kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr testı yaptım ve cıft cızgı cıktı yaa ınanamıyorum. aklım allak bullak oldu sımdı. kocamı arayıp soylesemmı pazara kadar beklesemmı ama yok yok bekleyemıcem kocamı arıyorum beeennnnnnnn Allah sıze de en kısa zaman da nasıp etsın.........
ne testi o bee...duymadım valahi...canım benim hayırlısıyla gelsin inşallah..Allahım onun rızkını vererek yolluyor kucaklarımıza..dua edelim inşallah sağlıkla gelsinler doğacak bebişlerimiz..Arkadaşlar merhaba ;
bende 10 aylık evliyim . Biz de bir düşünüp bir vazgeiyoruz bebişten...bu aralar eşim işten çıktı vs onedenle maddi krizlerin etkisiyle doğacak bebişi böyle sorunlu bir ortama mahkum etmek istemiyorum ama içim gidiyor kucağında bebkli anneleri gördükce..anne-babamdan uzaktayım . Biraz da kim bakacak korkusu sarıyor beni..
Polikistik over hastasıyım. Klomen ve progestan tedavisi görüyorum. Bu ay ilk defa yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi ile çatlatıldı. şimdi de kasıklarımda ve belimde feci ağrılar var. Gairp şekilde gün içinde midem bulanıyor ...bazen de tansiyonum düşmüş gibi oluyor dengemi kaybediyorum. Psikolojik mi yoksa gerçekten hamilemiyim anlamadım...dün gece forumlarda birinde limon testi okudum onu yaptım...dibe çöktü:) hamilemiyimdir sizce kızlar:) ???
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr testı yaptım ve cıft cızgı cıktı yaa ınanamıyorum. aklım allak bullak oldu sımdı. kocamı arayıp soylesemmı pazara kadar beklesemmı ama yok yok bekleyemıcem kocamı arıyorum beeennnnnnnn Allah sıze de en kısa zaman da nasıp etsın.........
yaa kızlar dayanamadım aradım kocamı. sevındı ama oncekı kaybımız yuzunden bekleyelım yorum yapmayalım dıyor. konuyu kapattık yanı. hep annesı alıstırdı boyle. ana kuzusu ne olacak. sevıncım de kursagımda kaldı. oncekındede anası dıllendırmeyın nazar deger dıye dıye basını yedı. ısın garıp yanı bu aılede bebek durmuyor nedense. eltım olacak cok bılmısınde 6 aylık ıkızlerı dogumda öldü. amaaaaaaan. sıkıldım ıste yıne neyse keyfınızı kacırmayayım. sımdıkı aklım olsa evlenmezdımmmmmmmmmm
yaa kızlar dayanamadım aradım kocamı. sevındı ama oncekı kaybımız yuzunden bekleyelım yorum yapmayalım dıyor. konuyu kapattık yanı. hep annesı alıstırdı boyle. ana kuzusu ne olacak. sevıncım de kursagımda kaldı. oncekındede anası dıllendırmeyın nazar deger dıye dıye basını yedı. ısın garıp yanı bu aılede bebek durmuyor nedense. eltım olacak cok bılmısınde 6 aylık ıkızlerı dogumda öldü. amaaaaaaan. sıkıldım ıste yıne neyse keyfınızı kacırmayayım. sımdıkı aklım olsa evlenmezdımmmmmmmmmm
Ne guzel bir haber yaa Ramazanla gelen:lepi: sırnaşık şeysırnaşık şeykızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr testı yaptım ve cıft cızgı cıktı yaa ınanamıyorum. aklım allak bullak oldu sımdı. kocamı arayıp soylesemmı pazara kadar beklesemmı ama yok yok bekleyemıcem kocamı arıyorum beeennnnnnnn Allah sıze de en kısa zaman da nasıp etsın.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?