slm arkadaşlar bizde yeni bebiş yapmaya karar werdik 1 yıllık ewliyim hep korınmuştuk şimdi deniyoruz artık olması gereken oluyo sonra biraz yatıyorum ben daha sonra ayağı kalktığımda bı kısmı akıyo bu normal mi acaba ne zaman hamile kalırım beni bilgilendirirseniz sewinirim
aynen canım ben de kalp atışlarını duysam rahatlıcam,yarın doktora gidiyorum öğlen 12buçukta umarım bir aksilik çıkmaz,benim çok uykum geliyor bu ara sanırım bu da gebelik belirtisi....bu akşam çok mutluyum 1 saat sonra eşim evde olacak 15 gündür ankaradaydı
testi soran arkadaşlar için koydum bu idrarla yapılan yumurtlama testi arkadaşlar tavsiye ederim mesela doktorlar 14 gün diyordu benim 13 gün kırmızı çizgi çıktı hayırlısı bakalımbakalım 10gün sora gebelik testi sonucu pozitif olursa seve seve bende hamişim dicem kaydirigubbakcemile5
canım benım sat 26 temmuzdu. yanı bugun 5+1. doktora gıttıgımde daha 4+5 dı. ultrasonda sadece kese gorundu. bu cuma yıne gıdıcem. o zaman 5+5 olacak. kalp atıslarını duysam rahatlıcam.
inşallah canım öylehamilesindir..burası bereketli bak buraya takıl..
5+1 ; 4+5 nedemek ????
5+1 ; 4+5 nedemek ????
kizlar daha regl olmadim, bi test daha mi alsam bu gun ay kacinci test bu :kedi:
Umutluyuz uzulme cnm neden olmasin spermlerin yasama suresi 70 diye duymustum olabilir de ..uzulme bak bebisin de uzulur hee .:))
moralim çok bozuk kızlar doktorA gittim bana son satına göre kesenin daha büyük olması gerektiğini söyledi belki geç döllenmiştir dedi moralim bozul du geç döllenmesi mümkün değil benim eşim adetimin 15. gününden sonra yoktu ilişki yaşamadım zaten.çok kötüyüm umarım kötü birşey yoktur
ne bileyim işte kızlar kafam çok karışık kandan gebelik testi yaptırdım gebe olduğum kesin ama doktor bir daha istedi gebelik testi değerlerimin yükselip yükselmediğini görmek için yani gebelik tam rayında devam ediyor mu onu anlamak istedi inşallah sorun çıkmaz bana dua edin jaya,burcu ve diğer arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?