Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

allah kabul etsin bir günlük orucun bişey yapacağını sanmam ama madem istiyorsun nolur ne olmaz halsiz filan düşersin dikkat et ben sırf o yüzden tutamıyorum zaten psikoloji bi gidip bi geliyor

buyrunnnnnnnnn

insallah cnm planlamakla olmuyor ama Rabbim gønlune gøre versin..:1hug:

nillie profil resmini kullanıcı paneli var bak sayfanın üstünde oraya tıkla avatar değiştirme profile resim koyma var ordan istediğin resmi koyabilirsin ama alta nasıl resim konuluyor onu bilmiyorum.hihoyyyt

ya kızlar bende alıntı yapmayı bilmiyorum.mesala 2 3 sayfa önce yazılmış bir yazıyı alıp altına sizde düşüncelerinizi yazıyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz.

ya kızlar bende alıntı yapmayı bilmiyorum.mesala 2 3 sayfa önce yazılmış bir yazıyı alıp altına sizde düşüncelerinizi yazıyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz.

bak bu mesajımın altında tam pembe bir kutucuk var alıntı yap yazıyor oraya tıkla otomatik alıntı yapar kimin yazısına cevap vermek istersen o mesajın altındaki kutucuya alıntı yap diyon :)

çok tebrik ederim canım peki ne gb belirtilerin canım

merhaba kızlar...çalışmalar nasıl..benim regl henuz bitmedi.. ..bütün gecmişi okuyamadım ama kac yıllık evli oldugum sorulmuş.5 yıllık evliyim 30 yasındayım.

merhaba kızlar...çalışmalar nasıl..benim regl henuz bitmedi.. ..bütün gecmişi okuyamadım ama kac yıllık evli oldugum sorulmuş.5 yıllık evliyim 30 yasındayım.

sende benim gibisin 5 yıllık 30 yaş :) hadi bide bebiş gelsin yaf :) ben ikinci gün oldu test yapıyorum yumurtlama yok bakalım kaçıncı gün çıkacak bende merak ediyorum artık :)

kacıncı gundesin peki.. bu ay ilk kez mi yumurtlama testi kullanıyorsun?yumurtlamazsan bence bir doktora git.
kac para yumurtlama testleri bende kullansam mı acaba:)

dyg_6, feyza tesekkurler. benım belırtım fılan olmadı. hatta hala adet olacakmısım gıbı gelıyor. daha gunum de gelmedı ama testte olumlu cıktı. bu arada dun eltımın de hamıle oldugunu ogrendım. aynı zamanda dogurucaz. amaaaaannnn.

yaa burcu nerelerdesın hadı yap şu testı. ben senden daha sabırsızım valla. bu arada yaman nerelerde hıc sesı cıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…