Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

CANIM BENİM ÜZÜLME BİTANEM YA GEÇ DÖLLENMİŞTİR BEBİŞİN SENİNLE HEM DOKTORLARIN HER DEDİĞİNE TAKILMAMAK LAZIM AY KIYAMAM YA PEKİ BİRDAHA NE ZAMAN GEL DEDİ SANA Şeniz

CANIM BENİM ÜZÜLME BİTANEM YA GEÇ DÖLLENMİŞTİR BEBİŞİN SENİNLE HEM DOKTORLARIN HER DEDİĞİNE TAKILMAMAK LAZIM AY KIYAMAM YA PEKİ BİRDAHA NE ZAMAN GEL DEDİ SANA Şeniz

bugün öğleden sonra gidicem haftaya tekrar bakacakmış ama dün alttan bakmak istemişti baktırmamıştım zararı olur diye bugün gidince baktırabilirim içim rahat eder en azından.bugün kanı sulandırıcı iğneye başlıcam kendim vuracakmışım anne olmak ne kadar zor bir işmiş

selam kızlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama olmadı
bu sabah regl oldum günüm 2 gün geçmişti ama bugün geldi :çok üzgünüm:

Hadı yaa
olsun cnm bıdahakı aya ınŞallah bozm moralını hemen kaÇ aydır denıyonuz

sağol yamancım ama insanın elinde değil yaaa moralini bozmamak
mayıs ayından beri deniyoruz cnm
inş. bu ay hamiş kalırım artık :Saruboceq:

Sende haklısın 5 ay olmuŞ
bızde evlenelı 1 yıl oldu denemeye baŞlasakmı artık dıyoz ama sankı daha erken gıbı gelıyo bana

uzlme meral77 demekkı bebısın gelmek ıcın hazır hıssetmemıs kendını. ınsallah bırdahakı aya. Umutluyuz gıttınmı doktora canım. baktırsaydın alttan. bebege hıc zararı yok. baska seyden cekınıyorsan bayan doktora gıt. ama ıhmal etme.
burcuuuuuuuuuuuuuuuuu amma naz yaptın yaa. hadı ama..
yamancım kac yasındaydın. aslında yasın gencse evlılıgın 2 yılını doldurana kadar dusunme bencede. ben evlenelı tam 1 yıl oldu ama yasım 33 olmasa bende 1 yıl daha beklerdım.

YAŞIM TAM 23,5 kaydirigubbakcemile3 CNM EŞİMDE 26
BİLEMİYORUM YA HEMEN KALMAZSA

canım uzulme yaa kötu bısı yokturr benımkıde cok kucuktu doktor zor bulmustu

kızlar doktora gittim muayene etmedi ama iğne verdi kanı sulandırıcı felaket yakıyor iğne ve dün vurulan yerde kan hiç durmadı

kıyamam yaa çok geçmiş olsun cnm
moralini bozma hiç cnm allah yardımcı olsun bunlarda geçecek

benim bu aralar belim çok ağrıyor,eğilip kalkarken otururken falan.psikolojikmi acaba,hem bu kadar erken belirti verirmiki reglime 9 gün var?

umarım dediğin gibidir cnm bellimi olur
bebişin belki ordadır ama evde test yap önce psikolojik belirtide olabilir
biraz daha bekle istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…