Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar bebişim yavaş yavaş benden kayıyorsanıyorum ki düşüyor.çok üzülüyorum.VEREN ALLAH ALAN ALLAH ONA şüphem yok inancım sonsuz ama bu insanların duyarsızlığı beni mahvetti.ve burdan söylüyorum TÜRKıYE HASAHANESı KADIN DOĞUM BÖLÜMÜNÜ KıMSEYE tavsiye etmem.

dualarınıza ihytiyacım var gerçi herşeyin hayırlısı tabiki düşerse de bundad da vardır bir hayır elbette...

neden böyle düşünüyosun cnm noldu ki üzme kendini lütfen hayırlısı diyoruz hep
rabbim bilir iyisini gene veriri çok üzülme lütfen

herkese merhaba ben de yeni kayıt oldum. 8 aylık evliyim ve bebiş düşünüyoruz. hiç ilaç kullanmadım eşim korundu hep ama yine de uzun süre korunmak rahimde tembellik yapıyormuş diye duydum biçok kişiden. umarım kolaylıkla sağlıkla hamiş kalırız hepimiz. bi de preceed sipariş ettim kolaylaştırıyormuş diye bakalım işe yarıyor mu..

hoşgeldin aramıza cnm
hadi hayırlısı olsun diyelim umarım meleğin bekletmez seni çok

cnm benim hemen moralini bozma lütfen
dediğin gibi evet her işte bir hayırdır ama korkma meleğin seni bırakmaz

canım ya allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah bebişinde ayrılmaz umarım gerçi neden bu kanıya vardın anlamadım ama umarım sadece senin düşüncendir ve geçicidir bu düşünce ama her ne olursa üzülme allahın vardır bir bildiği sende önemlisin biliyorsun

hoş geldin gözden kaçırdığım başka biri varmı :kedi: varsa eğer sizlerde hoşgeldiniz

canım bende kasık ağrısı yok da 2 gündür çok bulantım var bugün çok halsizdim hep uyumak istedim..iştahımda yok zorla yemeye çalışıyorum...ben birden fazla yumurtlanır diye biliyorum canım

Melis a.s cnm hosgeldin...

Umutluyuz benim silkus yaklasik 40 gun oluyo sanirim, bu durumda da mi 14. gun olur yumurtlama?

hayirlisi insallah kizlar..Alla tum isteyenlere bebis nasip etsin..(amin)

canım 40 günde bir oluyorsan adet,dokktoruna bir danış çünkü normalde 28günde bir adet olmak gerekiyor yumurtlama günün farklı olabilir o yüzden canım inşallah Allah sana ve isteyen herkese bebişler versin

canım slm herkeze bende 1yıllık evlıyım bizde 6aydır denıyoruz yumurtlama gunlerınde ama hala olmuyor kafama takmayım dıyorum ama korkmaya basladım dualarım sizlerle arkadaslar:Saruboceq:

canım slm herkeze bende 1yıllık evlıyım bizde 6aydır denıyoruz yumurtlama gunlerınde ama hala olmuyor kafama takmayım dıyorum ama korkmaya basladım dualarım sizlerle arkadaslar:Saruboceq:

HOŞGELDİN CNM ARAMIZA
KİMİSİ İLK GÜNDE OLUR KİMİSİ AYLARCA BEKLETİR
UMARIM SİZİN MELEĞİNİZ FAZLA BEKLETMEZ CNM yerimseniben

nillie nerelerdesin umarım bebiş gelmiştir bu sefer

burdayım canımcım kız delirecem valla benim halim ne olacak bakalım koydukmu göbişe bebişi görcez bu arada bişey dicem :) nezaman bulantılar ve kasık ağrısı başlıyor hemen değil heralde mesela yumurtlamadan ne kadar sonra benim üç gündür çok kasığım ağrıyor bide bebek netarafta oluşuyordu sağmı solmu karın ağrısıda yapıyomu karnın altına doğru aman hüsnü kuruntum başladı gene offf offf :) ay hem yapıyom hem gülüyom valla artık psikolojim benle oynuyor olabilir gülelim kızlar hep beraber allah ayırmasın gülmekten :)

ya kizlar ben az once test yaptim
negatif cikti
ama benim adetim 23 nde olmasi gerekiyodu
neden geciktigini anlamadim biz bu ay denemeye baslamistik
ben zaten bu aydan pek umutlu degildim ama adetimin gecikmesinede bi anlam veremedim

ooo bu sabah herkes burda. herkese gunaydın. yenı arkadaslar hepınız hosgeldınız.
hannem nasılsın canım. aksı gıden bıseymı var boyle karamsar dusunuyorsun. bak bende kac gundur bel agrısı da var. doktor dusuk tehlıken var dedı ama aklıma bıle getırmek ıstemıyorum. bu sefer benı bırakmayacak ben de onu. sakın olumsuz dusunme canım.

neden böyle düşünüyosun cnm noldu ki üzme kendini lütfen hayırlısı diyoruz hep
rabbim bilir iyisini gene veriri çok üzülme lütfen

canım kanamam oldu benim.kandaki değerde hormon değeri de çok küçük bi gelişme varmış.bugün şişlide zuhal hanım varmış ona gdeceğim inş.özel muaynehanesine.

kan pıhtısı şeklinde bayağı bi kanamam var.bebişim gittiiiiiiiiiiiiiiii diye düşünüyorum.

veren ALLAH alan ALLAH bu konuda en ufak bi şüphem yok inş.dün çok kötüydüm çok ağladım ama bugün sakinim.eşim geldi biliyosunuz farklı şehirdeyiz biz.sakinleştirici mi verdiler sana diyo.isyan etmiyorum ama duygusal bir insanım akan yaşa mani olamıyorum

size tavsiyem BENCE herkesin özel muaynehanesi olan bi dr u olsun.özel hastahaneye gttim.ve doktorum diyemiyorum çünkü bi tel numarasını bile vermiyolar acil bir durumda ne yapcam nasıl ulaşacağım.

hepsi aynı değildir biliyorum ama şuan hepsi öle gibi algılıyorum hepsi üst üste gelince.

ama hakkımı helal etmiyorum o hastahanedeki benimle ilgilenmeyen doktorlara.

RABBİM hepimize sağllıklı bebiş versin inş.tabiki RABBİMİN izni olmadıktan sonra bu olanlar dr lar vs vesile ama insan düşünmeden geçemiyor işte..

cnm benim hemen moralini bozma lütfen
dediğin gibi evet her işte bir hayırdır ama korkma meleğin seni bırakmaz

teşekkürler meralcim ama bebişimin gtğne inanıyorum.kahverengi akıntım oldu bayağı.sonra kırmıızya döndü çok oldu.kan pıhtısı şeklinde bir sürü parça gtti gibi

haklısın cnm ya ama üzme lütfen kendini çok olurmu
belki bebişin ordadır hala
ne mucize hikayeler okuyoruz burda
belkide yok ama üzülme en azından hamile kalabiliyosun bikaç ay dinlenir gene denersiniz
rabbim başka ddert vermesin stres yapma kendine ami cnm
hakkında hayırlısı diyorum

nilcim canım benim kahverengi akıntı ve sonrasında kanama oldu.bakalım bugün 2 de başka bi dr a görüncem ama umudum yok kürtaj için yada başka yollardan hamilelik sonlanması için gidicem.bakalım hayırlısıherşeyde vardır bir hayır şüphesiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…