kızlar merhaba,
ben bi süre izin alıp eşimin yanına gitmiştim.nihayet eşimin de tayini çıktı ve geldik yuvamıza.
kızlar ben düşükten sonra 32. günümde regl olmuştum ya.şimdi en son regl tarihimden itibaren 25. gün (yani dün) gebelik testi yaptım pozitif.ama çok korkuyorum bi daha düşük yapmaktan ya da bişeylerin ters gitmesinden.ben 28 ya da 29 günde bir adet olurdum düşükten önce.düşükten sonraki regl 32.günde gelmişti.
doktora gitmek için çarşamba gününü mü beklesem acaba.yoksa hemen mi gitsem.belki doktor daha önce düşük yaptığım için progestan falan verir.
kızlar gerçekten çok korkuyorum.ne olur bana dua edin.bu sefer her şey yolunda gitsin ve sağlıklı bi şekilde bebişimi kucağıma alayım.
bende 3 aylık evliyim.temmuz ayında evlendik ama ilk aydan beri korunmadık.evlendiğimde ovülasyon günü zaten geçmişti.öteki ay hamile kalmayı ümit ediyordum fakat ramazan başladı ve ben 2. Gün idrar yolu iltihabı geçirdim antibiyortik tedavisi oldum.eylül ayında da ovülasyon dönemini kaçırmadım ama yine olmadı sat tarihim 28 eylül.bu ay yine hesapladım ovülasyonu ve çalışmalar devam etti.adetimin 29u gibi olması lazım.umarım olmam ve hamileyimdir. Hakikaten çok zor birşeymiş hamile kalmak.filmlerde 1 seferde hamile kalırlardı bizde öyle sanırdık,ama değilmiş.
Bende 3 aylık evliyim.Temmuz ayında evlendik ama ilk aydan beri korunmadık.evlendiğimde ovülasyon günü zaten geçmişti.Öteki ay hamile kalmayı ümit ediyordum fakat ramazan başladı ve ben 2. gün idrar yolu iltihabı geçirdim antibiyortik tedavisi oldum.eylül ayında da ovülasyon dönemini kaçırmadım ama yine olmadı SAT tarihim 28 Eylül.Bu ay yine hesapladım ovülasyonu ve çalışmalar devam etti.adetimin 29u gibi olması lazım.Umarım olmam ve hamileyimdir. Hakikaten çok zor birşeymiş hamile kalmak.Filmlerde 1 seferde hamile kalırlardı bizde öyle sanırdık,ama değilmiş.
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Yeni bebek düşünmeye başladık ama düşünmeye başlayınca insan acayip stres oluyor.kafaya takmaya başlıyor. Biz geçen ay düşünmeye başladık olmadı bu ay stres oldum. Ovulasyon testi aldım 16 ekimde regl oldum . Bu ay da bu testleri denicem bakalım.bu arada 30 yaşındayım. 4 yıllık evliyim.
slm kızlar bend ehala ne geln var ne gıden bakalım hayırlısımı
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerde aramıza
mız mız hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın kızlar bugün çok mutsuz uyandım içimde bir sıkıntı var hayırdır inşallah,,,,pek evde durmak istemiyorum dışarı çıkarım heralde
günaydın kızlar bugün çok mutsuz uyandım içimde bir sıkıntı var hayırdır inşallah,,,,pek evde durmak istemiyorum dışarı çıkarım heralde
kızlar merhaba,
ben bi süre izin alıp eşimin yanına gitmiştim.nihayet eşimin de tayini çıktı ve geldik yuvamıza.
kızlar ben düşükten sonra 32. günümde regl olmuştum ya.şimdi en son regl tarihimden itibaren 25. gün (yani dün) gebelik testi yaptım pozitif.ama çok korkuyorum bi daha düşük yapmaktan ya da bişeylerin ters gitmesinden.ben 28 ya da 29 günde bir adet olurdum düşükten önce.düşükten sonraki regl 32.günde gelmişti.
doktora gitmek için çarşamba gününü mü beklesem acaba.yoksa hemen mi gitsem.belki doktor daha önce düşük yaptığım için progestan falan verir.
kızlar gerçekten çok korkuyorum.ne olur bana dua edin.bu sefer her şey yolunda gitsin ve sağlıklı bi şekilde bebişimi kucağıma alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?