Mrb kizlar, adet sancilari kendini hissettirip gidiyo,..:1shok:
acaba bu belirtileri olan ve yinede hamile kalan varmiydi aramizda?:uhm:
regl olcam gibi...mafoldumben
EVET CANIM PERSEMBE GUNU TEST YAPMISTIM DAHA DOKTORA GITMEDIM. BUGUN TAM 1 AYLIK:ecrin_bebek:jaya hamilemisin allah tamamına erdirsin canım..
burcu tatlım sen çok heyecanlısın ya bu kaçıncı ayınız yani kaçıncı denemeniz merak ettim
insallah cnm :)slm kızlar ben daha reglı olmadım sancılarımda gıttı yarın test yapıcam buraya olumlu olumsuz sonucu yazarım dua edın bana bu ılk denememızdı tutmustur ınsssssssssssss
ne guzel insallah ikizdirburcu ben de test yaptıktan sonra reglı belırtılerım devam ettı. hatta acaba reglımı olucam dıye dun 2.testı de yaptım. yanı reglı belırtılerının olması cok normal. hadı artık bugun mujdelı haberı ver. ben carsamba gunu kan testı yaptırıcam. cuma gunu de kendı doktoruma gıdıcem. ama anlamadıgım bısey var. bugun tam 1 aylık ve karnım sıstı sankı. cok erken bılıyorum ama ıkız olmaz dımı yaaaaa
bebek yapmak için çalışan arkadaşlar, oruç tutuyormusunuz?
ters etkisi olmaz dimi ?
biz çalışıyoruz bebek için, gerçi yarın adet günüm ve yavaş yavaş belirtileri de başladı ama, bu arada oruç ta tutuyorum...
bebek yapmak için çalışan arkadaşlar, oruç tutuyormusunuz?
biz çalışıyoruz bebek için, gerçi yarın adet günüm ve yavaş yavaş belirtileri de başladı ama, bu arada oruç ta tutuyorum...
jaya cnm tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
jaya hamilemisin allah tamamına erdirsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?