tesekkur ederım canım. Allah ısteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın. ,
yaa burcu yap artık şu testı. Senden cok ben merak edıyorum. Bu arada ıkız ıstıyordum ama bakmak cok zor olur. Yıne de ayrı yumurta olursa guzel olur. Bıdaha gerek kalmaz. Ama calısınca buna bıle nasıl bakıcam dıye merak edıyorum. Allah yardımcımız olsun
acrinsu ben adet baslangıc tarıhınden 14 gun sonrasına gore hesapladım. Ama kısmet aslında.
kızlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmm ınanamıyorum yaaa test yaptık 2 cızgı cıktı kırmızı yaa cok saskın cok mutluyum darısı tum ısteyenlere ınss
belirtilerimide paylasmak ıstıyorum kızlar resmen reglı sancısı cektım aynıydı sadece 1 hafta önce basladı ve belımın ortası agrıdı sıvılcem bıle cıktı pedımı bıle almıstım cunku kesın olcam dedım ve akıntım su gıbı cok seffaf su gıbı geldı hala gelıyor bugun de basım cok döndü bırde orucum ondan olabılır ama umidinizi kaybetmetmeyın ben sok oldum ya cunku butun belırtılerım reglı olcagıma daırdı ve en önemlı belırtım 3 gundur kabızım acayıp gaz sancım oldu hala var buda erken hamılelık belırtısı kızlar
kızlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmm ınanamıyorum yaaa test yaptık 2 cızgı cıktı kırmızı yaa cok saskın cok mutluyum darısı tum ısteyenlere ınss
tebrikler harika haber:)kızlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmm ınanamıyorum yaaa test yaptık 2 cızgı cıktı kırmızı yaa cok saskın cok mutluyum darısı tum ısteyenlere ınss
sabah idrari olmadigin icin mi bøyle oldu acaba? mafoldumben
burcu cum canım cım hiç önemli dil bidahaki aya sakın sıkılma bak lütfen sıktıkça kendimizi biz üzülüyoruz hayırlısı olsun gelcek bizim veletlerde hayırlısıyla naz yapıyorlar işte
sabah idrari olmadigin icin mi bøyle oldu acaba? mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?