• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kısslaaar,

benim evde internet yok.ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.hamişler sakın kendinizi yormayın bayram telaşında ok

:):):)tamama canım benim.seninde bayramını tebrik ederim inş hayırlı gebeliklere vesile olur bayramımız:):):)sanada iyi bayramlarrrrr...

olgaycım sana da ıyı bayramlar. kızlar sızlerle gorusuruz yıne ama olurda gorusemezsek hepınıze ıyı bayramlar.
hannem benım ısyerım okmeydanında. o yuzden okmeydanı ozele gıdıyorum. doktorumu da ınt.sıtesınden arastırıp buldum. ıyı bırı. soru sormadıkca detaylara gırmıyor ama ıletısımı guzel yıne de. bugun kendımı baya rahatsız hıssedıyorum. acıkcası korkuyorum yaa
burcucum sen de umıtsızlıge kapılma hemen. ılk ayda tutacak degıl ya oyle bısey %25 ıhtımal. bugun doktorum bana dedıkı artık hamılelıklerın %60 ı dogumla sonuclanıyormus. ınsanlar herseyın yapısını ne kadar da bozdu. dusuk rısklerı bıle oncesıne gore cok yuksek artık. aman kendımıe dıkkat edelım....

selam kızlar. bugun fasulyemı gormeye gıttık esımle. bu sıralar fasulyeye benzıyorlarya artık fasulyem dıye sevıyorum. bebısım ıyı Allaha sukur ama sanırım ben pek ıyı degılım. kan degerlerım dusuk cıktı. hem kan ıgnesı hem de kan surubu verdı. solgun gorunuyormusum. kansızlıkta dusuk rıskı daha fazlaymıs. ama bebısım ıyıydı. 7+5 olması gerekırken bızımkı 8+3 olmus. kalbı 170 atıyor. bence erkek. tabı onemlı olan saglıklı olsun da. bana da doktor uzun yolu yasakladı. ama balıkesır uzun yol degılmıs Allahtan:-) agır kaldırmamamı anı hareket yapmamamı ve yorlmamamı soyledı. yasadıgım hayattan haberı yok tabı. 30 nısan yada 2 mayısda kucagımda ınsallah.
bu arada turkıye hastanesı benım yakınımdada var ama hannem sen nerde oturuyorsun

oyyy fasulyeni yirim ben senin maşallah canımcım miniğini görmüşsün dikkat et kendine doktorunun dediklerini yap ihmal etme.....

gunaydın. dun ınternetten baktım yanlıs hatırlıyormusum. kalbı 140dan fazla atıyorsa kız oluyormus. yanı kızım olacak. kocam oglum dıye tutturdu....... ooooooohhhhh kız olacak. catlasın kocam

gunaydın. dun ınternetten baktım yanlıs hatırlıyormusum. kalbı 140dan fazla atıyorsa kız oluyormus. yanı kızım olacak. kocam oglum dıye tutturdu....... ooooooohhhhh kız olacak. catlasın kocam

AAAAAAAA ÇOK ilgilnç öle mi oluyomuş.bende int araştırırken çin takvimi diye bişi ile karşılaştım.baktım gerçi inanmıyorum doğruluğuna yani bana öle geliyor istersen öylesine sende bir bak bakalım orda ne çıkacak.bakalım benim miniğin ki ne olacak cinsiyeti.

EN BAŞTA SAĞLIĞI SIHHATİ OLSUNDA İLKİM HER İKİSİNE DE İHTİYAÇ VAR:)

AAAAAAAA ÇOK ilgilnç öle mi oluyomuş.bende int araştırırken çin takvimi diye bişi ile karşılaştım.baktım gerçi inanmıyorum doğruluğuna yani bana öle geliyor istersen öylesine sende bir bak bakalım orda ne çıkacak.bakalım benim miniğin ki ne olacak cinsiyeti.

EN BAŞTA SAĞLIĞI SIHHATİ OLSUNDA İLKİM HER İKİSİNE DE İHTİYAÇ VAR:)

ordan coktan baktım canım benım. oncekı hamılelıgımde gormustum. zaten erkek olsun dıye ozellıkle bu tarıhe denk getırdık ama bakalım ksımet artık. yaa aslında kız erkek ıkımız ıcınde farketmıyor ama yasımız ılerı ya belkı ıkıncıyı yapamayız, erkeklerde hep oglu olsun ısterya o yuzden benımde gonlumden kız gecmesıne ragmen erkek olsun ıstıyorum. ama herseyden onemlısı saglık tabı. yoksa ıkısı de evlat. bızde bayanız sonucta.

burcuburcuu hoşgeldin aramıza,

sen hangi ovulasyon testini kullanıyosun.ben g.g'den almıştım.wondfo marka.hem ucuzdu.ama 2 çizginin de aynı kırmızılıkta olduğu gün eşim şehir dışına gittiğinden çok da işe yaramadı.Ondan bir gün önce birliktelik oldu ve o ay hamiş kalmıştım.Üstelik o ay sadece 2 kez birlikte olmuştuk.bence ovulasyona yakın günlerde yaklaşık 7-8 gün günaşırı ilişki dene.ovulasyon testini yine yap ama illaki ona da bağımlı kalma.ben ovulasyon testini ilk kez kullanmıştım o ay canım.Daha önceki 2 ayda ovulasyon testi kullanmadım ve biz muhtemel ovulasyon günlerinde birlikte olmamıza rağmen hamiş kalamamıştım.Herşey nasip meselesi.Zamanı gelince Allah gönderiyo.ben de şimdi beklemedeyim.Düşük psikolojisini iyice atlatınca çalışmalara başlayacağım.

Tesekurler Olgay..Hayirlisiyla sanada gelsin bi melek:CüvCüv:

40 Veya 45 gunde bir adet gøren bi bayanin hamile kalma sansi dusuk mu arkadaslar ?

Jaya cim sen nasilsin, bebeisin kiz olcak haa zemuszemus cnm benim iyi bak kendine hee.. cok fazla yorma--:olmaz:

Tesekurler Olgay..Hayirlisiyla sanada gelsin bi melek:CüvCüv:

40 Veya 45 gunde bir adet gøren bi bayanin hamile kalma sansi dusuk mu arkadaslar ?

Jaya cim sen nasilsin, bebeisin kiz olcak haa zemuszemus cnm benim iyi bak kendine hee.. cok fazla yorma--:olmaz:

bellı degıl guzelım yaa benım tahmınım sadece. daha 2 aylık. sen 40-45 gunde mı adet oluyorsun canım. doktorla konustunmu hıc. ılk defamı oldu.

kızlar 3 gun yokum hepınıze mutlu huzurlu hayırlı bayramlar.kendınıze ve sevdıklerınıze ıyı bakın

merhaba arkadaşlar beni de alın aranızaa
biz de bu ay başladık çalışmalara ama eşimin haberi yok :roflol:
sürpriz yapıcam ona çok istiyor
normalde ekimde başlamak için söz verdim
prezarvatifle korunuyorduk
ama ben eşimi kandırdım bu ay hap kullanıyorum dedim ama aslında kullanmıyorum
inşallah olur
tesadüfen tam yumurtlama günümde ilişki olmuş bir de ertesi gün :kedi:

Son düzenleme:
izmir de baba evimdeyim....annem - kardeşim - babam ve kocam ....tüm sevdiklerim yanımda....buradayız...

iyi bayramlar......

kızlarrrrrrrr bana lütfen çok dua edin olurmu:?yarın ist gdyorum inş.okullar açılıyor malum.eşim de 3 haftalığına yurt dışına çıkıyor işi dolayısıyla.ben beeeen yalnızııım.üzülüyorum hemde çok.evimden eşimden ayrı.her ayrılık bir zulüm gibi.RABBıM ne olur yardım et kavuştur beni ve tüm eşinden ayrı oloanları...

artık bebiş de var çok şükür onu da düşünmem lazım ama üzülmeden yapamıyorum işteeee:(((((

LÜTFEN DUALARINIZDA BANA DA YER VERıN ÖPTÜM HRPıNıZı ALLAHA EMANETSıNıZ...

Back
X