cnm tebrikler ne güzel bi hamile haberi daha bu ay ne çok hamilemimiz çıktı :lepi:
darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:
merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katılıyorum benım 4 yasında kızım var ıkıncı gebeliğimi düşünüyorum ama ilki kadar kolay olmuyo ben 9 ay önce kürtaj oldum bebeğim 2.5 aylıktı kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım kızıma kardes istiyorum İNŞALLAH en kısa zamanda bende çift çizgiyi görürüm:Saruboceq:
kızlarr ben geldimmm..kan testim 272 çıkmışşş...
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh :Saruboceq:
kızlar ben 3 gün önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm,bugün emin olmak için yine yaptım yine çift çizgi yani hamileyim kızlar Allahım isteyen herkese nasip etsin,bu arada bu ay çok bereketli kızlar yada bu topik bize uğurlu geldi nilie,fisrtday,jaya,türkiyem kızlar tebrik ederim sizi Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına....
aşkolsun sizi yakalıcam diye komşudan çıkmaz oldum bi konuşmadınız:) jayacım bebiş nasıl doktora nezaman gidiyon
selam kızlar...ben de aranıza yeni katılanlardanım....ben de 2 ay klomen kullandım..progestan kullandım...çatlatma iğnesi kullandım ama çatlamadı...kocaman olmuşşşşşş...şimdi ne durumdalar bilmiyorummm...belki çatlamıştır belki hamişimdir??? amma pek sanmıyorum...10 aylık evliyim...
beni de aranıza alın..uğurunuza beni de katın..ne güzel bir sürü arkadaş hamile kalmış bu ay...ben ekimde ekimin 25inde hamile olduğum haberini almak istiyorum kocama evlilik yıldönümü hediyesi..ama şöyle bayram öncesi de hediye alsam ne güzel olur...izmire aileme güzel haberle giderimmmm...istanbuldayım sizler nelerelerdesinizzz???
kızlar ben 3 gün önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm,bugün emin olmak için yine yaptım yine çift çizgi yani hamileyim kızlar Allahım isteyen herkese nasip etsin,bu arada bu ay çok bereketli kızlar yada bu topik bize uğurlu geldi nilie,fisrtday,jaya,türkiyem kızlar tebrik ederim sizi Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına....
aşkolsun sizi yakalıcam diye komşudan çıkmaz oldum bi konuşmadınız:) jayacım bebiş nasıl doktora nezaman gidiyon
canım çok teşekkür ederim....senin de gözün aydın sağlıklı hamilelikler dilerim...ınanın isim isim olmasa bile KK'da bebek bekleyen tüm arkadaşlarım her zaman dualarımdasınızzz...kızlar ben 3 gün önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm,bugün emin olmak için yine yaptım yine çift çizgi yani hamileyim kızlar Allahım isteyen herkese nasip etsin,bu arada bu ay çok bereketli kızlar yada bu topik bize uğurlu geldi nilie,fisrtday,jaya,türkiyem kızlar tebrik ederim sizi Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına....
HOSGELDIN ARAMIZA CNM, HAYIRLISIYLA RAMAZAN AYINDA SENDE GUZEL HABERI ALIRSIN CNM..opuyorumnanaktanselam kızlar...ben de aranıza yeni katılanlardanım....ben de 2 ay klomen kullandım..progestan kullandım...çatlatma iğnesi kullandım ama çatlamadı...kocaman olmuşşşşşş...şimdi ne durumdalar bilmiyorummm...belki çatlamıştır belki hamişimdir??? amma pek sanmıyorum...10 aylık evliyim...
beni de aranıza alın..uğurunuza beni de katın..ne güzel bir sürü arkadaş hamile kalmış bu ay...ben ekimde ekimin 25inde hamile olduğum haberini almak istiyorum kocama evlilik yıldönümü hediyesi..ama şöyle bayram öncesi de hediye alsam ne güzel olur...izmire aileme güzel haberle giderimmmm...istanbuldayım sizler nelerelerdesinizzz???
canım hosgeldın.ne guzel dımı gercekten. bu ay bereketlı gectı. senın de gozun aydın canım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun ınsallah. burcu da hamıle bence ama beklıyo ıste.
A.S CNM NASILSINkaydirigubbakcemile3KIZLAR SLM DEDıM AMA HıÇ ALAN YOK mafoldumben
hayırlı cumalar kızlar hepimize
allahım ettiğimiz bütün duaları kabul etsin inş.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?