Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cnm benim uzun uzun anlatmisisn sag olasin..Allah saglikli bi sekilde melegini kucagina almayida nasip eder insallahh:Saruboceq:

testi soran arkadaşlar için koydum bu idrarla yapılan yumurtlama testi arkadaşlar tavsiye ederim mesela doktorlar 14 gün diyordu benim 13 gün kırmızı çizgi çıktı hayırlısı bakalım bakalım 10gün sora gebelik testi sonucu pozitif olursa seve seve bende hamişim dicem kaydirigubbakcemile5

slm kızlar haftasonum cok yogun gectı ve cok yorgunum. burcudan hala haber yok bu arada yamanda kayıplarda, umutluyuz senınle aramızda 2 gun var sanırım gelısmelerı aynı anda yasayacagız.

selam kızlar benimde dün regl olmam gerekiyodu ama olmadım hala hiçbir belirtide yok
geçen gün belim falan ağrıyodu ama o da kalmadı
bu sabah test yaptım negatif çıktı :çok üzgünüm:
ama hala reglde olmadım :uhm:
burcu sen regl oldunmu

ayy süper cnm yaaa
bikaç gün daha bekle tekrar yaparsın cnm
ama kan testi kesin sonuç için en iyisi

yaa kızlar sol kasığımda çok fena batmalar oluyor allahım lütfen meleğimin verdiği belirti olsun yarabbim kızlar inanın piskolijikmi dicem ama baya baya batmalar oluyo öyle kendimi çokta kpatırmış değilim tamam çok isityorum ama kendi kendime velveye verecek kadar değilim yoksa başka bi rahatsızlık mı allahım ya allahım ya zona mı olucam yoksaa offfffffff zonada öncede vücdumun belli yerelrinde batmalar oluyordu offffffffffffff allahımmmmmmm offffffffffffffffff

canım üşütmüşsün sen...ayaklarını sıkı tut...geçmiş olsun.geçmezse kesin dr a git

Kızlar 2 gundur bısey yıyemıyorum. Bugun mıdem de agrıyor. Cok da yorgunum.
Umutluyuz sende de boyle seyler oluyormu. Mıdem cok kotu yaa. Oncekı bebek gelısmedıgı ıcın boyle olmamıstım. Acrınsu, meral77 umarım guzel haberler verırsınız.

cnm ya çok stres yapıyosan zona olabilir
ama şuan sanmıyorum çünki bende zona çıkardım daa önce çıktıktan sona ağrısı oldu bende umarım değildir diyeyim
günün ne zamandı geçtimi yani
allah yrd olsun cnm yaaa ayaklarını sıcak tut emi hadi hayırlısı bakalım

slm kızlar haftasonum cok yogun gectı ve cok yorgunum. burcudan hala haber yok bu arada yamanda kayıplarda, umutluyuz senınle aramızda 2 gun var sanırım gelısmelerı aynı anda yasayacagız.

hatta aynı gün son satımız,benimki 28 temmuzdu son adetim seninde öyle değilmiydi ben de daha belirti başlamadı yarın öğlen doktora gidicem inşallah bir sorun yoktur daha ultrasona giremedim yarın 5 haftalık olacak inşallah görünür bebişim.Çok korkuyorum dua edin bana nolur...içimde bir umut var ama bu sefer olacak sanki

ya canım takma kafana evham yapma,yarın hemen git bir doktoa için rahat etsin en azından,bu arada zona ne demek

canım adetim eylülün 11 inde sadece kasığımda oluyor batmalar bilmiyorum canım ne olduğunu ya çokta stres yapmıyorum inan hiç birlikte olurken düşünemdim bile ama üşütmüşte olabilrim

canım benım sat 26 temmuzdu. yanı bugun 5+1. doktora gıttıgımde daha 4+5 dı. ultrasonda sadece kese gorundu. bu cuma yıne gıdıcem. o zaman 5+5 olacak. kalp atıslarını duysam rahatlıcam.

canım benım sat 26 temmuzdu. yanı bugun 5+1. doktora gıttıgımde daha 4+5 dı. ultrasonda sadece kese gorundu. bu cuma yıne gıdıcem. o zaman 5+5 olacak. kalp atıslarını duysam rahatlıcam.

aynen canım ben de kalp atışlarını duysam rahatlıcam,yarın doktora gidiyorum öğlen 12buçukta umarım bir aksilik çıkmaz,benim çok uykum geliyor bu ara sanırım bu da gebelik belirtisi....bu akşam çok mutluyum 1 saat sonra eşim evde olacak 15 gündür ankaradaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…