Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

jayacım ben tatilde bol bol dinlendim.annecimle akraba ziyaretleri yaptık.kardeşlerimi ve tüm kuzenlerimi gördüm.bana bayağı moral oldu.bugün de Ankara'da 2 ay süren eğitimim başlayacaktı ama Aralık ayına ertelemişler eğitimi.şimdi işteyim.

yazık yaa ne zor ne acı bır durum. kızlar hakıkaten halımıze sukredelım. ben bazen esıme kızdıgımda kendı kendıme dıyorum kı Allahıma sukurler olsunkı yanımda ve saglıklı. taksıcılerın basına gelenlerı okurken ıcım acıyor. kocama da aynı sey olmasın dıye dua edıyorum. ınsan kaybetmeden kıymet bılmıyor gercektende. Allah o kızların aılelerıne sabır versın.

jayacım insan ölümü düşününce aklına ilk sevdikleri geliyo ve sevdiklerine daha çok bağlanıyo.hepimiz bir gün öleceğiz ama düşüncesi bile insanı tedirgin ediyo.Allah 'ım tüm sevdiklerimizi ve bizi korusun.

canım nedicem bilemiyorum eh benide ağlattınya alacağın olsun

ah canıııııııım benim kıyamam sana:)sen ağlamayani siz ağlamayın heinizin yerine fazla ağladım fazlasıyla hemde arada sırada ağlama nöbeti geliyorama bugün daha iyiim çok şükür.hayat eskiye döndü benim için.ne diyelim herşeyin hayırlısı.öğrencilerimle atıyorıum inş.

ewet canım öle beterin beteri var. RABBİM hiç kimseye vermesin evlat acısı..toparlanıyorum inş canım.sağolun desteğiniz için.1 tane aldı RABBİM fazlasıyla 52 tane verdi:)öğrencilerimle aşıyorum başta inancımla inşallah...

hannem cim canım..benim çok zor günler geçirmişsin ..sanırım bunu senden başkası anlayamaz..Allahım sabır versin..ve sağlık versin..ikinci bebeğini eline alınca aynı duyguları onla da yaşarsın Allahın izniyle..öpüyorum seni..darısı ben dahil tüm isteyenlere olur güzelim inşallah..

canım benim sağol.inş sağlıklı hayırlı bir meleğim daha olur benim ve hepimizin.çok sağol güzel dileklerin için canım...

öle canım ya RABBİM isteseydi mutlaka bi şekilde tutunurdu.hayırlısı böyleymiş şeksiz şüphesiz elhamdülillah...sağol desteğin için...

ah canııııııııım benim.amin tüm isteyenlere RABBİM hayırlı sağlıklı evletlar versin inş.duamdasınız canım her daim inş.bende öpüyorum RABBİM en tez zamanda sana ve tüm isteyenlere versin inş canım benim...

hannemcim canım çok üzüldüm Allah sabır versin :teselli:unutma bu bi imtihan ama şunu diyebilirimki düşük yapıldığında 2. hamilelik kolay olur derlera.s

sağol canım benim.inş ddiğin gibi olur.ewet imtihan dünyasındayız.inş sabır gösterip imtihanımı başarıyla vermişişmdir.biliyoruz ki sabır ilk an da verilen tepkidir.yani tepkisizlik de diyebiliriz.

çok ağladım üzüldüm ama neden demedim inş.e tabi biraz dr uma kızdaım amaRABBİM affetsin isyan etmediğimi düşünüyorum.RABBİM öyle güzel bi duygu vermişki biz kadınlara o duyguyu tam yaşayamadığım için ağladım...

sağol tatlım...

canım benim bu durumu yaşamadan seni anlamak zordu gerçekten ama şimdi seni çok iyi anlıyorum.aynı senin düşündüğün gibi düşünüp teselli buluyorum ama şunu söyleyeyim her şer gibi görünende bir hayır vardır ayeti kesinlikle teselli değil doğru buna yürekten inanıyorum hamdolsun.benim eşimde çok üzülüyor bu kadarını tahmin etmiyordum açıkcası

RABBİM EN GÜZEL ZAMANDA EŞLERİMİZE KAVUŞTUĞUMUZ BİR ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN İNŞ.

öpüyorum canım benim desteğin için çok teşekkürler..

(zaten yeterince üzülmüşsün bak benim içinde üzülme üzülmeyelim inş.bak ne güzel destekçilerimiz var dimi tatlım:)

amıın canım. zaten o durumu dusununce hayatta butun sıkıntı ve dertler basıt gelmeye baslıyor. Allah saglık ve huzur versın gerısı bosss.

hannem bu arada şu an kan kaybettiğin için doktor kan ilacı yazdı mı canım.benim kan değerim de düşük olduğu için bana ferplex yazmıştı doktor.eğer yazmamışsa da sen kan yapıcı şeyler ye canım.sağlığın çok önemli çünkü.ağrım olur diye de ağrı kesici vermişti.
bak ne güzel senin öğrencilerinle zaman daha çabuk geçecek.bi bakmışsın eşinle birliktesin.bana da eşim olmadan evimiz ev gibi gelmiyo hiç.ben eskiden hep eşimin kollarında uyurdum.o yokken yatağımızda bile yatamıyorum.kanepede yatıyorum hep.her şey yoluna girecek inşallah canım.yeter ki sen iyi ol.

kızlar ben de okuyunca çok ama çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inş bir daha yaşatmasın. benim ablam da düşük yapmıştı o da çok üzülmüştü ve çok kısa süre sonra tekrar hamile kaldı şimdi 8 aylık hamile çok şükür. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inş. umudumuzu hiç kaybetmemiz lazım bir de bakmışsınız ki bütün bunlar geride kalmış. zaman gerçekten de herşeyin ilacı..

:):):)ayy canımsın ya kıyamam.RABBİM tez zamnda eşine kavuştursun daha sonra hemencecik de bir evlet versin sağlıklı ve hayırlı inş.ve benim gibi ayrıları da kavuştursun inş tez zamanda..

canım bişi diyimmi.sanki bebğim gitti ya yemenin içmenin hiç bi anlamı kalmadı benim için.okulda bunu ye şunu ye diye ikram ediyorlar yok diyorum artık canım da çekmiyo nasıl olsa diyorum.şuan ist teyzemin yanındayım eşimin teyzesi yani hiç acıkmıyomusun diyo yok diyorum nasıl olsa sorumlu olduğum bebiş gitti diyorum saçmalama diyo bebiş gitti diye yemek yemiyecekmisin diyo valla hiç içimden gelmiyor diyorum.ÇOK KISA KALDI BENİMLE AMA HAYATIMIN ANLAMI MERKEZİ OLMUŞ.O GİDİNCE BOŞLUĞA DÜŞÜTÜM YA NE ÇABUK ALIŞMIŞIM ONLA YAŞAMAYA.OYSA DAHA 1 AY BİRLİKTEYDİK.İNSAN BİR AYDA EŞİNE ALIŞAMIYOR:)

kanamam çok yok çok şükür.kansızlık vardı zaten hap vermişti ama dünden beri onu bile içmedim.hamileliğimde vermişti.tekrar başalyayım diyorum yani düşünüyorum.

ALLAH eşinle de muhabbetini arttırsın inş canım benim:)

hım ne güzel RABBİM hayırlı kolay doğumlar versin inş.inş bizde hayırlısıyla evlatlarımız alırız kucağımıza.

bi hafta oldu gunum geciyor
test yapiyorum hamilede degilim
hic boyle gecikmezdi anlayamadim gitti
mafoldumben

Son düzenleme:
bi hafta oldu gunum geciyor
test yapiyorum hamilede degilim
hic boyle gecikmezdi anlayamadim gitti
senağlama

canım gecikme stresten de kaynaklanabilir.ama belki de geç döllenme olmuştur.idrar testleri hassas olmadığı için de çımıyor olabilir.en iyisi kan tahlili yaptır için de rahatlar o zaman.

yaa kızlar Allah sıze gercekten sabır versın. benım esım ctesılerı tam gun calısıyor gece gelmıyor. sabaha karsı gelıyor. benım gozume uyku gırmıyor. her yarım saatte bır arıyorum hadı gel artık dıye. onsuz uyumak coooook zor.

yaa nasıl ıs bu. nerdeyse herkesın ılk hamılelıgı dusukle sonuclanıyor. 2.bebek saglam gelıyor. Allahın takdırı tabı ama ılgınc bır durum. ınsanlar sadece doganın degıl kendı yapısını da bu kadar bozmus ıste. canım ablana hayırlı dogumlar. bebıs kızmı erkekmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…