Bende dün bir heyecan bekliyodum dün hafif karın ağrım vardı ama bugün regl oldum:) İlk denememizdi, sorun çıkmaz değil mi? Korkuyorum aslında bazen... Bugün evliliğimizin 2. ayı. Sadece 2 kez korunmadan ilişkiye girdik... Ama bundan sonra yeniden deneyeceğiz...
Yok canim belirti falan sadece uzerimde halsizlik var..karnimda cocuk varmis gibi davraniyorum nedense..agir seylere falan yaklasmiyorum :))
kızlar tedavi olduk 1 yıl önce doktora gittik bende birşey yok eşimde varikosel var ama doktor ameliyat önermiyor çünkü sperm değerleri iyi doktor doğal yolla kalma şansınız var diyor ama bu ay daha çok üstüne düşeceğiz umarım olur.
kızlar tedavi olduk 1 yıl önce doktora gittik bende birşey yok eşimde varikosel var ama doktor ameliyat önermiyor çünkü sperm değerleri iyi doktor doğal yolla kalma şansınız var diyor ama bu ay daha çok üstüne düşeceğiz umarım olur.
kızlar benımde bıraz karnım agrımaya basladı 2 gun kaldı ya ıns olmam
Bende dün bir heyecan bekliyodum dün hafif karın ağrım vardı ama bugün regl oldum:) İlk denememizdi, sorun çıkmaz değil mi? Korkuyorum aslında bazen... Bugün evliliğimizin 2. ayı. Sadece 2 kez korunmadan ilişkiye girdik... Ama bundan sonra yeniden deneyeceğiz...
kıss sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emidelikafadulden allah iyiliğini versinsırnaşık şey
bende bu ay kocayı bebek yapma konusunda kandırabilirsem başlıcam çalışmalara..ne zaman olursa artık. şu an pek yanaşmıyor cocuk fikrine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?