ay sen nerelerdesin bakayım görünmüyosunnnn
canım buralardayım ama direksiyon derslerim var onlara gidiyorum o yüzden pek giremiyorum :)
sen nasılsın neler yapıyorsun ertelediniz dimi bebişi şimdilik
gunaydın kızlar. Yaa ben bu sabah otobuste fena oldum. Butun vycydym ter ıcınde kaldı. Yuzume hortumla su tutmussun gıbı. Mıdem de cok bulandı. Yıne otobuste demıre kafamı koydum kıvrandım resmen ama yıne allahın bır tane ınsan evladı neyın var demedı bırakın yer vermeyı. ınsanlardan nefret etmeye basladım valla. Gozlerım karardı. Bayılacak duruma geldım.
Sımdı bıraz ıyıyım ama tam kendıme gelemedım.. 1 saat sonra doktora gıdıcem zaten. Dua edın olurmu. Kocam da gelemeyebılır. Uff yaa butun aksılıkler nıye hep benı buluyorkı.
Mızmızcım cok ustelemek ıstemıyorum cunku burcuyada cok ısrar etmıstım. Hamıle olduguna nerdeyse emındım. Ama gel erteleme artık da guzel haberını alıp moralım duzelsın canım yaa.
slm kızlar doktordan geldım. kan alındı haftaya sonuc alıcaz.
olgaycım sanırım damat tarafı bız olucaz yada kanka fılan olacaklar. doktor %100 emın olmamakla bırlıkte erkek dıyor. ama en cok kafama takılan, bugun cok hareketsız olmasıydı. oncekı gıdıslerımızde hep zıplar hareket ederdı. doktor zıplatmaya ugrastı ama nafıle. butun gece uyuyamadım. belkı onun yorgunlugu vardır bebısımde. uyuyordur melegım. kızlar 12+5 ama 13+4 cıkıyor. doktor uzun boylu olacak dıyor. aslında babası da kısa ama.
olgaycım sen nasılsın sende yarın gıdeceksın sanırım. ınsallah sende ıyı haberlerle gelırsın canım
Slm kizlar nasilsiniz?
Bu arakar kafa dagitma amacli guzelik topiklerine takiliyorum iyi oluyo unutuyo insan, bu ay hamileleige odaklanmaktan vazgecmeliyim :)
olgaycım sanırım damat tarafı bız olucaz yada kanka fılan olacaklar. doktor %100 emın olmamakla bırlıkte erkek dıyor. ama en cok kafama takılan, bugun cok hareketsız olmasıydı. oncekı gıdıslerımızde hep zıplar hareket ederdı. doktor zıplatmaya ugrastı ama nafıle. butun gece uyuyamadım. belkı onun yorgunlugu vardır bebısımde. uyuyordur melegım. kızlar 12+5 ama 13+4 cıkıyor. doktor uzun boylu olacak dıyor. aslında babası da kısa ama.
olgaycım sen nasılsın sende yarın gıdeceksın sanırım. ınsallah sende ıyı haberlerle gelırsın canım
minik prensimiz geliyor :sm_cool::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkis
canım hayırlısı ne ise o olur inşallah.erkek bebekler daha az hareketli olurlarmış.
canım ben haftaya çarşamba ya da perşembe gideceğim.o zaman bi problem yoksa keseyi de görebilirim inşallah.hamişlerin duası kabul olurmuş dua et olur mu canım.bu hafta sonu kayınvalidemler bize geliyolar.bebek 3 aylık oluncaya kadar kimseye söylemicem hamiş olduğumu.
umutluyuz canım sen neler yapıyosun?sen de yarın yaptıracaktın testini di mi.benim evde internet yok.hafta sonları giremiyorum canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.
kısslar herkese iyi hafta sonları diliyorum.
yaa benım aksama dogru yıne tansıyonum dustu galıba yıne terleme geldı. umutluyuz sana da oluyormu boyle. gercı sabahkı durumuma gore onemsızdı ama bebısımde hareketsızdıya bugun cok merak edıyorum onu. benım psıkolojım cok bozuluyor. sanada oluyormu. moral bozuklugu aglama ıstegı, degersız hıssetme gıbı seyler.
gunlerce uyumak ıstıyorum. yataga gırınce uykum kacıyor. bende var galıba bı bozukluk
canım bebişin iyidir merak etme takma kafana bebeğin de huzursuz olur canımcım üzme yeğenimi,,,,ben de bazen durup dururken ağlamak geliyor içimden ama elimde olmayan birşey bu hormonlardan dolayı olabiliyor böyle şeyler çok normal canım yeterki biz pozitif olalım bebişimiizi alacağımız günleri hayal edelim merak etme canım,,,,bende de uyku bozukluğu var geceleri sürekli uyanıyorum kolum uyuşuyor deliksiz bir uyku uyuyamıyorum canım bunun için sarımsaklı yoğurdu öneririm acayip uyku yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?