kızlar bebişim yavaş yavaş benden kayıyorsanıyorum ki düşüyor.çok üzülüyorum.veren allah alan allah ona şüphem yok inancım sonsuz ama bu insanların duyarsızlığı beni mahvetti.ve burdan söylüyorum türkiye hasahanesi kadın doğum bölümünü kimseye tavsiye etmem.
Dualarınıza ihytiyacım var gerçi herşeyin hayırlısı tabiki düşerse de bundad da vardır bir hayır elbette...
herkese merhaba ben de yeni kayıt oldum. 8 aylık evliyim ve bebiş düşünüyoruz. Hiç ilaç kullanmadım eşim korundu hep ama yine de uzun süre korunmak rahimde tembellik yapıyormuş diye duydum biçok kişiden. Umarım kolaylıkla sağlıkla hamiş kalırız hepimiz. Bi de preceed sipariş ettim kolaylaştırıyormuş diye bakalım işe yarıyor mu..
kızlar bebişim yavaş yavaş benden kayıyorsanıyorum ki düşüyor.çok üzülüyorum.VEREN ALLAH ALAN ALLAH ONA şüphem yok inancım sonsuz ama bu insanların duyarsızlığı beni mahvetti.ve burdan söylüyorum TÜRKİYE HASAHANESİ KADIN DOĞUM BÖLÜMÜNÜ KİMSEYE tavsiye etmem.
dualarınıza ihytiyacım var gerçi herşeyin hayırlısı tabiki düşerse de bundad da vardır bir hayır elbette...
Mrb hosgeldin bu kadar ere vermesen yaa:dilcikar: øzluyoruz naniknanik
insallah bu ay hayirli haberler veririz topige cnm vereliniortak
kızlar bebişim yavaş yavaş benden kayıyorsanıyorum ki düşüyor.çok üzülüyorum.VEREN ALLAH ALAN ALLAH ONA şüphem yok inancım sonsuz ama bu insanların duyarsızlığı beni mahvetti.ve burdan söylüyorum TÜRKİYE HASAHANESİ KADIN DOĞUM BÖLÜMÜNÜ KİMSEYE tavsiye etmem.
dualarınıza ihytiyacım var gerçi herşeyin hayırlısı tabiki düşerse de bundad da vardır bir hayır elbette...
herkese merhaba ben de yeni kayıt oldum. 8 aylık evliyim ve bebiş düşünüyoruz. hiç ilaç kullanmadım eşim korundu hep ama yine de uzun süre korunmak rahimde tembellik yapıyormuş diye duydum biçok kişiden. umarım kolaylıkla sağlıkla hamiş kalırız hepimiz. bi de preceed sipariş ettim kolaylaştırıyormuş diye bakalım işe yarıyor mu..
ıyıyım de kasık agrılarım dınmıyor canım yaa. sen nasılsın, sendede oluyormu agrı bulantı. mıde bulantım gecse kasık agrısı var kasık agrısı gecse mıde bulantısı. nasıl ıs anlamadım valla.
bu arada benım bıldıgım ayda sadece 1 kere yumurtlanır.......
Melis a.s cnm hosgeldin...
Umutluyuz benim silkus yaklasik 40 gun oluyo sanirim, bu durumda da mi 14. gun olur yumurtlama?
hayirlisi insallah kizlar..Alla tum isteyenlere bebis nasip etsin..(amin)
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi
canım slm herkeze bende 1yıllık evlıyım bizde 6aydır denıyoruz yumurtlama gunlerınde ama hala olmuyor kafama takmayım dıyorum ama korkmaya basladım dualarım sizlerle arkadaslar:Saruboceq:
nillie nerelerdesin umarım bebiş gelmiştir bu sefer
neden böyle düşünüyosun cnm noldu ki üzme kendini lütfen hayırlısı diyoruz hep
rabbim bilir iyisini gene veriri çok üzülme lütfen
cnm benim hemen moralini bozma lütfen
dediğin gibi evet her işte bir hayırdır ama korkma meleğin seni bırakmaz
canım kanamam oldu benim.kandaki değerde hormon değeri de çok küçük bi gelişme varmış.bugün şişlide zuhal hanım varmış ona gdeceğim inş.özel muaynehanesine.
kan pıhtısı şeklinde bayağı bi kanamam var.bebişim gittiiiiiiiiiiiiiiii diye düşünüyorum.
veren ALLAH alan ALLAH bu konuda en ufak bi şüphem yok inş.dün çok kötüydüm çok ağladım ama bugün sakinim.eşim geldi biliyosunuz farklı şehirdeyiz biz.sakinleştirici mi verdiler sana diyo.isyan etmiyorum ama duygusal bir insanım akan yaşa mani olamıyorum
size tavsiyem BENCE herkesin özel muaynehanesi olan bi dr u olsun.özel hastahaneye gttim.ve doktorum diyemiyorum çünkü bi tel numarasını bile vermiyolar acil bir durumda ne yapcam nasıl ulaşacağım.
hepsi aynı değildir biliyorum ama şuan hepsi öle gibi algılıyorum hepsi üst üste gelince.
ama hakkımı helal etmiyorum o hastahanedeki benimle ilgilenmeyen doktorlara.
RABBİM hepimize sağllıklı bebiş versin inş.tabiki RABBİMİN izni olmadıktan sonra bu olanlar dr lar vs vesile ama insan düşünmeden geçemiyor işte..
canım ya allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah bebişinde ayrılmaz umarım gerçi neden bu kanıya vardın anlamadım ama umarım sadece senin düşüncendir ve geçicidir bu düşünce ama her ne olursa üzülme allahın vardır bir bildiği sende önemlisin biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?