allah kabul etsin bir günlük orucun bişey yapacağını sanmam ama madem istiyorsun nolur ne olmaz halsiz filan düşersin dikkat et ben sırf o yüzden tutamıyorum zaten psikoloji bi gidip bi geliyor
merhaba arkadaşlaryerimseniben bende allah kısmet ederse :Saruboceq: bebek çalışmalarına yeni başladık :kedi: bakalım hangi ay tutacak ekim inşallah:Saruboceq: hayırlısıysa.özellikle ekim ayıdiyorum doğumumu yaza getirmek istiyorum.oğulumun okulu tatil olsun diye.
ya kızlar bende alıntı yapmayı bilmiyorum.mesala 2 3 sayfa önce yazılmış bir yazıyı alıp altına sizde düşüncelerinizi yazıyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz.
slm kizlar bende bu ay karar verim bakalim nasip kismetttt herkes muradina ersin insallah
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr testı yaptım ve cıft cızgı cıktı yaa ınanamıyorum. aklım allak bullak oldu sımdı. kocamı arayıp soylesemmı pazara kadar beklesemmı ama yok yok bekleyemıcem kocamı arıyorum beeennnnnnnn Allah sıze de en kısa zaman da nasıp etsın.........
mafoldumbenhayırlısı olsun canım canım da bişey dicem şu senin yazının altındaki resmi nerden koydun :)
merhaba kızlar...çalışmalar nasıl..benim regl henuz bitmedi.. ..bütün gecmişi okuyamadım ama kac yıllık evli oldugum sorulmuş.5 yıllık evliyim 30 yasındayım.
_sena -----16 ağustos
duyg_6-----20 ağustos
olgay---21 ağustos
scuba----22 ağustos
jaya------24 ağustos
umutluyuz------24 ağustos
burcu----- 25 ağustos
meral77----30 ağustos
azize----5 aylül
seandsun---7 eylül
mızmız---12 eylül
ninova---12 eylül
:CüvCüv:
kızlar listeyi unutmayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?