Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cnm benim çok geçmiş olsun
şu insanlar ne adi yaaa görmemişlermi halinii
allah yrd olsun cnm benimmm

Hamiş Adaylarımız

29.10.2009.................lady 34
01.11.2009.................gurbet gelini
08.11.2009.................bebişkom
12.11.2009.................çubuk_kraker
16.11.2009.................brilance
20.11.2009.................burcu burcuuu

beklemede olan hamiş adaylarımızregl tarihi geçmiş)
19.10.2009...................mız mız

Hamilelerimiz:

Candy
Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariell
olgay

ekledim seni de çubuk kraker.inşallah bu ay adet olmazsın da hamiş listemize alırız seni de.

Slm kizlar nasilsiniz?
Bu arakar kafa dagitma amacli guzelik topiklerine takiliyorum iyi oluyo unutuyo insan, bu ay hamileleige odaklanmaktan vazgecmeliyim :)

slm kızlar doktordan geldım. kan alındı haftaya sonuc alıcaz.
olgaycım sanırım damat tarafı bız olucaz yada kanka fılan olacaklar. doktor %100 emın olmamakla bırlıkte erkek dıyor. ama en cok kafama takılan, bugun cok hareketsız olmasıydı. oncekı gıdıslerımızde hep zıplar hareket ederdı. doktor zıplatmaya ugrastı ama nafıle. butun gece uyuyamadım. belkı onun yorgunlugu vardır bebısımde. uyuyordur melegım. kızlar 12+5 ama 13+4 cıkıyor. doktor uzun boylu olacak dıyor. aslında babası da kısa ama.
olgaycım sen nasılsın sende yarın gıdeceksın sanırım. ınsallah sende ıyı haberlerle gelırsın canım

minik prensimiz geliyor :sm_cool::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkis
canım hayırlısı ne ise o olur inşallah.erkek bebekler daha az hareketli olurlarmış.

canım ben haftaya çarşamba ya da perşembe gideceğim.o zaman bi problem yoksa keseyi de görebilirim inşallah.hamişlerin duası kabul olurmuş dua et olur mu canım.bu hafta sonu kayınvalidemler bize geliyolar.bebek 3 aylık oluncaya kadar kimseye söylemicem hamiş olduğumu.

ben kullanıyorum canım.folıc plus kullanıyodum şimdi folbiol kullanıyorum kullanımı daha rahat diye.

cnm kafanı karıştırmak istemem ama kuyruk sokumu kemiği pipi gibi çıkıntılı olduğundan hep genelde erkek derler bence pek inanma değişebliyo önemli olan hayırlı olması tabi. 1 hafta farklı olmasıda normalk cnm genelde tam gününü bilemiyolar çünki.tahlillerinde düzgün çıkar umarım a.s.

haklısın cnm söleme hem kimse bilmek zorunda değil
üzme kendini gör bak herşey çok güzel olacak

haklısınız daha cok erken bılıyorum. hayırlısı olsun. umutluyuz yarın gıdecektı. olgay ben de bu sefer kalp atısları baslayana kadar soylememıstım.

umutluyuz canım sen neler yapıyosun?sen de yarın yaptıracaktın testini di mi.benim evde internet yok.hafta sonları giremiyorum canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.

kısslar herkese iyi hafta sonları diliyorum.

yaa benım aksama dogru yıne tansıyonum dustu galıba yıne terleme geldı. umutluyuz sana da oluyormu boyle. gercı sabahkı durumuma gore onemsızdı ama bebısımde hareketsızdıya bugun cok merak edıyorum onu. benım psıkolojım cok bozuluyor. sanada oluyormu. moral bozuklugu aglama ıstegı, degersız hıssetme gıbı seyler.
gunlerce uyumak ıstıyorum. yataga gırınce uykum kacıyor. bende var galıba bı bozukluk

vayyyyy canım erkek geliyor erkek maşallah yaa bebişini görmüşsün ,,,,sağlıklıdır bebişin annesi uyuyordur belki bugün o yüzden hareketsizdir merak etme annesi,,,,ben de çok heycanlıyım yarın öğleden sonra doktora gidecem ama moralim bozuk çünkü eşim çalışıyor yarın,,, o yüzden arkadaşımla beraber gideceğiz doktora ben eşimin bulunmasını da çok isterdim ama kısmet değilmiş....bebeğim sağlıklı olsun da önemli değil napalım babası da sonra görür,,,kızlar noolur bana dua edin bebişim sağlıklı olsun.....bu arada jaya senin bebişin ense kalınlığını ölçmedi mi doktor

sağol canımcım 2 gündür giremiyordum buraya çünkü bugün misafirlerim vardı dün de dışarıdaydık geziyorduk,,,,iyiyim ve çok yorgunum canım uyumak istiyorum iğne saatini bekliyorum yarım saat sonra iğnemi vurulup uyuyacağım,,,,yarın bebişimi görcem inşallah canım hayırlısıyla,,,umarım sen de iyi haberlerle gelirsin,,,,Allah yüzümüzü güldürsün canım

canım bebişin iyidir merak etme takma kafana bebeğin de huzursuz olur canımcım üzme yeğenimi,,,,ben de bazen durup dururken ağlamak geliyor içimden ama elimde olmayan birşey bu hormonlardan dolayı olabiliyor böyle şeyler çok normal canım yeterki biz pozitif olalım bebişimiizi alacağımız günleri hayal edelim merak etme canım,,,,bende de uyku bozukluğu var geceleri sürekli uyanıyorum kolum uyuşuyor deliksiz bir uyku uyuyamıyorum canım bunun için sarımsaklı yoğurdu öneririm acayip uyku yapıyor

tavsıyene uyucam canım. herkese gunaydın. bugun gıdıyorsun hadı hayırlısı. yaa doktor ense kalınlıgını olctu ama ınan hıcbır soyledıgı aklımda kalmadı canım yaa. saglıklı oldugunu duymak yetıyor bana. bıde dedımya dun hareketsız olusuna takıldım ama nt degerımıydı 1.7 dıye hatırlıyorum. zaten dun kan aldılar. test soncu haftaya cuma bellı olacak. dun sadece ense kalınlıgı fılan olculdu. asıl sonuclar haftaya. bakalım senınkının cınsıyetı bellımı. hayırlısı olsun saglıklı ve duzgun olsunlar da. cınsıyet hıc onemlı degıl bence. gercekten ben kız cok ıstıyordum. sırf kocam erkek ıstıyor dıye erkek olsun dıyordum ama zaten cok erken daha. ısyerınden bı arkadasımada 5.aya kadar kız dedıler dun erkek cıkmıs. yumurcaklar kandırabılıyor yanı. hadı guzel haberlerle gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…