Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sağol canım benim.ewet bende senin gibi düşünüyorum ama işte insanız düşünmeden olmuyor yapamıyoruz ama sağol yardımın için:)

ayy canım çok zordur heralde
bu kötü günleri aratmasın rabbim
inşallah bebeğini dilediğin gibi göreceğin günler de gelir canım
Allah yardımcın olsunsenağlama

sağol katrem gerçekten çok zormuş ya RABBİM daha acısını yaşatmasın bide onu ölece gördüm ya çok fena oldum.şuan annem dedikçe ağlıyorum

ne diyelim RABBİM kimseye yaşatmasın bu acıyı...

Cnm ne diyim bilmiyorum inanki ne dedir ki.. benim su hissettigim acini milyar katini cekiyosun belki mafoldumben ..hic kolay degildir.:1no2:.ALLAHIM SABIR VERSIN ..cok gecmis olsun daha kotusude olabilirdi :Saruboceq: Kendine bundan sonra cok iyi bak ki bundan sonra hersey guzel olsun ama dinlen biraz. .:teselli:

Offff yaaa nasıl sarsıldım anlatamam. Çok zor bi durum yaşamışsın, Allah sabır versin :Saruboceq: Umarım bu yaşadığın en büyük en kötü tecrübe olarak kalır hayatında, mutluklar kalbin kadar yakınındadır inşallahhh

ah canım beniim sizi üzmek da istemem canım ya üzülmeyin dua edin inş.çok sağol canım.RABBİM kimseye yaşatmasın bir daha inş.hepimize evlatlarımızı sağlıklı hayırlı kucağımıza almayı nasip etsin inş RABBİM...ÇOK SAĞOL CANIm ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH...

SAĞOL CANIM BENİM İNŞ DEDİĞİN GİBİ EN acısı bu olur.güzel temennin için çok sağol. RABBİM hepimize sağlık sıhhat mutluluk versin.yuvalarımızı şenlendirecek hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

daha 1 gün oldu ama hamdolsun atıyorum sıkıntımı...

bende istiyorum 1 tane var oğlum 6a yaşında 2.istiyorum allah isteyen herkezxe nasip etsin inşşş :ecrin_bebek::Saruboceq:

canım nedicem bilemiyorum eh benide ağlattınya alacağın olsun

canım yaa cok gecmıs olsun. ınan benı de aglattın. cok uzuldum ama Allah beterınden saklasın. eltımın ıkızlerı 6 aylıkken dogdu bırı 5 dk sonra bırı de 3 gun sonra öldü. beterın beterı var o yuzden kendını toparla gercekten zor bır durum uzulme demek kolay tabıkı uzuleceksın ama kendını bıran once toparlamaya bak canım.

cnm yaa ne kadar kötü oldum anlatamam allahım en kısa zamanda sana yeni melek göndersin inş.
çook geçmiş olsun ne söylesekte senin için gerçekten çok zordur
allahım bida böyle bişey yaşatmasın :Saruboceq:

CNM BİLİYOSUN RABBİM OL DEDİĞİNDE HERŞEY OLUVERİR BUNUN DA BÖYLE OLMASI GEREKMİŞ
DEMESİ KOLAY BİLİYORUM AMA ÇOK STRES YAPIP ÜZME KND DOĞDUKTAN SONRA ÖLMESİ ÇOK DAHA ZOR OLURDU İNAN O DAHA KÜÇÜCÜKTÜ TUTUNAMADI
AMA SEN YÜREĞİNİ FERAH TUT HEP ÖYLE OLACAK DEĞİL YA
RABBİM ÇOK BEKLETMEDEN 2. Yİ VERİR İNŞALLAH :teselli:

hannemcim canım çok üzüldüm Allah sabır versin :teselli:unutma bu bi imtihan ama şunu diyebilirimki düşük yapıldığında 2. hamilelik kolay olur derlera.s

Canım tatilden yeni geldim.haberinle sarsıldım.benim yaşadıklarımın aynısını yaşamışsın.senin yazınla o günleri bi daha yaşadım.ben de gözyaşlarımı tutamadım.Allah sabır versin canım benim.ben de 1 ay önce senin gibi düşük yaptım.acısını yaşayanlar çok daha iyi bilir.zaten seninle kaderlerimiz o kadar çok benziyo ki.eşimizden ayrı oluşumuz,bebişlerimizin gitmesi.canım ilk başta ben de hüngür hüngür ağladım.tam 15 gün boyunca her 5 dk.da bir bağırarak ağlamaya başlıyodum.kendi kendimle yüksek sesle konuşuyodum.yüksek sesle diyodum ki bu bebek doğsaydı bile sağlıksız olacaktı,kendini toparlamalısın diyodum.içimden bunları düşündüğümde fayda etmiyodu.yüksek sesle söylüyodum.bu bile en fazla 5dk. sürüyodu.tekrar ağlamaya başlıyodum.bazen insanlar acı yaşadıklarında kalbim acıyor derlerdi.ben de insanın kalbi nasıl acır ki diye düşünürdüm.ama inan ki hayatımda ilk kez kalbimin acıdığını hissettim.onu kaybettiğim ilk günler hep rüyalarıma bebekler giriyodu.geceleri uyanıp ağlıyodum.eşim de bu halimi görünce kahroluyodu.

bi de şöyle düşün.ya daha ileri tarihlerde olsaydı.ya da sakat doğsaydı daha kötü olurdu.canım her şerrin arkasında bir hayır vardır.bu benim en çok başvurduğum teselli kaynağım.ben o kadar çok değiştim ki bebeğimi kaybedince.beni o kadar çok olgunlaştırdı ki.canım zaman geçtikçe acın hafifleyecek.hem bu olay aslında bir çok kadının başına geliyo.bizim forumdan bi düşün jaya,umutluyuz,ben ilk bebişlerimizi kaybettik.bak jaya ve umutluyuz tekrar hamişler.Allah nazarlardan korusun onları.bizim de korunma süremiz bitince ve kendimizi hazır hissedince tekrardan bebişimiz gelecek.

hem ahirette meleklerimiz bizim şefaatçimiz olacak.ben kaybettiğim bebişim için de dua ediyorum.canım inşallah bizim de sağlıklı bebişlerimiz gelecek.kendini toparlamalısın ki vücüdun da toparlansın.Allah'ım her şeyin hayırlısını versin.

kızlar herkese merhabalar.tatilden yeni geldim.siteyi açar açmaz çok moralim bozuldu.hannemin haberi ile haftaya kötü başladım.

ben de 32.günümde düşükten sonraki ilk reglimi oldum.normalde 28 günde bir olurdu.regl olmayınca birz korkmuştum ama nihayet 32.günümde adet oldum.adetim olunca nedense çok mutlu hissettim kendimi.eskiden de adet olmasam derdim.şimdi artık her şeyin hayırlısını istiyorum.

umutluyuz , jaya sizler nasılsınız?

foruma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.

ArkadaŞlar Şımdı kankam aradı bursada 2 kardeŞ bırı 23 bırı 24 yaŞında 2 kuzenı vefat etmıŞ Öyle aĞlıyorkı anlatamam.
DıyeceĞım Şu kı dÜnyada daha bÜyÜk acılar var bırı evlenelı daha 1 yıl bıle olmadı rabbım daha bÜyÜk acı yaŞatmasın.Çok fazla ÜzÜlmeyın lÜtfen beterın beterı var

canım hosgeldın. nasıl gectı tatıl. sen erken bıle reglı olmussun ben 60 gun sonra olmustum. ben de acaba bırdaha reglı olamayacakmıyım dıye dusunmustum. bebıs de ıyı teyzesı. hannem bızı cok uzdu. aklıma geldıkce gozlerım doluyor zaten senın yazdıklarını okuyunca da kotu oldum. ama dedıgın gıbı her serde bır hayır var. ben de buna ınanıyorum. Yuce rabbım beterınden korusun. hadı ınsallah tez zamanda bebıs haberın gelır

yamancım ölümler bu dünyanın en ağır yükü.ancak böyle durumlarda diğer üzüldüğümüz şeylerin ne kadar boş olduğunu anlıyoruz.Allah yakınlarına sabır ve merhumlara rahmet eylesin canım.başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…