canım benım 22 agustosta reglı olamam gerekıodu tam gununde oluyorum cunku olmadım ama acaıp karnım agrıyordu farklı olarak belımın ortası agrıyordu agrımazdı normalde ve cok sıvılcem cıktı resmen reglı belırtılerı yasadım yanı 23 oldu hala gelmedı ama agrım vardı hala sonra kesıldı agrı falan yok ıslaklık hıssedıyordum kosa kosa wcye oldum heralde dıyordum akıntı gelıyordu benım reglı olcagıma 2 gun kala karnım yumurtalıklarım tas gıbı olur sermsert olrud karnım ve ben karnımda yumusaklık hıssetmıstım basım agrıyordu ve kabızdım 3 gun cıkamadım wcye acaıp gazım vardı oda mıde agrısı yapıyordu bende sonra 24du oldu test aldım 2 tane uyduruk testtı heralde tanesı 3 tlydı aldım o gunde oructum zate sabah ılk ıdrarımla ve ac karına yaptım 2.cızgı cıktı bıraz sılıktı ama cıktıı sonra 2 gun sonra 2.testı yaptım daha belırgındı sonra doktora gıttım ultrasyona aldı bebısımı zor bulduk okadr kucukmuskıı keseyı bulduk kalbı atıyor ama duyamassın cok kucuk dedı 2 hafta sonra duyulurmus kesenın boyu normal dedı 5 haftalık dedı cok sasırdım anca resmıne bkıyorum ama nokta kadr bır karanlık oraya yatana kadr hıc bısı hıssetmedım ıcımde sadece bır saskınlık ve endıse vardı ama orda onu görunce hersey degıstı Allahımmm ısteyen herkese bu duyguyu nasıp etsın hep dua edıyorum sızlere canım sen hala olmadıysan reglı yanı gunun gecmısse gec döllenme olabılır kan tahlılı ver yada bı doktora gıt ve ultrasona gır beklemek kadar zor bısı yok senı cok ıyı anlıyorum canım ınss melegın senınledr kızlar bu tamamen bır mucıze ıns ısteyen herkes bu mucızeyı en kısa surede yasar
bizede göster minnoşu :) benimde yumurtlama testi iki gündür + ti bakalım 10 gün sonra testi yapıcam inşallah bebeşi göbişe yerleştirmişizdir:)[/QUOTE
herkese gunaydın. yaa daha kese bıle cok ufak nıllıe. turkıyem ne guzel kalp atıslarının basladıgını ogrenmıs.benımkı haftaya kaldı.cok korkuyorum. dun doktora gıdınce kurtaj oldugum gunu hatırlayıp kotu oldum. ınsallah bunu da kaybetmem. dunden berı belımın sol tarafında agrı var.
burcucum senı anlamıyorum yaa. adetın gectı bıldıgım kadarıyla. nıye test yaptırmıyorsun hala. oysa ne kadar sabırsızca beklıyordun.
su aralar yogun calisiyorum doktora gitmeye zamanim olmadigindan ecde testler yapiyorum ama negativ :gitme:
hahahaha kızlar bu niye kocaman çıktı anlamadım :) idare edin
yaa kızlar sol kasığımda çok fena batmalar oluyor allahım lütfen meleğimin verdiği belirti olsun yarabbim kızlar inanın piskolijikmi dicem ama baya baya batmalar oluyo öyle kendimi çokta kpatırmış değilim tamam çok isityorum ama kendi kendime velveye verecek kadar değilim yoksa başka bi rahatsızlık mı allahım ya allahım ya zona mı olucam yoksaa offfffffff zonada öncede vücdumun belli yerelrinde batmalar oluyordu offffffffffffff allahımmmmmmm offffffffffffffffff
yaa kızlar sol kasığımda çok fena batmalar oluyor allahım lütfen meleğimin verdiği belirti olsun yarabbim kızlar inanın piskolijikmi dicem ama baya baya batmalar oluyo öyle kendimi çokta kpatırmış değilim tamam çok isityorum ama kendi kendime velveye verecek kadar değilim yoksa başka bi rahatsızlık mı allahım ya allahım ya zona mı olucam yoksaa offfffffff zonada öncede vücdumun belli yerelrinde batmalar oluyordu offffffffffffff allahımmmmmmm offffffffffffffffff
Slm yamancım nasılsın
slm kızlar haftasonum cok yogun gectı ve cok yorgunum. burcudan hala haber yok bu arada yamanda kayıplarda, umutluyuz senınle aramızda 2 gun var sanırım gelısmelerı aynı anda yasayacagız.
cnm ya çok stres yapıyosan zona olabilir
ama şuan sanmıyorum çünki bende zona çıkardım daa önce çıktıktan sona ağrısı oldu bende umarım değildir diyeyim
günün ne zamandı geçtimi yani
allah yrd olsun cnm yaaa ayaklarını sıcak tut emi hadi hayırlısı bakalım
hatta aynı gün son satımız,benimki 28 temmuzdu son adetim seninde öyle değilmiydi ben de daha belirti başlamadı yarın öğlen doktora gidicem inşallah bir sorun yoktur daha ultrasona giremedim yarın 5 haftalık olacak inşallah görünür bebişim.Çok korkuyorum dua edin bana nolur...içimde bir umut var ama bu sefer olacak sanki
canım benım sat 26 temmuzdu. yanı bugun 5+1. doktora gıttıgımde daha 4+5 dı. ultrasonda sadece kese gorundu. bu cuma yıne gıdıcem. o zaman 5+5 olacak. kalp atıslarını duysam rahatlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?