Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

biz geçen yıl 14 şubattan beri deniyoruz durun size hikayeyi anlatayım zaman geçsin :) benim eşim hiç istemiyordu bende deli oluyordum artık evlisiniz bi çocuk yapın filan hatta kaynanam ve kayım pederim şikayet bile edip senin çocuğunmu olmuyor ne diyorlardı çok üzülüyordum ama eşim hep koruyordu kendini derken geçen yıl 14 şubat 2008 de eve geldim ve eşim bana hadi çocuk yapalım dedi beni çekiştirdi odaya şaşırdım tabi aniden duyunca şok etkisi yarattı heyacan yaptım ağladım ağlıcam derken birden ilk kez bunu yaptığımız için öyle çok bir şaşkınlık olmuşki her ay 3 den 3 ne giden adetim aniden geldi eşim kalktı tabi doğal olarak ben nasıl ağlıyorum bir başladım sanki yılların heyecanı üzüntüsü herşey birden ağlamamla aktı içinden tabi eşimde şok oldu ve bana sarıldı hiç önemli değil ağlama ama artık bende istiyorum bizim bir bebeğimiz olmasını dedi baktım kızlar gözleri dolu dolu oldu kıyamadı bana biyandan hıçkırıyorum çok feci bir gündü o günden beri bir kez bile düzenli adet olmadım hep günler kaymaya başladı :)) ama ben hala umutluyum bir gün allahın izni ile kucağıma alıcam minnoşumu sağlıkla inşallah allah isteyen herkeze nasip etsin

slm kızlar bende yeni yeni düşenelerdenim 2 bebeği bugün dr gittim rutin tahlillerimi yaptırdım yarın sonuçları alıcam 1 aydır folikasit kullanıyorum eylül ekim gibi düşünüyorum allah nasip ederse takipdeyim formu

Kıslar ya umutsuz olmayın gÜn doĞmadan neler doĞar allah bÜyÜk
dılerım hepınız hamıŞ kalın
koca gÖbeĞınız olsun : ))))

niilie yazdıkların cok etkıleyıcıydı gercekten. o psıkolojının ne kadar zor oldugunu bılırım canım. neysekı akılları baslarına gelıyor kocalarımızın. bıraz zaman alıyor ama ne yapalım
bu arada ben de 33 yasındayım. bu pazar 1.evlılık yıldonumumuz.
bugun 2 tane daha test aldım kızlar. bırını bugun yapmayı dusunuyorum. son 3 gunnn

Arkadaşlar merhaba ;
bende 10 aylık evliyim . Biz de bir düşünüp bir vazgeiyoruz bebişten...bu aralar eşim işten çıktı vs onedenle maddi krizlerin etkisiyle doğacak bebişi böyle sorunlu bir ortama mahkum etmek istemiyorum ama içim gidiyor kucağında bebkli anneleri gördükce..anne-babamdan uzaktayım . Biraz da kim bakacak korkusu sarıyor beni..
Polikistik over hastasıyım. Klomen ve progestan tedavisi görüyorum. Bu ay ilk defa yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi ile çatlatıldı. şimdi de kasıklarımda ve belimde feci ağrılar var. Gairp şekilde gün içinde midem bulanıyor ...bazen de tansiyonum düşmüş gibi oluyor dengemi kaybediyorum. Psikolojik mi yoksa gerçekten hamilemiyim anlamadım...dün gece forumlarda birinde limon testi okudum onu yaptım...dibe çöktü:) hamilemiyimdir sizce kızlar:) ???

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr testı yaptım ve cıft cızgı cıktı yaa ınanamıyorum. aklım allak bullak oldu sımdı. kocamı arayıp soylesemmı pazara kadar beklesemmı ama yok yok bekleyemıcem kocamı arıyorum beeennnnnnnn Allah sıze de en kısa zaman da nasıp etsın.........

tebrikler şekerim...alkisalkisalkis

oh oh hamişler arttı uğulu geldi bu ay.inşallah sorun yaşamadan bebişlerimizi kucağımıza alırız.

ne testi o bee...duymadım valahi...canım benim hayırlısıyla gelsin inşallah..Allahım onun rızkını vererek yolluyor kucaklarımıza..dua edelim inşallah sağlıkla gelsinler doğacak bebişlerimiz..

ayy çok güzel hadi bakalım..yaa tlf etmeeeeee güzel bir ayarlama yap yaa...tlf deme ..:))

yaa kızlar dayanamadım aradım kocamı. sevındı ama oncekı kaybımız yuzunden bekleyelım yorum yapmayalım dıyor. konuyu kapattık yanı. hep annesı alıstırdı boyle. ana kuzusu ne olacak. sevıncım de kursagımda kaldı. oncekındede anası dıllendırmeyın nazar deger dıye dıye basını yedı. ısın garıp yanı bu aılede bebek durmuyor nedense. eltım olacak cok bılmısınde 6 aylık ıkızlerı dogumda öldü. amaaaaaaan. sıkıldım ıste yıne neyse keyfınızı kacırmayayım. sımdıkı aklım olsa evlenmezdımmmmmmmmmm

çok sevindim canım işte bundan güzel ve değerli bir hediye olurmu. sağlıkla gelsin bebişin hihoyyyt

heheee :)) kıs aslında dillendirmemek lazım ..derler yani genelde bebiş rahimde ilk 3 ay tutunmaya çalışır ya ..kötü bir şey olursa diye söylemek iyi değildir..ama ben sana ne dedimmmmmm..tlf da böyle şeyler söylenir mi ..gerçi canım benim yaa mutluluktan insan hemen söylemek istiyor ama...dur bakalım akşam eşin gelsin yüzyüze daha samimi söylersin :)) ben ağzımın payını aldım çünkü ondan diyorum..geçende görümcenin birisine adetim gecikti dedim hemen diğer görümceye tlf etmiş ,hamiş sanırım demiş..falan vss...yok yere velvele...çok kızdım ama ...psikolojisini bozuyorlar ..senin böyle bir durumun olduğunda zaman tanı kendine hemen deyiverme :))) canım benim eşine de kızma ... şu an sevincine ortak olsun istedin ama ..emin ol o da senin için öyle demiştir uçuyordur kıss..

niye öyle diyorsun böyle düşünüpde bozma moralini. güzel şeyler düşün. şu mübarek ayda dua et bolbol sağlıklı bir bebek hayırlı, iyi ağlaklı bir evlat iste rabbimden. kimsenin dediğinide takma salla gitsin.

Ne guzel bir haber yaa Ramazanla gelen:lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey

tadini kacirma cnm.lmaz:

Bu arada JAYA cim bizim gunler ayni idi bende yapsam belli olur mu acaba:1shok: Regl sivilcelerim cikti bi kac tane..gelicek galiba, cesaretim yok amamafoldumben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…