moralim çok bozuk kızlar doktorA gittim bana son satına göre kesenin daha büyük olması gerektiğini söyledi belki geç döllenmiştir dedi moralim bozul du geç döllenmesi mümkün değil benim eşim adetimin 15. gününden sonra yoktu ilişki yaşamadım zaten.çok kötüyüm umarım kötü birşey yoktur
CANIM BENİM ÜZÜLME BİTANEM YA GEÇ DÖLLENMİŞTİR BEBİŞİN SENİNLE HEM DOKTORLARIN HER DEDİĞİNE TAKILMAMAK LAZIM AY KIYAMAM YA PEKİ BİRDAHA NE ZAMAN GEL DEDİ SANA Şeniz
uzlme meral77 demekkı bebısın gelmek ıcın hazır hıssetmemıs kendını. ınsallah bırdahakı aya. Umutluyuz gıttınmı doktora canım. baktırsaydın alttan. bebege hıc zararı yok. baska seyden cekınıyorsan bayan doktora gıt. ama ıhmal etme.
burcuuuuuuuuuuuuuuuuu amma naz yaptın yaa. hadı ama..
yamancım kac yasındaydın. aslında yasın gencse evlılıgın 2 yılını doldurana kadar dusunme bencede. ben evlenelı tam 1 yıl oldu ama yasım 33 olmasa bende 1 yıl daha beklerdım.
bugün öğleden sonra gidicem haftaya tekrar bakacakmış ama dün alttan bakmak istemişti baktırmamıştım zararı olur diye bugün gidince baktırabilirim içim rahat eder en azından.bugün kanı sulandırıcı iğneye başlıcam kendim vuracakmışım anne olmak ne kadar zor bir işmiş
canım uzulme yaa kötu bısı yokturr benımkıde cok kucuktu doktor zor bulmustu
kıyamam yaa çok geçmiş olsun cnm
moralini bozma hiç cnm allah yardımcı olsun bunlarda geçecek
benim bu aralar belim çok ağrıyor,eğilip kalkarken otururken falan.psikolojikmi acaba,hem bu kadar erken belirti verirmiki reglime 9 gün var?[/QUOT
bende de belimde bıçak yarası gibi bir ağrı var. akşamları ağır bir bulantım var ve bu sabah da yataktan bulantıyla fırladım...eşimde hafiften şüpheleniyor ara ara çaktırmadan ya hmilemisin yoksa diyor...ben de heveslenmek istemiyorum..en son adet tarihim 3 ağustostu. yni 1ila 3ü arası görmeliyim adet. ama şu anda hiç bir işaret yok..bugün doktora gitsemi diyorum . yoksa yarın sabahı mı beklesem..ay bilmiyorum yaaa bişey söyleyin..hamile olabilirmiyim ki? en son 21inde gitiimde yumurtam çatlatma iğnesine ramen çatlamamıştı....acaba çatlamış ve hamile kalmış olabilir miyim????8-9 günlük bişey böyle bir tepki verebilir mi ki???? ne dersiniz???dölenme 10 gün önce olmuş olabilirmiii ????*
benim bu aralar belim çok ağrıyor,eğilip kalkarken otururken falan.psikolojikmi acaba,hem bu kadar erken belirti verirmiki reglime 9 gün var?[/QUOT
bende de belimde bıçak yarası gibi bir ağrı var. akşamları ağır bir bulantım var ve bu sabah da yataktan bulantıyla fırladım...eşimde hafiften şüpheleniyor ara ara çaktırmadan ya hmilemisin yoksa diyor...ben de heveslenmek istemiyorum..en son adet tarihim 3 ağustostu. yni 1ila 3ü arası görmeliyim adet. ama şu anda hiç bir işaret yok..bugün doktora gitsemi diyorum . yoksa yarın sabahı mı beklesem..ay bilmiyorum yaaa bişey söyleyin..hamile olabilirmiyim ki? en son 21inde gitiimde yumurtam çatlatma iğnesine ramen çatlamamıştı....acaba çatlamış ve hamile kalmış olabilir miyim????8-9 günlük bişey böyle bir tepki verebilir mi ki???? ne dersiniz???dölenme 10 gün önce olmuş olabilirmiii ????*
ayyy hadi inşallah deryacım,benimde en son 16 ağustostu,ne bileyim insan ister istemez hevesleniyor belkide psikolojiktir benimkiler ama ne bileyim yaaa:))
bence sen git bugün dr.a yaptır bi test hamile olabilirsin senkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?