Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cnm benim ne güzel bir haberle geldin
hiçbişey için korkma bu sefer meleğin sana sıkı sıkıya tutuncak ve seni bırakmıycak cnm
tüm dualarımız seninle sağlıklı şekeilde kucağına alırsın inş.:Saruboceq:

Meral 77 çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.darısı tüm bebiş isteyenlere.darısı sizlere olsun canım.

Bende 3 aylık evliyim.Temmuz ayında evlendik ama ilk aydan beri korunmadık.evlendiğimde ovülasyon günü zaten geçmişti.Öteki ay hamile kalmayı ümit ediyordum fakat ramazan başladı ve ben 2. gün idrar yolu iltihabı geçirdim antibiyortik tedavisi oldum.eylül ayında da ovülasyon dönemini kaçırmadım ama yine olmadı SAT tarihim 28 Eylül.Bu ay yine hesapladım ovülasyonu ve çalışmalar devam etti.adetimin 29u gibi olması lazım.Umarım olmam ve hamileyimdir. Hakikaten çok zor birşeymiş hamile kalmak.Filmlerde 1 seferde hamile kalırlardı bizde öyle sanırdık,ama değilmiş.

cnm yaa dur stres yapma hemen daha çok yenisiniz
bikaç ay bekleseydiniz keşke
umarım çok bekletmez meleğiniz

canım hayırlı olsun evlılıgın ama coko erken degılmı. daha evlenelı 3 ay olmus. bıraz evlılıgını yasasaydın. yıne de sen bılırsın tabı . bu kadar ıstıyorsan Allah gonlune gore versın ınsallah

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. yeni bebek düşünmeye başladık ama düşünmeye başlayınca insan acayip stres oluyor.kafaya takmaya başlıyor. biz geçen ay düşünmeye başladık olmadı bu ay stres oldum. ovulasyon testi aldım 16 ekimde regl oldum . bu ay da bu testleri denicem bakalım.bu arada 30 yaşındayım. 4 yıllık evliyim.

hg aramıza cnm
4 yıl güzel bi süre baya kafa dinlemişinizdir
şimdi artık bebek büyütmek zamanı hadi hayırlısı

selam kızlar ,aranızda progynex kullanan varmı?ben bu ayın 15 inde başladım ilk kez kullanıyorum,gece yatmadan önce içiyorum gündüz hep akıntım oluyo koyu sarı gibi ,kullanmaya başladıktan sonra oldu .sizdede oldumu yoksa vücut kabul
etmeyip atıyomu bende.CADIARZU

günaydın kızlar bugün çok mutsuz uyandım içimde bir sıkıntı var hayırdır inşallah,,,,pek evde durmak istemiyorum dışarı çıkarım heralde

günaydın kızlar bugün çok mutsuz uyandım içimde bir sıkıntı var hayırdır inşallah,,,,pek evde durmak istemiyorum dışarı çıkarım heralde

hayır olsun cnm salavat getir hep
bol bol dua et sıkma cacını olur arada herkese

heey kızlar nerelerdesınız bugun yaa. kımsecıkler yok. az once hastaneden geldım. tahlılımı yaptırdım. cuma gunu sonuc verecekler. yanı doktoruma cuma gunu gıdebılıcem ve ıkılı testte cumaya kaldı. umutluyuz nasılsın sekerım nasıl oldun.. bu sabah bende kotu basladım. ama sımdı ıyıyım
olgay yıne kayboldun seker.

mız mız sen ne durumdasın. gelen gıden yok dımı hala. cok uykum var kızlaaaaaar. yaa doktora sordum cınsıyet ıcın erken dedı.. bıde umutluyuz folıc asıd hala kullanıyormusun. benım bu hafta bıttı doktora yazmasını soyledım. artık kullanma gerek yok dedı

ayyyyyy canım valla bende dün seni düşündüm kader arkadaşım napıyor acaba dedim.hiç sesi de çıkmıyor demiştim.
ne güzel aberlerin var senin öyle yaaaaa:)çok sewindim valla ALLAH hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inş.

eşine de kavuşmuşsun ne güzel darısı bana ve tüm ayrı olanlara inş.dua et olurmu.valla bende umutlandım:)belki benimki de şubatta olur.yoksa ağustosta eşim istifa etmemi istiyor ve çok karalı söz almak istedi hafta sonu gitmeden önce kararlı bir şekildene yapcam bilmiyorum ona da hak veriyorum.inş istifaya gerek kalmadan giderim yanına:)dua edin kızlar çok ihtiyacım var...öptüm canım gözün aydın tekrardan...

JAYA UMUTLUYUZ YAMAN VE DİĞERLERİ SİZ NASILSINIZ BAKALIM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…