Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

inşallah cnm yaaa
küçük bi melek vardır göbüşünde
herkese versin allah tez zamanda

Mrb kizlar, adet sancilari kendini hissettirip gidiyo,..:1shok:
acaba bu belirtileri olan ve yinede hamile kalan varmiydi aramizda?:uhm:
regl olcam gibi...
mafoldumben

burcu ben de test yaptıktan sonra reglı belırtılerım devam ettı. hatta acaba reglımı olucam dıye dun 2.testı de yaptım. yanı reglı belırtılerının olması cok normal. hadı artık bugun mujdelı haberı ver. ben carsamba gunu kan testı yaptırıcam. cuma gunu de kendı doktoruma gıdıcem. ama anlamadıgım bısey var. bugun tam 1 aylık ve karnım sıstı sankı. cok erken bılıyorum ama ıkız olmaz dımı yaaaaa

bebek yapmak için çalışan arkadaşlar, oruç tutuyormusunuz?
biz çalışıyoruz bebek için, gerçi yarın adet günüm ve yavaş yavaş belirtileri de başladı ama, bu arada oruç ta tutuyorum...

burcu tatlım sen çok heyecanlısın ya bu kaçıncı ayınız yani kaçıncı denemeniz merak ettim

ikinci ay sayirlir aslinda:kedi:

slm kızlar ben daha reglı olmadım sancılarımda gıttı yarın test yapıcam buraya olumlu olumsuz sonucu yazarım dua edın bana bu ılk denememızdı tutmustur ınsssssssssssss
insallah cnm :)
ne guzel insallah ikizdir delikafadulden
CAnim bu arada bende bu gun test yapsam mi diyorum??????

hadi hayirlisi Ramazan ayninin yusu suyu hurmetine insallah..

slm kızlar ya hamile klanalar arkadaşlar acaba yumurtlama günlerini takip ettinilermiki yaaaaaaaaaaaaaa

bebek yapmak için çalışan arkadaşlar, oruç tutuyormusunuz?
biz çalışıyoruz bebek için, gerçi yarın adet günüm ve yavaş yavaş belirtileri de başladı ama, bu arada oruç ta tutuyorum...

cnm ben tutuyorum inş. bu mubarek ayda meleklerimiz gelir bizede
bizde güzel haberler veririz inş.:Saruboceq:

kızlar bilkgisayarım bozuldu komşumdan girdim iki dakka :) beni özleyin anacım muck muc bende değişiklik yok bu arada yumurta henüz yok meydanda gelince komşumdan yazarım sizede :) kendinize cic bakın

jaya cnm tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tesekkur ederım canım. Allah ısteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın. ,

yaa burcu yap artık şu testı. senden cok ben merak edıyorum. bu arada ıkız ıstıyordum ama bakmak cok zor olur. yıne de ayrı yumurta olursa guzel olur. bıdaha gerek kalmaz. ama calısınca buna bıle nasıl bakıcam dıye merak edıyorum. Allah yardımcımız olsun

acrinsu ben adet baslangıc tarıhınden 14 gun sonrasına gore hesapladım. ama kısmet aslında.

kızlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmm ınanamıyorum yaaa test yaptık 2 cızgı cıktı kırmızı yaa cok saskın cok mutluyum darısı tum ısteyenlere ınss

belirtilerimide paylasmak ıstıyorum kızlar resmen reglı sancısı cektım aynıydı sadece 1 hafta önce basladı ve belımın ortası agrıdı sıvılcem bıle cıktı pedımı bıle almıstım cunku kesın olcam dedım ve akıntım su gıbı cok seffaf su gıbı geldı hala gelıyor bugun de basım cok döndü bırde orucum ondan olabılır ama umidinizi kaybetmetmeyın ben sok oldum ya cunku butun belırtılerım reglı olcagıma daırdı ve en önemlı belırtım 3 gundur kabızım acayıp gaz sancım oldu hala var buda erken hamılelık belırtısı kızlar

türkiyem cnm tebrikler ne güzel ilk denemede geldi meleğin
allah sağlıkla kucapına almayı nasip etsin
darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:

Canım ya sen yumurtlamayı takıp ettın mı bıde bekledın mı yatakta ve gÜnÜn geÇtı Öyle mı test yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…