Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

 
kızlar halen kan gelmedi sabah belli olur herşey hemen buraya yazacağım acaba kan gelemezse test yapayımmı çıkar mı bişeyler yoksa 1 hafta bekleyimmi?

arkadaşım hiç bekleme bence hemen testini yap öğren biran önce sonucunu doktoruna zaman kaybetmeden gidersin zaten adetine 1 gün kala bile gebe olduğun çıkabilir.
 
o zaman ben yarın sabah ilk idrarımla testimi yapayım zaten evimde hep hazır bulundururum 3 5 ayda bir yaptığım için kaydirigubbakcemile3 zaten okudum nette böyle yerleşme kanaması gibi şeyler olduğu zaman hemen test yapılmalıymış sonuç çıkarmış hadi hayırlısı artık.
 

evet canım yerleşme kanaması da olabilir....Hadi inşallah kısss göbüşünde bebiş vardır umarım yoksa da birdahaki ay pes etmek yok tam gaz yola devam
 
kızlar halen kan gelmedi sabah belli olur herşey hemen buraya yazacağım acaba kan gelemezse test yapayımmı çıkar mı bişeyler yoksa 1 hafta bekleyimmi?

yarın regli gününse bekle istersen öbürgün yap. hem bu yerleşme kanamasıysa daha yerleşmeden hormon salgılanmaz. yani yarın çıkmayabilir boşuna üzülmüş olursun canım
 
:lepi:Kızlaar HAMİLEYİMM.Kan testi yaptırdım bugün:teytey::dance:.4 haftalık.Dr şimdi ultrasonda görünmez 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi.Çok mutluyum.Allah isteyen herkese nasip etsin.
tebrk ederim canım ya çok sevindim benimde adet günüm yarın ama ben buğün test yaptım negatif çıktı üzüldüm ama bu ay baya bi kasık batmalarım vardı hamilelik belirtisi sanmıştım
 
Arkadaşlar çok sağolun ya gerçekten çok samimi burasıopuyorumnanaktan ve rahatlıkla acımızı mutluluğumuzu paylaşabiliyoruz.İnşaallah hep mutlu haberler alırız.Allah her isteyene sağlıklı bebişler nasip etsin.AMİNN...Hepinizi öpüyorum:1hug:
 
tebrk ederim canım ya çok sevindim benimde adet günüm yarın ama ben buğün test yaptım negatif çıktı üzüldüm ama bu ay baya bi kasık batmalarım vardı hamilelik belirtisi sanmıştım

Canım yaa bence erken yapmışsın testi.Reglinin geçmesi beklemek en iyisi.Ben birgün sonra yaptım çok silikti.Bide geç döllenme olabilir.Olmazsada umutsuzluğa kapılma çalışmalara devam et:kedi:.
 
bu topice girmiycem diyorum yine de dayanamayıp giriyorum...
yazılanlar, yorumlar, birbirini hiç tanımayan ama aynı umudu paylaşan arkadaşlarımın birlikte üzülüp birlikte sevinmesi inanın beni okadar duygulandırıyor ki....

Mübarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine, bu topicte umudu paylaşan, senden bebek isteyen tüm kadınlara anne olmayı nasip et Yarabbim...(amin) :Saruboceq:
 

amin başka ne denilebilirki bu güzel duaya.
 
inş dualarımız kabul olur canım.
benimde inş göbişimde bebek vardır ya bunun umut tadı bile güzel birde gerçek olsa insan ne mutlu olur be anne olanlar sakın bebeklerinize kötü davranmayın offf bee yavrum bile demeyin içinize sokun koklayın öpün okşayın evlat bambaşka bişeydir.bu arada ara ara baş dönmem oluyor ya kendimi çok kaptırıyorum ya tansiyonum oynuyor yada gerçekten hamileyim.
 
canım inşallah güzel haber alırsın sadece kendin değil bizi de sevindirirsin...Allahım koysun o küçük mucizeyi göbüşüne....:CüvCüv:
 
inş kızlar ya gerçi hiçte umutlanmak istemiyorum çünkü 25 aydır tık yok bir kaç kez daha yaşadım bu tür şeyleri o zamanlar sadece belirti yaşamıştım hiç kahverengi leke gelmemişti ama bunun acısı aynı evlat acısı kadar zor oluyor sizde bilirsiniz umutlan umutlan sonu hayal kırıklığı allah yaşatmasın bu acıyı hepimizi çilesiz sıkıntısız anne etsin.
 


canım inş hamilesindir ya çok sevinirim valla benim bu 2. ayım daha şimdiden beklemek umutlanmak sıktı beni allah isteyen herkese bebiş nasip etsin
 
kızlar ben size demiyorum umudum kalmadı geçen günden sonra hatırlarsanaz bu ay gecikmiştim taaaa:) 30 gün hastalandım ama iki gün sürdü sonra bitti dün sabah banyomu yaptım mis oldum :) bu gün kasığıma kıramp giriyor belim ağrıyor ve birde iç çamaşırım kahverengi lekelendi akşama doğru ben anlamadım bu ne şimdi ? anlayan varsa bir el atsın hiç böyle bişey yaşamadım üşüttümmü acep noldum ?
 

canım bilebilsek keşke ne olduğunu çok sitres yapmış olmayasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…