Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sırayla guzel haberler gelıyor. pptya hadı ınsallah senden de guzel haberler alırız cnm. scuba sende yokmu bıseyler

sırayla guzel haberler gelıyor. pptya hadı ınsallah senden de guzel haberler alırız cnm. scuba sende yokmu bıseyler?????

sırayla guzel haberler gelıyor. pptya ınsallah hamılesındır canımm. senden de olumlu haber beklıyoruz.
scuba sende yokmu bıseylerrr??????????????

şimdi ben medi smarta başlıyacağım ama ocaktan itibaren inanılmaz farklı günlerde adet olmuşum önerisi olanı dinlemek herzaman iyidir nede olsa tecrübe ben nezaman kullanmalıyım bunu

ay regli gün aralığı
ocak 16 18 gün sonra
şubat 3 32 gün sonra
mart 6 29 gün sonra
nisan 3 29gün sonra
mayıs 1 28 gün sonra
tekrar mayıs 28 24 gün sonra
haziran 21 26 gün sonra
temmuz 16 31 gün sonra
ağustos 15 ?

bu durumda medi smart a kaçıncı gün başlamalıyım ?

sırayla guzel haberler gelıyor. pptya ınsallah hamılesındır canımm. senden de olumlu haber beklıyoruz.
scuba sende yokmu bıseylerrr??????????????

canım ben çalışmaları tamamladım beklemedeyim 14 gün sonra kesin sonuç belli olucak tabii ben ozamana kadar sabredebilirsem. herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.

inşallah canım ya kırmızıların bebiş gelene kadar hiç gelmez inşallah merakla bekliyoruz herkesi

şimdi biz testleri yaparken en kısa siklusumuza göre başlıyoruz seninki en kısa 18. valla bizim kullandığımız testde en kısa siklus 21 gün ondada 5. gün başlayın diyor. bence sen biter bitmez başla.ovulasyonla ilgili topiğimiz var neden oraya gelmiyorsun daha çok bilgi verenler çıkabilir.

canım hiç bilmiyorum o testi yapmadım hiç.Bu kadar sres olmayın oluruna bırakın herşeyi,insan bunu bir görevmiş gibi hissedince olmuyor bilirimsırnaşık şey

en güzeli aslında hamile kalmalıyım mutlaka diye düşünmemek lazım çünkü bu insanı olumsuz etkiliyor ben de bunu yapıyorum nilie yanlış yapıyoruz onu demek istedim canım

:) valla benim yapacağım testtede 21 gün en kısa vermiş :) topik nerde ben bilmiyorum o kısmı yani adres ne karıştıram belki bulurum :)

en güzeli aslında hamile kalmalıyım mutlaka diye düşünmemek lazım çünkü bu insanı olumsuz etkiliyor ben de bunu yapıyorum nilie yanlış yapıyoruz onu demek istedim canım

ahhhhhhh ahhhhhhhh diyorum bu cevabına gelsin de söyleyenler içimize anlatsın bir panik halidir hamiş olcaz diye kendimize ne kadar işkence yapıyoruz aslında ben her ay olmayacağını düşündüğüm ay bile regli beklerken panikliyorum terör estiriyorum evde :))) valla allah hepimize sabır versin hayırlı sağlıklı evlat versin

aynen canım yaa,halbuki öyle paniklemesek hemen hamile kalacağız çok takınca da gelmiyor bebiş korkuyor annesinden çok nazlı bebiş bunlar da yahu çok nazlandılar bir gelsin kulağını çekecem neden gelmedin bunca zaman neden beni beklettin dicem.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…