Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bende dün bir heyecan bekliyodum dün hafif karın ağrım vardı ama bugün regl oldum:) ılk denememizdi, sorun çıkmaz değil mi? Korkuyorum aslında bazen... Bugün evliliğimizin 2. ayı. Sadece 2 kez korunmadan ilişkiye girdik... Ama bundan sonra yeniden deneyeceğiz...

canım bızımde ılk denememızdı ama bız devamlı yaptık bakalım 2 gun sonra görcez kırmızılar gelcekmı

Yok canim belirti falan sadece uzerimde halsizlik var..karnimda cocuk varmis gibi davraniyorum nedense..agir seylere falan yaklasmiyorum :))

benım de mıdem tuhaf. karnım sankı 3-4 aylık hamıle gıbı sıstı valla. bende senın gıbı sankı bebek varmıs gıbı karnımı sevıyorum. bu gıdısle sonum hıc ıyı degıl sanırımkafamçokkarıştı
nurem daha cok yenı evlılıgın. acelen ne bu kadar. olmazsa da moralını bozma cnm. evlılıgının tadını cıkar bıraz

kızlar tedavi olduk 1 yıl önce doktora gittik bende birşey yok eşimde varikosel var ama doktor ameliyat önermiyor çünkü sperm değerleri iyi doktor doğal yolla kalma şansınız var diyor ama bu ay daha çok üstüne düşeceğiz umarım olur.

canım inş olurr en kısa zamanda bebıslerımıze kavusuruz dualarım sızlerle

canım en azından olmaması gıbı bısey yok. Buda guzel. Baska doktorlara da gıttınızmı.

kızlar benımde bıraz karnım agrımaya basladı 2 gun kaldı ya ıns olmam

Insallah cnm Ramazan hepimizin yuzunu guldursun..yerimseniben

cnm benim Allah mesut etsin..Ben evliligimin 2. ayinda bulutlardaydim yani bebek hic aklima gelmedi o kadar erken simdi yaklasik 3. yilimizdayiz olsun artik dedik bakalim hayirlisi..cok istiyorum Ramazan ay bize ugurlu gelir insallah..:1hug::1hug::1hug:

kızlar kırmızı kartı yiyip üzülmek yok...
sanki birşey olmamış gibi hayata devam etmek lazım, öyle hamileyim ağır kaldırmıyım, koltuğu çekmiyim, çok yorulmayayım, karnım ağrıdı acaba? gibi gibi çok üstüne düşmeyelim...Kendi kendimiz yaratıyoruz bu stresi ve sonra üzülüyoruz...

( Diyene bak sanki kendim yapabiliyorummafoldumben)

evet jaya cım 3 doktora göründük vakıf gureba çapa tıp fakültesi ve özel bir ürolog üçüde test yapıp elle muayene edip doğal yolla gebelik mümkün deyip yolladılar ama 25 aydır her 2 günde bir ilişkiye rağmen nasıl hamile kalamıyorum anlamadım şimdi ramazanda eşimin işleri durgun oluyor haldır huldur doktor arıyoruz şöyle adam gibi inceleyip tedaviye başlasın böyle şansa bırakmakla bebeğimiz olmaz bizim.

firstday ben artık hamile değilim offf diyenlere üzülme demiyorum üzülsünki elinden gelenin fazlasını yapsın bazı erkekler tedaviye gitmiyorlar hanımları ne kadar üzülürse okadar tedaviye açık olurlar bak mesala ben eşimden allah razı olsun bende de sorun olabilir diye koşarak doktora gitti ama doktor doğal yolla olur falan fıstık deyince 1 yıldır hiçbirşey yapmıyor bu aydan umutluydum ama yine hamile değilim çok üzüldüm bütün gün ağzımdan tek kelime çıkmadı ve eşim tamam böyle olmayacak ramazanda adam gibi bi doktora gidip tedavi olcam dedi.
tabiki tam gaz ilerleyeceğiz yılmadan her ay yapıcaz ama aman boşver deyincede olmuyor çünkü ben doktorlar söyledikten sonra ohh be ne zaman istersem olacakmış takmayım dedim 1 yıldır olmuyor valla ben çok üzülüyorum herkes hamile herkes anne ne büyük mutluluk onlar için annem bıktım kızım milletin bebeğine hediye almaktan bide sen yapta sana getirsinler diyor.

bende bu ay kocayı bebek yapma konusunda kandırabilirsem başlıcam çalışmalara..ne zaman olursa artık. şu an pek yanaşmıyor cocuk fikrine:)

burada sohbet edilen bir sayfa yok mu arkadaşlar.. ( ben yeniyim bu forumda .en cok hangi sayfalarda sohbet ediliyor oralara yazayım..

kıss sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emidelikafadulden allah iyiliğini versinsırnaşık şey

hepimiz gülelim inşallah bu arada ben netten medi smartı aldım bugün negatif :) yine netten 30 adet ovülasyon testi +12 adet gebelik testi 29 milyon kızlar gitti gidiyorda ben sipariş verdim :) full takipteyim :lepi:

bende bu ay kocayı bebek yapma konusunda kandırabilirsem başlıcam çalışmalara..ne zaman olursa artık. şu an pek yanaşmıyor cocuk fikrine:)

canım benım esımde ılk bebek fıkrını soyledıgımde ben kendımı baba olarak dusunemıyorum deyıp baya nazlanmıstı. sonra bebegı kaybettıgımızde benden cok uzuldu. sımdı de en az benım kadar sabırsız. bıran once olsun ıstıyor. erkekler hep boyle evlılıkte de bebek fıkrınde de nazlanıyorlar ama sonradan memnun kalıyorlar. o yuzden esının boyle dusunmesıne uzulme sakın. basla bır an once. cunku ıstedıgın anda sıparısle gelmıyor. bız 6 ay once karar verdık hala ugrasıyoruz canım.

JAYA cim cok dogru søylemis..Kizlar yaslariniz kac bu arada..muhabbete dalalim ki kalan gunlere odaklanmayalim ..hemde birbirimizi daha iyi tanimis oluruz..
dime : zemuszemus

ben basliyim
20 yasindayim.. .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…