Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya kizlar ben az once test yaptim
negatif cikti
ama benim adetim 23 nde olmasi gerekiyodu
neden geciktigini anlamadim biz bu ay denemeye baslamistik
ben zaten bu aydan pek umutlu degildim ama adetimin gecikmesinede bi anlam veremedim

cnm belki farkında olmadan çok düşündüğün için gecikmiştir
belkide vardır ama göstermemiştir test

Jayacığım.kanama oldu düşütüğünü düşünüyorum.ama bi dr kahverengi akıntı geldiğini duyar da hastasına istirahat et demezmi ya düşük tehliken var demez mi yaaaaaaaaa.çalıştığımı hatta öğretmen olduğumu bildiği halde....

bu beni çok üzüyor ya bana demedi
düşük riski var yat demedi.benim ilkimdi ve ist yalnızdım bilmiyordum ama o dr ya dr.tabiki ALLAH istemediyse bunlar vesile ama herşeyi kendi akışına bırakıp sonra olanlar kader demek saçmalık..çünkü ALLAH cc.diyorki siz ipinizi sağlam kazığa bağlayın sonra bişi olursa kader.yani bana bişi demediler ki elimden geleni yapsam ve RABBİME havale etsem.

bu duyarsızlık beni üzüyor.yoksa hamdolsun ilk ti ve doğurğanlığımı öğrendim RABBİMİN izniyle.yine verir merhametlilerin en merhemetlisi GÜZEL YÜCE BÜYÜK RABBİM benim...

öle canım benim ya çok sağol.HAMDOLSUN DOĞURĞANLIĞIMI gördüm inş.ama ist eşimden ayrı iken ailemden ayrı iken bir daha düşünmeyeceğim diyorum ama nasip RABBİM olmasını istedikten sonra korunmak da fayda vermez.

ilgin için çok sağol canım benim.RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞ...

SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ YAZIYORUM AMAdr um düşük tehliken var demedi.kanamam var diyorum pzt si gel bakalım diyo var mı böle bişi yaaaa

canım bulantılar 7.haftada başlıyor genellikle,,,bebek sağa yada sola yerleşebilir ikiside olabilir canım yumurtlama günündede kasık ağrısı oluyor,,,ya da bebek yerleşirkende kasık ağrısı oluyor canım,,şimdiden düşünme bunları sıkıntıdan bebiş kaçar korkar şeker :)

canım yaa uzme kendını. demesı kolay bılıyorum basımdan gectıgı ıcın senı cok ıyı anlıyorum. ama henuz bısey bellı degıl. ınsallah guzel haberlerle gelırsın. dualaım senınle tatlım. ama hıcbırsey ıcın kendını uzme. Allahtan hayırlısı. malesef doktorlar boyle duyarsız davranabılıyor. zorlamadan yardımcı olmuyor.

ya kizlar ben az once test yaptim
negatif cikti
ama benim adetim 23 nde olmasi gerekiyodu
neden geciktigini anlamadim biz bu ay denemeye baslamistik
ben zaten bu aydan pek umutlu degildim ama adetimin gecikmesinede bi anlam veremedim

Canmi baya bi sure korunan ciftlerin korunmayi biraktiktan sonra adet gecikmeleri yasamalari normalmis, vucut degisikliklere bu sekilde cvp verirmis..
teşekkürler meralcim ama bebişimin gtğne inanıyorum.kahverengi akıntım oldu bayağı.sonra kırmıızya döndü çok oldu.kan pıhtısı şeklinde bir sürü parça gtti gibi

Canim benim kiyamammmmm agrin var mi pekii?

Bu doktorlari gebertmek geliyo icimden kimisi acayip gicik oluyo yaa..belki ønemli bisey ne biliyosun!! hayret ediyorum yaaa..
Bi arkadasim bebegini dusurmustu doktoruda bilmem ne zaman gel demis, esi bagirip cagirmasa alicaklari yoktu, canm bebisi dusmus az kalsin zehirleniyomus...
HAFIFE ALMA DOKTORA ISRARLA KONTROL OLMAM LAZIM DE COK SANCIM VAR DE NE BILIYIMM BEKLEME CNM !!!!!

hannemden haber yok hala. ne yaptı cok merak edıyorummmmmmmmmmmmmmmm.

geldim canım maalesef güzel haberim yok ama.çünkü bebeğim düştü.sağlıklı bi gebelik olmadığını bebğinde sağlıklı olmadığı için düştüğünü söyledi.hayırlısı ne yapalım.şimdilkik ist iken eşimden ayrı iken düşünmüyorum ALLAHIN izniyle başka gebelik...

ama dr işte budur.kanaman olacak dedi.ağrın olacak eğer seni halsiz bırakırsa gece 3 de olsa beni ara osmanoğlu hastahanesine git ben oraya gelcem ve ilgeleneceğim dedim.KIZLAR HEPİNİZE TAVSİYE EDERİM AYNI ZAMANDA PSİKOLOG GİBİ BİR BAYAN VALLA.ACAYİP YUMŞAK SESLİ,YATIŞTIRICI BİR BAYAN.EĞER HALA DR BULAMAYAN ARAYAN VARSA ZUHAL ÖZGİT.ŞİŞLİDE ŞİŞLİ ADLİYESİNE VARMADAN MUAYNEHANESİ...

hepinizin yardımcısı olsun RABBİM.SAĞLIKLI SIHHATLİ hayırlı evlatlar versin öpüyorum hepinizi..

canım benım yaa. cok gecmıs olsun. bılıyorsun benımde ılk bebegım gelısmedı ve aldırdım. cok sık raslanıyormus bu duruma. moralını yuksek tut. bak ben kurtajdan 2 ay sonra tekrar hamıle kaldım. Allaha sukurkı dedıgın gıbı dogurganlıgımız var. ya hıc olmasaydı. doktorum bana gebelıklerın %65 ı dogumla sonuclanır dedı. dıgerlerı boyle dusukle ıste. ama bu son donemlerde boyle artmıs. sunı hayat yasıyoruz ne olacak.
canım benım ıyıce dınlen. zamanı gelınce zaten olacak.

amin bırakmasın minnoşun yapışsın inşallah sana :)

canım ya üzme kendini geçmiş olsun allah dermansız bırakmasın herşeyin hayırlısı gerçekten hiç aklıma getirmek istemedim düşünmedim bile ama takdiri ilahi olsun napalım bizde bikaç ay yada bir yıl sonra gelecek yeğenimizi severiz napalım değilmi arakdaşım gülümse arkadaşım hadi:teselli:

bu mesajına cevap yazdım ben okumuştum zaten (((( bizde seni kocaman öpüyorum

canım benim üzülme,bak ben de aynı şeyleri iki kez yaşadım ve doktor konusunda çok şanssızdım üzülme canım hamile kalabiliyorsun en azından yine denersin biliyorum şuanda yaşadığın psikolojiyi ama eğer yiyecek ekmeği olsaydı gelirdi zaten herşeyde bir hayır vardır canım bana doktorum eğer doğsaydı belki engelli olabilirdi sakat çocuk düşer demişti o yüzden hiç üzülme bir dahakine iyi bir doktor bul ve düşüğün sebebini araştırsınlar ondan sonra hamile kal canım kafanda soru işareti kalmasın canım bebişin geleceği zamanı iyi biliyor o yüzden canını sıkmamaya çalış olur mu?

kızla bugün beni annem ve çok sevdiğim bir arkadaşım rüyasında görmüş iki rüyayıda size sorucam bi yardım edin anlayan varsa :)

annemin rüyası ben annemi arayıp anne gelmen lazım diyormuşum annem niye demiş ben kayınvalidem çağırıyor demişim annemde gelmiş kapıyı kayınvalidem açmış biraz kızında şikayetciyim demiş annemde aman filan demiş ( kayımvalidem sizlere ömür bu arada )
nette ölü diri getirir diyor doğrumu bilmem sevilecek birinin geleceğinin habercisi diyor

arkadaşımda beni ölmüş görmüş babamla beraber çok ağlamışlar kız kalkmış hala ağlıyodum zor toparlandım dedi :)
nette iyi şeylere vesile olur diyo buda

fikirleriniz varsa dinliyorum :)

evet canım ölü diri getirir derler
hayırlısı inşallah meleğini bir an önce karnında hissetmeye başlarsın
sonra da sağlıkla kucağına alırsınopuyorumnanaktan

kızlar bugün düşen bebeğimi gördüm biliyomusunuz.gece lavaboya kalktığımda pede yapışmış dört parmak büyüklüğünde bembeyaz bi et parçası grdüm.okadar kötü oldum kiannem dedim ben seni farklı şekilde görmek için dua ediyordum annem dedimannem deddim annemmmm

ve ne kadar kötü bir duygu olduğunu çok ağır bi şekilde birdaha hissettim.çok şükür daha 1 aylıkdı ya daha büyük olsaydı ki bu durumu yaşayanlar var ALLAH sabır versin bu daha zor yine şükrediyorum RABBıME.

KIZLAR ANNELıK ÇOK FARKLI BıŞıYMıŞ YA YAŞAMAYAN BıLEMıYOR.ona ANNEM diye seslenmek bile çok farklı bi his.

duam RABBıM bir daha böyle acıyı ne bana ne size ne de diğer anne adaylarına yaşatmasın.

RABBıM hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı evletlar versin inş...,,

annemmmmmmmmm annemmmmmmmmmboş bıraktın beni anneemmmmmmmmmm

ayy canım çok zordur heralde
bu kötü günleri aratmasın rabbim
inşallah bebeğini dilediğin gibi göreceğin günler de gelir canım
Allah yardımcın olsunsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…