JAYA'cım kendini sıkmamaya çalış...malum başa gelen çekilir...
ama asla sigaraya yaklaşma....BEnim yüzbin deneme yapan, sigarayı bırakmak için türlü yöntem denediğimiz tiryaki eşim, bebek çalışmalarına başladığımızdan beri içmiyor...sorana bırakmadım diyor geçici diyorama olsun...sen de uzak dur arkadaşım sakın ha sigaraya yaklaşma bile 
kızlarrr günaydınnn...
sanırım hamileyim:kedi:
hemen başlıyim anlatmaya....normalde adet günüm 25 ağustostu...25inde adetim gelmedi herhalde 26sında olurum diyordum...çünkü müthiş adet sancılarım vardı...neyse 26 sında yani dn akşam 4'e doğru kan geldi..oruçluydum, adet oldum diye orucumu bozdum..İşten ebe gittiğimde de yorgunluktan uyuyakalmışım..
sabah bir uyandım, adet filan yok, sadece 3-4 damla...Ümitlendim hemen sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgiyi çok net gördüm, silik değildi..hemen az önce kan da verdim...
ancak hemşire 5 gün geçmeden belli olmaz ümitlenmeyin dedi, canım biraz ona sıkıldı...Kızlar söyleyin şimdi ben hamilemiyim değilmiyim?
bnde dün kaşma rüyamde test yaptığımı ve ikinci çizgininde çıktığını gördüm o kadar çok sevindimki
ama rüya işte benimde regl olmama 3 gün var olucakmışım gibide
kasıklarım ve hafiften belim ağırmaya başladı
umarım hastalanmamdan ikinci çizgiyi görürüm bu ay :Saruboceq:
melish83 evet cnm kesinlikle psikolojik olarak etkileniyoruz daha önceki aylar ayy acaba hamilemiyim değilmiyim diye sürekli kuruyodum ama bu aya zaten benim pekte ümidim yok kardeşimi askere gönderik kardeşimden başka bişey düşünemedim bu ay ondanda pek ümütli değilim napalım artık bizim için hayırlısı neyse o olsun en iyisi düşünmemek ve etraftan gelen konuşmalara kulak tıkamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?