Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

valla her an herşey olabilir :jeyyar: şaka bi yana canım reğlin normalde 2 günmü sürer yoksa daha fazlamı

ya bak şimdi ben tırstım mikrop kapmış olmayım ama 02 06 2009 da rahim filmi çektirmiştim bir sonraki ay sancı yapmıştı ara ara acep hala onun etkisimi var ? yada mikropmu kaptım aneyyyyyyy :))))

3 gün bazen 4 gün sabah biter ilk defa iki gün oldu :)

o zaman canım bir test al yap çünkü hem hamile olup hemde regli görenler oluyo çevremdede örnekleri çok bir tanıdığım normal reglisini görüyo ama ufak şeylerdende şüpelenince dr gidiyo 4 aylık hamile bir arkadşımda yine aynı şekilde gidiyo 2 aylık hamile bence sende testini bi yap ona göre dikkat edersin canım inş hamilesindir

ya sanmam arkadaşlar hastalanmadan iki gün evvel iki test yaptım birinde sadece t çıktı diğerinde sadece c çıktı yani bişey yoktu

amin canım ya

kızlar ben meraktan çatlamıştım kaç gündür biliyorsunuz ve dayanamadım akşamüstü gebelik testi aldım adetimin gecikmesine daha 6 gün var ona rağmen az önce test yaptım ve negatif çıktı,negatif çıkması çok normal di mi?biraz fazla acele ettim sanırım,ya da hamile değilim gerçekten offf offf ne zormuş ya

ya sanmam arkadaşlar hastalanmadan iki gün evvel iki test yaptım birinde sadece t çıktı diğerinde sadece c çıktı yani bişey yoktu

canım gebelik yoksa eğer sadece c çıkıyor sol tarafta,t çıkmaması lazım ya t ve c ikisi birlikte çıkacak o zaman gebesin demektir.ya da sadece c çıkacak o zamanda değil demektir.adetin 2 gün falan geciksin sabah ilk idrarınla dene

yaramaz seni madem yapıcaksın neden sabahı beklemedin ilk idrarınla yapman lazım. bir arkadaşımın 5 gün kala çıkmıştı erken yumurtlama olduysa çıkar. birkaç gün daha sabret bende bekliyorum reglime 2 gün var ama yapmıycam test

çok sabırsızım di mi?ne yapayım elimde değilkaydirigubbakcemile3,,,,test yapma boşver sürpriz olsun....dicem ama sen de diyene bak diceksin sırnaşık şey ben yaptım bari sen yapma şekerimdelikafadulden

çok sabırsızım di mi?ne yapayım elimde değilkaydirigubbakcemile3,,,,test yapma boşver sürpriz olsun....dicem ama sen de diyene bak diceksin sırnaşık şey ben yaptım bari sen yapma şekerimdelikafadulden

yapsamda çıkmaz tatlım geç oldu benim bu ay ondan elim mahkum bekliycem mirmirmirmir canım sana iyi geceler opuyorumnanaktan yarın görüşürüz

slm kızlar benımde adetım bır kac gun once bıttı ama hıc oncekı adetlerım gıbı degıldı hem asırı agrı oldu ıkı gun boyunca hemde ılk gun cok oldu normalde olmaz ama ıkıncı gun fılan azaldı ondan sonrakı gunler bır orkıdı doldurmayacak kadar oldu anlamadım gıttı

denıze gırdım belkıde ondandır bu agrı degılmı ama ben genede bır test alcam denıyecem netten arastırdım dıyolarkı her adetınızden sonra test yapın dıolar gec donlenme olabılır fılan dıolar

arkadaşlar bence bizim vücudumuz bize oyun oynuyor ve biraz kandırıyor hadi iki gün dinlenelim ve her aklınıza geldiğinde nillie şu fıkrayı hatırlayın demişti diyin bende denicem tamammı bakalım atlatıcazmı iki günü :)

evli bir çift varmış adam her gece gelip karısıyla birlikte olmak istermiş kadın artık bıkmış ne yapsa adam istiyormuş . bir gün komşularındayken herkez derdini dökerken kadın offfff offf demiş biri tutmuş ne oldu kardeş derin of çekiyorsun derdin ne demiş kadın sorma demiş benim herif her gün eve gelir yemeden içmeden önce beraber olmak ister hep bir bahane bulurum oda hep yapacağını yapar vazgeçmez demiş ben ne yapayım hayatımdan bezdim demiş . kadınlar dur az düşünelim demişler biri buldummmm diye bağırmış . ne buldun demişler demişki : bak şimdi sen eve git başına siyah baş örtüsü bağla ahla vahla ağla ne dövün demiş . kadın e sonra sorarsa : sorarsa dersinki ah herif sorma çok sevdiğim yakınımız biri öldü dersin dövünmeye devam edersin yastayım dersin demiş . kadın tamam demiş eve gitmiş hazırlanmış yatağa oturmuş eşini beklemiş . eşi gelmiş kadın feryadı figan ağlıyor hayırdır hanım demiş sorma bey çok kötüyüm yastayım gencecik kız gitti ben ağlamayım kimler ağlasın demiş dövünmeye devam etmiş adam arkasını dönmüş ve kapıdan çıkmış . kadın içinden niye gitti acaba diye düşünmüş erken pes etti oh yırttım gelmez daha diye düşünürken kapı çalmış kadın gel demiş . oda ne adam anadan üryan şeyine siyah kurdeleyi bağlamış hanım başın saolsuna geldim demiş :)))

hadi bakalım unutmayın ben denicem :)

:roflol: delikafadulden delikafadulden :roflol:

:lepi:Kızlaar HAMİLEYİMM.Kan testi yaptırdım bugün:teytey::dance:.4 haftalık.Dr şimdi ultrasonda görünmez 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi.Çok mutluyum.Allah isteyen herkese nasip etsin.

canım hayırlı olsun.inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız kuzucuklarımızı.canım benim bebişim de 4 haftalık.beraber doğuracağız inşallah....

darısı tüm bebiş isteyenlerin başına olur inşallaaaaaaah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…