hiç sanmıyorum çekebileceğini ama hadi öyle olsun bakalım bende ısırıcam popişini bi gelse :) hayırlısı[/QUOT
evet canım kıyamamki ben ona bunca zaman beklemişim o benim altım topum olacak yok olmadı o benim minik farem olacak yok bu da olmadıdelikafadulden o benim prensesim minik kuşum canımın bir parçası olacak yaa ben kıyamamki ona yeterki gelsin annesini çok bekletmesin yine de hayırlısı herşeyin bir vakti zamanı var bu ay olmazsa bir sonraki ay o zaman olmazsa daha sonra ama eninde sonunda Allah izin verirse olacak bugün biraz daha umutluyum hayattan....opuyorumnanaktan
kızlar halen kan gelmedi sabah belli olur herşey hemen buraya yazacağım acaba kan gelemezse test yapayımmı çıkar mı bişeyler yoksa 1 hafta bekleyimmi?
o zaman ben yarın sabah ilk idrarımla testimi yapayım zaten evimde hep hazır bulundururum 3 5 ayda bir yaptığım için kaydirigubbakcemile3 zaten okudum nette böyle yerleşme kanaması gibi şeyler olduğu zaman hemen test yapılmalıymış sonuç çıkarmış hadi hayırlısı artık.
kızlar halen kan gelmedi sabah belli olur herşey hemen buraya yazacağım acaba kan gelemezse test yapayımmı çıkar mı bişeyler yoksa 1 hafta bekleyimmi?
tebrk ederim canım ya çok sevindim benimde adet günüm yarın ama ben buğün test yaptım negatif çıktı üzüldüm ama bu ay baya bi kasık batmalarım vardı hamilelik belirtisi sanmıştım:lepi:Kızlaar HAMİLEYİMM.Kan testi yaptırdım bugün:teytey::dance:.4 haftalık.Dr şimdi ultrasonda görünmez 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi.Çok mutluyum.Allah isteyen herkese nasip etsin.
tebrk ederim canım ya çok sevindim benimde adet günüm yarın ama ben buğün test yaptım negatif çıktı üzüldüm ama bu ay baya bi kasık batmalarım vardı hamilelik belirtisi sanmıştım
bu topice girmiycem diyorum yine de dayanamayıp giriyorum...
yazılanlar, yorumlar, birbirini hiç tanımayan ama aynı umudu paylaşan arkadaşlarımın birlikte üzülüp birlikte sevinmesi inanın beni okadar duygulandırıyor ki....
Mübarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine, bu topicte umudu paylaşan, senden bebek isteyen tüm kadınlara anne olmayı nasip et Yarabbim...(amin) :Saruboceq:
canım inşallah güzel haber alırsın sadece kendin değil bizi de sevindirirsin...Allahım koysun o küçük mucizeyi göbüşüne....:CüvCüv:inş dualarımız kabul olur canım.
benimde inş göbişimde bebek vardır ya bunun umut tadı bile güzel birde gerçek olsa insan ne mutlu olur be anne olanlar sakın bebeklerinize kötü davranmayın offf bee yavrum bile demeyin içinize sokun koklayın öpün okşayın evlat bambaşka bişeydir.bu arada ara ara baş dönmem oluyor ya kendimi çok kaptırıyorum ya tansiyonum oynuyor yada gerçekten hamileyim.
inş kızlar ya gerçi hiçte umutlanmak istemiyorum çünkü 25 aydır tık yok bir kaç kez daha yaşadım bu tür şeyleri o zamanlar sadece belirti yaşamıştım hiç kahverengi leke gelmemişti ama bunun acısı aynı evlat acısı kadar zor oluyor sizde bilirsiniz umutlan umutlan sonu hayal kırıklığı allah yaşatmasın bu acıyı hepimizi çilesiz sıkıntısız anne etsin.
kızlar ben size demiyorum umudum kalmadı geçen günden sonra hatırlarsanaz bu ay gecikmiştim taaaa:) 30 gün hastalandım ama iki gün sürdü sonra bitti dün sabah banyomu yaptım mis oldum :) bu gün kasığıma kıramp giriyor belim ağrıyor ve birde iç çamaşırım kahverengi lekelendi akşama doğru ben anlamadım bu ne şimdi ? anlayan varsa bir el atsın hiç böyle bişey yaşamadım üşüttümmü acep noldum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?