Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

acrinsu yemek yapıyorum deminden beri yoruldum valla

oh çalışmıyon demi sen şeker ne güzle evdesin ne yemeği yapıyon bakalım bizimde arakdaşlarımız gelicek bugün mangal yapıcaz akşam oh yarında izinliym ama ders çalışrak gecicek sınavım var 5 eylülde aof dörüdncü sınıftayım iki dersim kaldı bütünleme kaldım işallah veririm veremezsem annemin elinden kurutlamam valla

evet iş için gitti Ankaraya ben yalnızım ama pazartesi ya da gelecek inşallah.Gel beraber akşam yemeği yeriz..

teşekkür ederim canım taa izmire nasıl gelicekki dilek ama işalah birgün tnaışma fırsatı buluruz çok sıcak kanlı bi insansın ve emin etrafında tanıyanlar senin için çok iyi bir arkadaş gözüyle bakıyorlardır:1hug:

canım bende süleyman demirel üniv de muhasebe bitirdim daha sonra da aöf işletmeden devam ettim ama özel sektörde çalışmak istemiyorum o yüzden her sene kpssyi deniyorum bakalım ne zaman olacak.Kısmet bu işler olmazsa da belki girerim biryerlere....bu arada evde yemeklik kalmamış kuru fasulye pilav yaptım kendime özel

canım çok sağol sen de öylesin tanışırız inşallah bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…