kızlar sabah yazmıştım belim aşırı ağrıyor adetime 1 gün var hiç şaşmaz kan yok ama kasık ve vajina ağrısı ve bel ağrısı var 1 saat önce bi baktım iç çamaşırıma az bişey kahverengi leke gelmiş yerleşme kanaması olabilirmi?ya inş öyledir:Saruboceq:
kızlar sabah yazmıştım belim aşırı ağrıyor adetime 1 gün var hiç şaşmaz kan yok ama kasık ve vajina ağrısı ve bel ağrısı var 1 saat önce bi baktım iç çamaşırıma az bişey kahverengi leke gelmiş yerleşme kanaması olabilirmi?ya inş öyledir:Saruboceq:
sırayla guzel haberler gelıyor. pptya ınsallah hamılesındır canımm. senden de olumlu haber beklıyoruz.
scuba sende yokmu bıseylerrr??????????????
şimdi ben medi smarta başlıyacağım ama ocaktan itibaren inanılmaz farklı günlerde adet olmuşum önerisi olanı dinlemek herzaman iyidir nede olsa tecrübe ben nezaman kullanmalıyım bunu
ay regli gün aralığı
ocak 16 18 gün sonra
şubat 3 32 gün sonra
mart 6 29 gün sonra
nisan 3 29gün sonra
mayıs 1 28 gün sonra
tekrar mayıs 28 24 gün sonra
haziran 21 26 gün sonra
temmuz 16 31 gün sonra
ağustos 15 ?
bu durumda medi smart a kaçıncı gün başlamalıyım ?
canımcım biliyorum onu yani 14 gün hikayesinide şöyle bir sorun var benim paşam stres oluyor öyle olunca bu sefer bende stres oluyorum sonuç olmuyor sırnaşık şey ben sipariş verdim şu ovülasyon testinden ( medi smart ) yalnız kullanan biri varsa bunun içinde kaç test var yani kaç gün lük çünkü iki ay 24 gün ara ile adet olmuşken birden 30 oldu arada karışıyor ben hergün yapıcam net bir gün olmadığı için bu durumda ama merak ettim kaç günlük bu test hiç yazmıyor ?
en güzeli aslında hamile kalmalıyım mutlaka diye düşünmemek lazım çünkü bu insanı olumsuz etkiliyor ben de bunu yapıyorum nilie yanlış yapıyoruz onu demek istedim canım
arkadaşlar burası bana bağımlılık yaptı ayrılamıyorum bir türlü bilgisayarın başından
:) valla benim yapacağım testtede 21 gün en kısa vermiş :) topik nerde ben bilmiyorum o kısmı yani adres ne karıştıram belki bulurum :)
ahhhhhhh ahhhhhhhh diyorum bu cevabına gelsin de söyleyenler içimize anlatsın bir panik halidir hamiş olcaz diye kendimize ne kadar işkence yapıyoruz aslında ben her ay olmayacağını düşündüğüm ay bile regli beklerken panikliyorum terör estiriyorum evde :))) valla allah hepimize sabır versin hayırlı sağlıklı evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?