yaa ne guzel bır duygu bılırım. bana devamı nasıp olmadı ama Allah senınkını tamamına erdırsın canım saglıkla

gözün aydınnnnn çok cici bir haber ben son dakika farkettim :) allah sağlıkla size bağışlasın darısı hepimizin başına inşallah

kızlar sabah yazmıştım belim aşırı ağrıyor adetime 1 gün var hiç şaşmaz kan yok ama kasık ve vajina ağrısı ve bel ağrısı var 1 saat önce bi baktım iç çamaşırıma az bişey kahverengi leke gelmiş yerleşme kanaması olabilirmi?ya inş öyledir:Saruboceq:

canım devamı gelmezse yerleşmeyi düşünebilirsin.

inşallahhhhhhh 9 ay gelmesin devamı hadi hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…