Ne guzel bir haber yaa Ramazanla gelen:lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey
tadini kacirma cnm.lmaz:
Bu arada JAYA cim bizim gunler ayni idi bende yapsam belli olur mu acaba:1shok: cesaretim yok amamafoldumben
senınle aramızda 1 gun vardı sanırım. yaa aslında ben cıkacagına ıhtımal vermemıstım o yuzdende 2 tane test aldım. ama 2.ye gerek kalmadı. bı dene ıstersen. olmazsa 2 gun sonra tekrar denersın canım
bu arada hepınıze guzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım yaa. gercekten burası bagımlılık yapıyor. daha kocamdan baska bılen yok. bıde sızler. zaten kalp atısı olusana kadar soylemıcem kımseye. aslında kocam ınanılmaz sevındı sesındekı sevınc tonunun farkındaydım. o da sadece kaybetmekten korkuyor ama ne bıleyım ıste bıraz basım agrıyor bugun. ben bıle ılkı kadar heyecanlanamadım . daha yenı belkı o yuzden
hepınızı sevıyorum kızlarrrrrrr. ne garıp yaa hıc gormedıgın ama senın ıcın guzel duygular besleyen arkadaslarının olması. :teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkishihoyyyt
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr testı yaptım ve cıft cızgı cıktı yaa ınanamıyorum. aklım allak bullak oldu sımdı. kocamı arayıp soylesemmı pazara kadar beklesemmı ama yok yok bekleyemıcem kocamı arıyorum beeennnnnnnn Allah sıze de en kısa zaman da nasıp etsın.........
[B]JAYA testi ilk idrar veya ondan sonrakilerle yapmanin farkliligi olur mu..? sen nasil yaptin cnm sabah miydi? Darisi basima..Ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine...banada gelsin bi melek..insallah:1hug:[/B]
jaya cım canım benim onlar akıllanana kadar biz neler çekiyoruz köşeli köşeli azcık geç düşüyo neyseki düşüyo ya bide düşmese jaya alkisalkisalkis bu arada sizi ekledi tamamda düşün ben nasıl etkilenmişim iki yıldır reglimi düzene sokamadım hahahaha neyseki alıştım :) allah hepimize bebiş versinniilie yazdıkların cok etkıleyıcıydı gercekten. o psıkolojının ne kadar zor oldugunu bılırım canım. neysekı akılları baslarına gelıyor kocalarımızın. bıraz zaman alıyor ama ne yapalım
bu arada ben de 33 yasındayım. bu pazar 1.evlılık yıldonumumuz.
bugun 2 tane daha test aldım kızlar. bırını bugun yapmayı dusunuyorum. son 3 gunnn
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr testı yaptım ve cıft cızgı cıktı yaa ınanamıyorum. aklım allak bullak oldu sımdı. kocamı arayıp soylesemmı pazara kadar beklesemmı ama yok yok bekleyemıcem kocamı arıyorum beeennnnnnnn Allah sıze de en kısa zaman da nasıp etsın.........
şimdi tüm mesajları okudum jaya sakın moralini bozma evet biz duyduk bebiş var ama inanıyorum ki hepimizin istediği bu melek şimdi sende var bizde birer anne adayıysak ki öyleyiz dualarımız bu meleği korur hiç merak etme sen canım yeter ki kem gözler duymasın meleğini allah size bağışlasın sağlıkla inşallah[/QUOTE
canım sagol yaa valla hepınız sagolun. valla hepınıze ayrı ayrı tesekkur etmek ıstıyorum. aynı zamanda Allah hepınızın gonlune gore versın saglıkla mutluluk ve huzurla gelır bebısler ınsallah .
burcu yapmadınmı hala testı. hadı amaaaaa.bu arada hamıleyken oruc tutan cok var. etkılenecegını sanmam canım.
ya eve gıtmek ıcın sabırsızlanıyorum. ayy ınsallah bırgun hepımız kucaklarımızda bebıslerle toplanır yuzyuze tanısırız.
şimdi tüm mesajları okudum jaya sakın moralini bozma evet biz duyduk bebiş var ama inanıyorum ki hepimizin istediği bu melek şimdi sende var bizde birer anne adayıysak ki öyleyiz dualarımız bu meleği korur hiç merak etme sen canım yeter ki kem gözler duymasın meleğini allah size bağışlasın sağlıkla inşallah[/QUOTE
canım sagol yaa valla hepınız sagolun. valla hepınıze ayrı ayrı tesekkur etmek ıstıyorum. aynı zamanda Allah hepınızın gonlune gore versın saglıkla mutluluk ve huzurla gelır bebısler ınsallah .
burcu yapmadınmı hala testı. hadı amaaaaa.bu arada hamıleyken oruc tutan cok var. etkılenecegını sanmam canım.
ya eve gıtmek ıcın sabırsızlanıyorum. ayy ınsallah bırgun hepımız kucaklarımızda bebıslerle toplanır yuzyuze tanısırız.
düşünsenize örneğin istanbulda akmerkez yada cevahir alışveriş merkezinde kucağında çocukları ile gelmiş 20 bayan bir masada çocuk seviyorlar ay canım seninki kaç aylık benimki 5 oldu teyzesi diye :roflol: eminim çok şirin bir görüntü olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?