kızlar ben size demiyorum umudum kalmadı geçen günden sonra hatırlarsanaz bu ay gecikmiştim taaaa:) 30 gün hastalandım ama iki gün sürdü sonra bitti dün sabah banyomu yaptım mis oldum :) bu gün kasığıma kıramp giriyor belim ağrıyor ve birde iç çamaşırım kahverengi lekelendi akşama doğru ben anlamadım bu ne şimdi ? anlayan varsa bir el atsın hiç böyle bişey yaşamadım üşüttümmü acep noldum ?
3 gün bazen 4 gün sabah biter ilk defa iki gün oldu :)
ya sanmam arkadaşlar hastalanmadan iki gün evvel iki test yaptım birinde sadece t çıktı diğerinde sadece c çıktı yani bişey yoktu
bu topice girmiycem diyorum yine de dayanamayıp giriyorum...
yazılanlar, yorumlar, birbirini hiç tanımayan ama aynı umudu paylaşan arkadaşlarımın birlikte üzülüp birlikte sevinmesi inanın beni okadar duygulandırıyor ki....
Mübarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine, bu topicte umudu paylaşan, senden bebek isteyen tüm kadınlara anne olmayı nasip et Yarabbim...(amin) :Saruboceq:
ya sanmam arkadaşlar hastalanmadan iki gün evvel iki test yaptım birinde sadece t çıktı diğerinde sadece c çıktı yani bişey yoktu
kızlar ben meraktan çatlamıştım kaç gündür biliyorsunuz ve dayanamadım akşamüstü gebelik testi aldım adetimin gecikmesine daha 6 gün var ona rağmen az önce test yaptım ve negatif çıktı,negatif çıkması çok normal di mi?biraz fazla acele ettim sanırım,ya da hamile değilim gerçekten offf offf ne zormuş ya
yaramaz seni madem yapıcaksın neden sabahı beklemedin ilk idrarınla yapman lazım. bir arkadaşımın 5 gün kala çıkmıştı erken yumurtlama olduysa çıkar. birkaç gün daha sabret bende bekliyorum reglime 2 gün var ama yapmıycam test
çok sabırsızım di mi?ne yapayım elimde değilkaydirigubbakcemile3,,,,test yapma boşver sürpriz olsun....dicem ama sen de diyene bak diceksin sırnaşık şey ben yaptım bari sen yapma şekerimdelikafadulden
arkadaşlar bence bizim vücudumuz bize oyun oynuyor ve biraz kandırıyor hadi iki gün dinlenelim ve her aklınıza geldiğinde nillie şu fıkrayı hatırlayın demişti diyin bende denicem tamammı bakalım atlatıcazmı iki günü :)
evli bir çift varmış adam her gece gelip karısıyla birlikte olmak istermiş kadın artık bıkmış ne yapsa adam istiyormuş . bir gün komşularındayken herkez derdini dökerken kadın offfff offf demiş biri tutmuş ne oldu kardeş derin of çekiyorsun derdin ne demiş kadın sorma demiş benim herif her gün eve gelir yemeden içmeden önce beraber olmak ister hep bir bahane bulurum oda hep yapacağını yapar vazgeçmez demiş ben ne yapayım hayatımdan bezdim demiş . kadınlar dur az düşünelim demişler biri buldummmm diye bağırmış . ne buldun demişler demişki : bak şimdi sen eve git başına siyah baş örtüsü bağla ahla vahla ağla ne dövün demiş . kadın e sonra sorarsa : sorarsa dersinki ah herif sorma çok sevdiğim yakınımız biri öldü dersin dövünmeye devam edersin yastayım dersin demiş . kadın tamam demiş eve gitmiş hazırlanmış yatağa oturmuş eşini beklemiş . eşi gelmiş kadın feryadı figan ağlıyor hayırdır hanım demiş sorma bey çok kötüyüm yastayım gencecik kız gitti ben ağlamayım kimler ağlasın demiş dövünmeye devam etmiş adam arkasını dönmüş ve kapıdan çıkmış . kadın içinden niye gitti acaba diye düşünmüş erken pes etti oh yırttım gelmez daha diye düşünürken kapı çalmış kadın gel demiş . oda ne adam anadan üryan şeyine siyah kurdeleyi bağlamış hanım başın saolsuna geldim demiş :)))
hadi bakalım unutmayın ben denicem :)
:lepi:Kızlaar HAMİLEYİMM.Kan testi yaptırdım bugün:teytey::dance:.4 haftalık.Dr şimdi ultrasonda görünmez 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi.Çok mutluyum.Allah isteyen herkese nasip etsin.
bende tam 14 aydır uğraşıyorum abartısız hemde her gece diyebilirim ama hala tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?