ArkadaŞlar Şİmdİ kankam aradı bursada 2 kardeŞ bİrİ 23 bİrİ 24 yaŞında 2 kuzenİ vefat etmİŞ Öyle aĞlıyorkİ anlatamam.
DİyeceĞİm Şu kİ dÜnyada daha bÜyÜk acılar var bİrİ evlenelİ daha 1 yıl bİle olmadı rabbİm daha bÜyÜk acı yaŞatmasın.Çok fazla ÜzÜlmeyİn lÜtfen beterİn beterİ var
canım nedicem bilemiyorum eh benide ağlattınya alacağın olsun
canım yaa cok gecmıs olsun. ınan benı de aglattın. cok uzuldum ama Allah beterınden saklasın. eltımın ıkızlerı 6 aylıkken dogdu bırı 5 dk sonra bırı de 3 gun sonra öldü. beterın beterı var o yuzden kendını toparla gercekten zor bır durum uzulme demek kolay tabıkı uzuleceksın ama kendını bıran once toparlamaya bak canım.
cnm yaa ne kadar kötü oldum anlatamam allahım en kısa zamanda sana yeni melek göndersin inş.
çook geçmiş olsun ne söylesekte senin için gerçekten çok zordur
allahım bida böyle bişey yaşatmasın :Saruboceq:
CNM BİLİYOSUN RABBİM OL DEDİĞİNDE HERŞEY OLUVERİR BUNUN DA BÖYLE OLMASI GEREKMİŞ
DEMESİ KOLAY BİLİYORUM AMA ÇOK STRES YAPIP ÜZME KND DOĞDUKTAN SONRA ÖLMESİ ÇOK DAHA ZOR OLURDU İNAN O DAHA KÜÇÜCÜKTÜ TUTUNAMADI
AMA SEN YÜREĞİNİ FERAH TUT HEP ÖYLE OLACAK DEĞİL YA
RABBİM ÇOK BEKLETMEDEN 2. Yİ VERİR İNŞALLAH :teselli:
hannem cim canım..benim çok zor günler geçirmişsin ..sanırım bunu senden başkası anlayamaz..Allahım sabır versin..ve sağlık versin..ikinci bebeğini eline alınca aynı duyguları onla da yaşarsın Allahın izniyle..öpüyorum seni..darısı ben dahil tüm isteyenlere olur güzelim inşallah..
hannemcim canım çok üzüldüm Allah sabır versin :teselli:unutma bu bi imtihan ama şunu diyebilirimki düşük yapıldığında 2. hamilelik kolay olur derlera.s
Canım tatilden yeni geldim.haberinle sarsıldım.benim yaşadıklarımın aynısını yaşamışsın.senin yazınla o günleri bi daha yaşadım.ben de gözyaşlarımı tutamadım.Allah sabır versin canım benim.ben de 1 ay önce senin gibi düşük yaptım.acısını yaşayanlar çok daha iyi bilir.zaten seninle kaderlerimiz o kadar çok benziyo ki.eşimizden ayrı oluşumuz,bebişlerimizin gitmesi.canım ilk başta ben de hüngür hüngür ağladım.tam 15 gün boyunca her 5 dk.da bir bağırarak ağlamaya başlıyodum.kendi kendimle yüksek sesle konuşuyodum.yüksek sesle diyodum ki bu bebek doğsaydı bile sağlıksız olacaktı,kendini toparlamalısın diyodum.içimden bunları düşündüğümde fayda etmiyodu.yüksek sesle söylüyodum.bu bile en fazla 5dk. sürüyodu.tekrar ağlamaya başlıyodum.bazen insanlar acı yaşadıklarında kalbim acıyor derlerdi.ben de insanın kalbi nasıl acır ki diye düşünürdüm.ama inan ki hayatımda ilk kez kalbimin acıdığını hissettim.onu kaybettiğim ilk günler hep rüyalarıma bebekler giriyodu.geceleri uyanıp ağlıyodum.eşim de bu halimi görünce kahroluyodu.
bi de şöyle düşün.ya daha ileri tarihlerde olsaydı.ya da sakat doğsaydı daha kötü olurdu.canım her şerrin arkasında bir hayır vardır.bu benim en çok başvurduğum teselli kaynağım.ben o kadar çok değiştim ki bebeğimi kaybedince.beni o kadar çok olgunlaştırdı ki.canım zaman geçtikçe acın hafifleyecek.hem bu olay aslında bir çok kadının başına geliyo.bizim forumdan bi düşün jaya,umutluyuz,ben ilk bebişlerimizi kaybettik.bak jaya ve umutluyuz tekrar hamişler.Allah nazarlardan korusun onları.bizim de korunma süremiz bitince ve kendimizi hazır hissedince tekrardan bebişimiz gelecek.
hem ahirette meleklerimiz bizim şefaatçimiz olacak.ben kaybettiğim bebişim için de dua ediyorum.canım inşallah bizim de sağlıklı bebişlerimiz gelecek.kendini toparlamalısın ki vücüdun da toparlansın.Allah'ım her şeyin hayırlısını versin.
jayacım insan ölümü düşününce aklına ilk sevdikleri geliyo ve sevdiklerine daha çok bağlanıyo.hepimiz bir gün öleceğiz ama düşüncesi bile insanı tedirgin ediyo.Allah 'ım tüm sevdiklerimizi ve bizi korusun.
hannem bu arada şu an kan kaybettiğin için doktor kan ilacı yazdı mı canım.benim kan değerim de düşük olduğu için bana ferplex yazmıştı doktor.eğer yazmamışsa da sen kan yapıcı şeyler ye canım.sağlığın çok önemli çünkü.ağrım olur diye de ağrı kesici vermişti.
bak ne güzel senin öğrencilerinle zaman daha çabuk geçecek.bi bakmışsın eşinle birliktesin.bana da eşim olmadan evimiz ev gibi gelmiyo hiç.ben eskiden hep eşimin kollarında uyurdum.o yokken yatağımızda bile yatamıyorum.kanepede yatıyorum hep.her şey yoluna girecek inşallah canım.yeter ki sen iyi ol.
kızlar ben de okuyunca çok ama çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inş bir daha yaşatmasın. benim ablam da düşük yapmıştı o da çok üzülmüştü ve çok kısa süre sonra tekrar hamile kaldı şimdi 8 aylık hamile çok şükür. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inş. umudumuzu hiç kaybetmemiz lazım bir de bakmışsınız ki bütün bunlar geride kalmış. zaman gerçekten de herşeyin ilacı..
bi hafta oldu gunum geciyor
test yapiyorum hamilede degilim
hic boyle gecikmezdi anlayamadim gittisenağlama
kızlar ben de okuyunca çok ama çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inş bir daha yaşatmasın. benim ablam da düşük yapmıştı o da çok üzülmüştü ve çok kısa süre sonra tekrar hamile kaldı şimdi 8 aylık hamile çok şükür. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inş. umudumuzu hiç kaybetmemiz lazım bir de bakmışsınız ki bütün bunlar geride kalmış. zaman gerçekten de herşeyin ilacı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?