Slm jayacım
umutlu canım Çok sevİndİm allah saĞlıkla kucaĞına almayıda nasİp ederİ Şallah gÜzel rabbİm bİz bekleyenlerde tez zmanda hayırlısıyla nasİp edr İŞallah
slmm kızlar benımkıde 5 haftalıkmıs cok sasırdım yaa keseyı görduk ama cok kucuk kalbı atıyor dedı ama duyamassın dedı doktor resmınıde verdı allah ısteyen herkese nasıp etsın
slmm kızlar benımkıde 5 haftalıkmıs cok sasırdım yaa keseyı görduk ama cok kucuk kalbı atıyor dedı ama duyamassın dedı doktor resmınıde verdı Allah ısteyen herkese nasıp etsın
a.s.canım kusura bakma yaa benım bılgısayar ınternete cok yavas gırıyor nedense bu sıteye de gırmemekte ınat edıyor ama ben de ınatla arkadasın bılgısayarından gırıyorum.
bugun doktora gıttım kalp atısları baslamamıs sadece kese var haftaya cuma tekrar gıdıcem
slmm kızlar benımkıde 5 haftalıkmıs cok sasırdım yaa keseyı görduk ama cok kucuk kalbı atıyor dedı ama duyamassın dedı doktor resmınıde verdı Allah ısteyen herkese nasıp etsın
KIZLAR SLM DEDİM AMA HİÇ ALAN YOK mafoldumben
Slm jayacım
umutlu canım Çok sevİndİm allah saĞlıkla kucaĞına almayıda nasİp ederİ Şallah gÜzel rabbİm bİz bekleyenlerde tez zmanda hayırlısıyla nasİp edr İŞallah
canım çok teşekkür ederim....senin de gözün aydın sağlıklı hamilelikler dilerim...İnanın isim isim olmasa bile KK'da bebek bekleyen tüm arkadaşlarım her zaman dualarımdasınızzz...[/QUOTE
canım ben de teşekkür ederim...amin canım.birbirimize bol bol dua edelimki bebişler sımsıkı tutunsun ayrılmasın bizden benim bundan önce 2 düşüğüm var umarım bu sefer beni bırakmaz Allahın izniyle..
canım hosgeldın.ne guzel dımı gercekten. bu ay bereketlı gectı. senın de gozun aydın canım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun ınsallah. burcu da hamıle bence ama beklıyo ıste.
canım teşekkür ederim... biz varken de sen yoktun,denk gelmedik bir türlü..
ıyı canım 15 dk sonra doktorda randevum var ama cıkamadım bır turlu. ınsalah guzel resımlerıyle dönerım
opuyorumnanaktankızlarrr günaydınnn...
sanırım hamileyim:kedi:
hemen başlıyim anlatmaya....normalde adet günüm 25 ağustostu...25inde adetim gelmedi herhalde 26sında olurum diyordum...çünkü müthiş adet sancılarım vardı...neyse 26 sında yani dn akşam 4'e doğru kan geldi..oruçluydum, adet oldum diye orucumu bozdum..İşten ebe gittiğimde de yorgunluktan uyuyakalmışım..
sabah bir uyandım, adet filan yok, sadece 3-4 damla...Ümitlendim hemen sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgiyi çok net gördüm, silik değildi..hemen az önce kan da verdim...
ancak hemşire 5 gün geçmeden belli olmaz ümitlenmeyin dedi, canım biraz ona sıkıldı...Kızlar söyleyin şimdi ben hamilemiyim değilmiyim?
canim bana yazabilir misin tam olarak hamile oldugunu ne zaman øgrendin regl in ne zamandi??
Benim testin negatif cikmasi normal mi diye dusunuyorum belki bende 5 haftalik iken øgrenecegimdir
Allahim yaaa :)))delikafadulden
bizede göster minnoşu :) benimde yumurtlama testi iki gündür + ti bakalım 10 gün sonra testi yapıcam inşallah bebeşi göbişe yerleştirmişizdir:)[/QUOTE 
herkese gunaydın. yaa daha kese bıle cok ufak nıllıe. turkıyem ne guzel kalp atıslarının basladıgını ogrenmıs.benımkı haftaya kaldı.cok korkuyorum. dun doktora gıdınce kurtaj oldugum gunu hatırlayıp kotu oldum. ınsallah bunu da kaybetmem. dunden berı belımın sol tarafında agrı var.
burcucum senı anlamıyorum yaa. adetın gectı bıldıgım kadarıyla. nıye test yaptırmıyorsun hala. oysa ne kadar sabırsızca beklıyordun.
Slm jaya nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?