Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ins, cnmm :teselli:

selam kızlar...ben de aranıza yeni katılanlardanım....ben de 2 ay klomen kullandım..progestan kullandım...çatlatma iğnesi kullandım ama çatlamadı...kocaman olmuşşşşşş...şimdi ne durumdalar bilmiyorummm...belki çatlamıştır belki hamişimdir??? amma pek sanmıyorum...10 aylık evliyim...
beni de aranıza alın..uğurunuza beni de katın..ne güzel bir sürü arkadaş hamile kalmış bu ay...ben ekimde ekimin 25inde hamile olduğum haberini almak istiyorum kocama evlilik yıldönümü hediyesi..ama şöyle bayram öncesi de hediye alsam ne güzel olur...izmire aileme güzel haberle giderimmmm...istanbuldayım sizler nelerelerdesinizzz???

hayırlı olsunnnn:)

inşallah canım öylehamilesindir..burası bereketli bak buraya takıl..

buraya gelen hamile kalıyo opuyorumnanaktan
vardır bi hikmeti hepimize uğur getirsin
hamişli günler :CüvCüv:

canım hosgeldın.ne guzel dımı gercekten. bu ay bereketlı gectı. senın de gozun aydın canım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun ınsallah. burcu da hamıle bence ama beklıyo ıste.

Slm jayacım
umutlu canım Çok sevındım allah saĞlıkla kucaĞına almayıda nasıp ederı Şallah gÜzel rabbım bız bekleyenlerde tez zmanda hayırlısıyla nasıp edr ıŞallah

canım çok teşekkür ederim....senin de gözün aydın sağlıklı hamilelikler dilerim...ınanın isim isim olmasa bile KK'da bebek bekleyen tüm arkadaşlarım her zaman dualarımdasınızzz...

Son düzenleme:
HOSGELDIN ARAMIZA CNM, HAYIRLISIYLA RAMAZAN AYINDA SENDE GUZEL HABERI ALIRSIN CNM..opuyorumnanaktan

aşkolsun sizi yakalıcam diye komşudan çıkmaz oldum bi konuşmadınız:) jayacım bebiş nasıl doktora nezaman gidiyon

CNM DENK GELMIYO ISTE, SEN NASILSIN BAKALIM NELER YAPIYOSUN??hihoyyyt

canım hosgeldın.ne guzel dımı gercekten. bu ay bereketlı gectı. senın de gozun aydın canım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun ınsallah. burcu da hamıle bence ama beklıyo ıste.

CNM BENIM ALLAH MI SØLETIYO SANA BU GUZEL SØZLERI YAAA :)):jeyyar:
AMA TEST YAPTIM TEK CIZGI IDI (

KIZLAR SLM DEDıM AMA HıÇ ALAN YOK mafoldumben
A.S CNM NASILSINkaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar kızlar hepimize
allahım ettiğimiz bütün duaları kabul etsin inş.:Saruboceq:

HAYIRLI CUMALARR CNM a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…