ben geldimm kaydirigubbakcemile2
site çok yavas kaç gündür ya size de olii mi :bbo:
merak ettiğim bi konu var bebeğimi şu ayda doğurmak istiyroum diye hiç düşündünüz mü :kedi:
yada yaz ayına gelmesin vs vs :bbo:
umutluyuz merhaba canım.fasulyeciğin nasıl.seninki de 11 ya da 12 haftalık olmuştur.artık fasulyelikten de çıkmıştır.herşey yolunda di mi.
jaya şumutluyuz canlarım ne olur bana dua edin.hamişlerin duası kabul olurmuş.inşallah bu sefer sorun çıkmaz.inşallah hamileyimdir ve bebeğim çok sağlıklıdır.
heey kızlar nerelerdesınız bugun yaa. kımsecıkler yok. az once hastaneden geldım. tahlılımı yaptırdım. cuma gunu sonuc verecekler. yanı doktoruma cuma gunu gıdebılıcem ve ıkılı testte cumaya kaldı. umutluyuz nasılsın sekerım nasıl oldun.. bu sabah bende kotu basladım. ama sımdı ıyıyım
olgay yıne kayboldun seker.
günaydın kızlar,
umutluyuz sağol canım yazdıkların için.bugün benim SAT'tan itibaren 28.günüm.ben gebelik testini 25.günü yapmıştım.daha henüz hamile moduna girmedim.belki gene bi problem olur diye.bebeğimin kalp atışını görene kadar ve 3 ayını doldurana kadar içim rahat etmeyecek canım.bu arada doktorumu aradım ne zaman geleyim diye sordum.o da folıc asıt kullanıyosan 1 hafta sonra gel bakalım dedi.bebek sağlıklı ise sana tutunur dedi.ben coraspini kendim alsam eczaneden verirler dimi.reçeteye gerek yoktur herhalde.ya içimde hep kötü bişey olacakmış gibi bi his var.herhalde bebişi kucağıma alana kadar rahat etmeyeceğim.
umutluyuz sağol canım bugün eczaneden hemen alcam 100'lük.tok karnıma her gün bir tablet mi alacağım canım?ben eşim ve sizlerden başka hiç kimseye söylemedim.hem nazara inanıyorum hem de bi olumsuzluk oursa bi de herkes tekrar anlatmak zarunda kalıyosun.canım pıhtılaşma değerlerime de muhakkak baktıracağım.
arkadaşlar iyi ki varsınız.birbirimizi ancak biz anlarız.sizi tanıdığım için çok mutluyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?