ya kizlar ben az once test yaptim
negatif cikti
ama benim adetim 23 nde olmasi gerekiyodu
neden geciktigini anlamadim biz bu ay denemeye baslamistik
ben zaten bu aydan pek umutlu degildim ama adetimin gecikmesinede bi anlam veremedim
ooo bu sabah herkes burda. herkese gunaydın. yenı arkadaslar hepınız hosgeldınız.
hannem nasılsın canım. aksı gıden bıseymı var boyle karamsar dusunuyorsun. bak bende kac gundur bel agrısı da var. doktor dusuk tehlıken var dedı ama aklıma bıle getırmek ıstemıyorum. bu sefer benı bırakmayacak ben de onu. sakın olumsuz dusunme canım.
haklısın cnm ya ama üzme lütfen kendini çok olurmu
belki bebişin ordadır hala
ne mucize hikayeler okuyoruz burda
belkide yok ama üzülme en azından hamile kalabiliyosun bikaç ay dinlenir gene denersiniz
rabbim başka ddert vermesin stres yapma kendine ami cnm
hakkında hayırlısı diyorum
burdayım canımcım kız delirecem valla benim halim ne olacak bakalım koydukmu göbişe bebişi görcez bu arada bişey dicem :) nezaman bulantılar ve kasık ağrısı başlıyor hemen değil heralde mesela yumurtlamadan ne kadar sonra benim üç gündür çok kasığım ağrıyor bide bebek netarafta oluşuyordu sağmı solmu karın ağrısıda yapıyomu karnın altına doğru aman hüsnü kuruntum başladı gene offf offf :) ay hem yapıyom hem gülüyom valla artık psikolojim benle oynuyor olabilir gülelim kızlar hep beraber allah ayırmasın gülmekten :)
Jayacığım.kanama oldu düşütüğünü düşünüyorum.ama bi dr kahverengi akıntı geldiğini duyar da hastasına istirahat et demezmi ya düşük tehliken var demez mi yaaaaaaaaa.çalıştığımı hatta öğretmen olduğumu bildiği halde....
bu beni çok üzüyor ya bana demedi
düşük riski var yat demedi.benim ilkimdi ve ist yalnızdım bilmiyordum ama o dr ya dr.tabiki ALLAH istemediyse bunlar vesile ama herşeyi kendi akışına bırakıp sonra olanlar kader demek saçmalık..çünkü ALLAH cc.diyorki siz ipinizi sağlam kazığa bağlayın sonra bişi olursa kader.yani bana bişi demediler ki elimden geleni yapsam ve RABBİME havale etsem.
bu duyarsızlık beni üzüyor.yoksa hamdolsun ilk ti ve doğurğanlığımı öğrendim RABBİMİN izniyle.yine verir merhametlilerin en merhemetlisi GÜZEL YÜCE BÜYÜK RABBİM benim...
negatif cikti
ben zaten bu aydan pek umutlu degildim ama adetimin gecikmesinede bi anlam veremedim
teşekkürler meralcim ama bebişimin gtğne inanıyorum.kahverengi akıntım oldu bayağı.sonra kırmıızya döndü çok oldu.kan pıhtısı şeklinde bir sürü parça gtti gibi
öle canım benim ya çok sağol.HAMDOLSUN DOĞURĞANLIĞIMI gördüm inş.ama ist eşimden ayrı iken ailemden ayrı iken bir daha düşünmeyeceğim diyorum ama nasip RABBİM olmasını istedikten sonra korunmak da fayda vermez.
ilgin için çok sağol canım benim.RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞ...
SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ YAZIYORUM AMAdr um düşük tehliken var demedi.kanamam var diyorum pzt si gel bakalım diyo var mı böle bişi yaaaa
hannemden haber yok hala. ne yaptı cok merak edıyorummmmmmmmmmmmmmmm.
canım benım yaa. cok gecmıs olsun. bılıyorsun benımde ılk bebegım gelısmedı ve aldırdım. cok sık raslanıyormus bu duruma. moralını yuksek tut. bak ben kurtajdan 2 ay sonra tekrar hamıle kaldım. Allaha sukurkı dedıgın gıbı dogurganlıgımız var. ya hıc olmasaydı. doktorum bana gebelıklerın %65 ı dogumla sonuclanır dedı. dıgerlerı boyle dusukle ıste. ama bu son donemlerde boyle artmıs. sunı hayat yasıyoruz ne olacak.geldim canım maalesef güzel haberim yok ama.çünkü bebeğim düştü.sağlıklı bi gebelik olmadığını bebğinde sağlıklı olmadığı için düştüğünü söyledi.hayırlısı ne yapalım.şimdilkik ist iken eşimden ayrı iken düşünmüyorum ALLAHIN izniyle başka gebelik...
ama dr işte budur.kanaman olacak dedi.ağrın olacak eğer seni halsiz bırakırsa gece 3 de olsa beni ara osmanoğlu hastahanesine git ben oraya gelcem ve ilgeleneceğim dedim.KIZLAR HEPİNİZE TAVSİYE EDERİM AYNI ZAMANDA PSİKOLOG GİBİ BİR BAYAN VALLA.ACAYİP YUMŞAK SESLİ,YATIŞTIRICI BİR BAYAN.EĞER HALA DR BULAMAYAN ARAYAN VARSA ZUHAL ÖZGİT.ŞİŞLİDE ŞİŞLİ ADLİYESİNE VARMADAN MUAYNEHANESİ...
hepinizin yardımcısı olsun RABBİM.SAĞLIKLI SIHHATLİ hayırlı evlatlar versin öpüyorum hepinizi..
negatif cikti
ooo bu sabah herkes burda. herkese gunaydın. yenı arkadaslar hepınız hosgeldınız.
hannem nasılsın canım. aksı gıden bıseymı var boyle karamsar dusunuyorsun. bak bende kac gundur bel agrısı da var. doktor dusuk tehlıken var dedı ama aklıma bıle getırmek ıstemıyorum. bu sefer benı bırakmayacak ben de onu. sakın olumsuz dusunme canım.
nilcim canım benim kahverengi akıntı ve sonrasında kanama oldu.bakalım bugün 2 de başka bi dr a görüncem ama umudum yok kürtaj için yada başka yollardan hamilelik sonlanması için gidicem.bakalım hayırlısıherşeyde vardır bir hayır şüphesiz...
geldim canım maalesef güzel haberim yok ama.çünkü bebeğim düştü.sağlıklı bi gebelik olmadığını bebğinde sağlıklı olmadığı için düştüğünü söyledi.hayırlısı ne yapalım.şimdilkik ist iken eşimden ayrı iken düşünmüyorum ALLAHIN izniyle başka gebelik...
ama dr işte budur.kanaman olacak dedi.ağrın olacak eğer seni halsiz bırakırsa gece 3 de olsa beni ara osmanoğlu hastahanesine git ben oraya gelcem ve ilgeleneceğim dedim.KIZLAR HEPİNİZE TAVSİYE EDERİM AYNI ZAMANDA PSİKOLOG GİBİ BİR BAYAN VALLA.ACAYİP YUMŞAK SESLİ,YATIŞTIRICI BİR BAYAN.EĞER HALA DR BULAMAYAN ARAYAN VARSA ZUHAL ÖZGİT.ŞİŞLİDE ŞİŞLİ ADLİYESİNE VARMADAN MUAYNEHANESİ...
hepinizin yardımcısı olsun RABBİM.SAĞLIKLI SIHHATLİ hayırlı evlatlar versin öpüyorum hepinizi..
canım kanamam oldu benim.kandaki değerde hormon değeri de çok küçük bi gelişme varmış.bugün şişlide zuhal hanım varmış ona gdeceğim inş.özel muaynehanesine.
kan pıhtısı şeklinde bayağı bi kanamam var.bebişim gittiiiiiiiiiiiiiiii diye düşünüyorum.
veren ALLAH alan ALLAH bu konuda en ufak bi şüphem yok inş.dün çok kötüydüm çok ağladım ama bugün sakinim.eşim geldi biliyosunuz farklı şehirdeyiz biz.sakinleştirici mi verdiler sana diyo.isyan etmiyorum ama duygusal bir insanım akan yaşa mani olamıyorum
size tavsiyem BENCE herkesin özel muaynehanesi olan bi dr u olsun.özel hastahaneye gttim.ve doktorum diyemiyorum çünkü bi tel numarasını bile vermiyolar acil bir durumda ne yapcam nasıl ulaşacağım.
hepsi aynı değildir biliyorum ama şuan hepsi öle gibi algılıyorum hepsi üst üste gelince.
ama hakkımı helal etmiyorum o hastahanedeki benimle ilgilenmeyen doktorlara.
RABBİM hepimize sağllıklı bebiş versin inş.tabiki RABBİMİN izni olmadıktan sonra bu olanlar dr lar vs vesile ama insan düşünmeden geçemiyor işte..
ınsallah oyledırde bır melegın olur ınsallah evınde hemde mıs kokulu
kızla bugün beni annem ve çok sevdiğim bir arkadaşım rüyasında görmüş iki rüyayıda size sorucam bi yardım edin anlayan varsa :)
annemin rüyası ben annemi arayıp anne gelmen lazım diyormuşum annem niye demiş ben kayınvalidem çağırıyor demişim annemde gelmiş kapıyı kayınvalidem açmış biraz kızında şikayetciyim demiş annemde aman filan demiş ( kayımvalidem sizlere ömür bu arada )
nette ölü diri getirir diyor doğrumu bilmem sevilecek birinin geleceğinin habercisi diyor
arkadaşımda beni ölmüş görmüş babamla beraber çok ağlamışlar kız kalkmış hala ağlıyodum zor toparlandım dedi :)
nette iyi şeylere vesile olur diyo buda
fikirleriniz varsa dinliyorum :)
kızlar bugün düşen bebeğimi gördüm biliyomusunuz.gece lavaboya kalktığımda pede yapışmış dört parmak büyüklüğünde bembeyaz bi et parçası grdüm.okadar kötü oldum kiannem dedim ben seni farklı şekilde görmek için dua ediyordum annem dedim annem deddim annemmmm
ve ne kadar kötü bir duygu olduğunu çok ağır bi şekilde birdaha hissettim.çok şükür daha 1 aylıkdı ya daha büyük olsaydı ki bu durumu yaşayanlar var ALLAH sabır versin bu daha zor yine şükrediyorum RABBİME.
KIZLAR ANNELİK ÇOK FARKLI BİŞİYMİŞ YA YAŞAMAYAN BİLEMİYOR.ona ANNEM diye seslenmek bile çok farklı bi his.
duam RABBİM bir daha böyle acıyı ne bana ne size ne de diğer anne adaylarına yaşatmasın.
RABBİM hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı evletlar versin inş...,,
annemmmmmmmmm annemmmmmmmmmboş bıraktın beni anneemmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?