Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

jaya alemsin vallla:)

iyiyim canım bugün normal çok şükür,,,,bu arada yatabiliyrsan sola yatmaya özen göster bebek daha iyi soluk alabiliyormuş kan gidiyormuş bebeğe sağada yatabilirsin ama sol daha iyiymiş

oşbuldum sizi canım benim ne olsun işte ayat dewam ediyor bende eski ayatıma dönüyorum erşey aynı eskisi gibi dewam ediyor ama unutamadıklarım vaaaaaaaar

sen nasılsın canım nasıl gidiyor:)

canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten seni bizden iyi kimse anlayamaz çünkü aynı şeyleri yaşadık zaman gerçekten de en iyi ilaç unutacaksın kötü günleri bebişin olduğunda tüm bu kötü günleri unutturacak sana merak etme

canım benim ya dikkat et ne olur.RABBİM kolaylıklar versin.strese girme lütfen dikkatli ol ne olur.RABBİM bebeğini seni ve sevdiklerini korusun inş.bebişinizi size bağışlasın:)

iyiyim canım bugün normal çok şükür,,,,bu arada yatabiliyrsan sola yatmaya özen göster bebek daha iyi soluk alabiliyormuş kan gidiyormuş bebeğe sağada yatabilirsin ama sol daha iyiymiş

yaa aslında sola yatınca ben de daha rahat nefes alabılıyorum zaten saglıklı uykuda sola yatarak alınıyor. ama soluma yatınca kocam küsüyor cunku ona arkamı donmek zorumda kalıyorum. yanlıs anlıyor kavga edıyor benımledelikafadulden

canım benim ya dikkat et ne olur.RABBİM kolaylıklar versin.strese girme lütfen dikkatli ol ne olur.RABBİM bebeğini seni ve sevdiklerini korusun inş.bebişinizi size bağışlasın:)

sağol canım aminn,,,Allahım inşallah sanada en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş versin

yer değiştirin o zaman sen sağ tarafa yat sola dönüncede eşine dönmüş olursun demokraside çareler tükenmez delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…