burcu sen nerelerdesın yaa. yaman ne yapsın mıllete gaz verıyor ama kendısı naz yapıyor. assolıstler gıbı sona saklıyor sanırım bebısı. hanı topıkın en mınık bebısı olsun kı dıgerlerının papucu dama atılsın.tabı ısın sakası bu ama hadı artık senden, hannemden, gurbet gelınınden, yamandan ve dıger arkadaslardan da bebek haberı duymak ıstıyoruz.
hannemcim kendinizi psikolojik açıdan ne zaman hazır hissedersen o zaman başlarsınız.bak kime sorsam kararsızlık anlarında birden geliyo bebişleri.çok isteyince nazlanıyolar canım.
topiğimizi yalnız bırakma.bizi de merakta koyma.seni çok özlüyoruz.
tatlım beni o listeden çıkarıp eşine kavuşmayı bekleyenler listesine ekleyebilirmisin. gerçi benden başka listede kimse yok sanırım:)
önce eşime sonra bebişime inş tez zamanda kavuşurum inş.ama BENİM İŞİM BELLİ OLMAZ VALLA BEBİŞİ DE ÇOK İSTİYORUM.annemi ikna edebilirsem 2.yi de düşünürüm inş RABBİMİN izniyle:)
dua dua dua istiyorum kızlar hadi lütfen dua edin bana:)
burcu yaa kusura bakma canım ekranı actım sonrada ıse daldım. yenı gordum yazdıklarını. bencede ıyı dusunmussun. kafana takınca olmuyor. bende bazen zaman gecmıyor dıye farklı seylere odaklanmak ıstıyorum ama malesef vaktım yok.
umutluyuz sen ne yaptın canım. ne dedı doktor anlatsana
canımcıklarım doktorum bebişimin ensesinin gayet ince olduğunu söyledi 1mm falan yani normalmiş kan testinin sonuçlarını da haftaya bugün doktoumdan öğreneceğim bebişim çok uykuluydu inat etti doktor teyzesine dönmedi bir türlü uğraştık biraz benim bebiş bana çekmiş kesin benim gibi uykulu doktorum çok inatçı dedi bebişim için,,,bu arada cinsiyeti için önce kız dedi sonra oğlan da olabilir dedi geriye ne kaldıysa başka :) çok şükür maşallah hep böyle olur inşallah yaa
tatlım beni o listeden çıkarıp eşine kavuşmayı bekleyenler listesine ekleyebilirmisin. gerçi benden başka listede kimse yok sanırım:)
önce eşime sonra bebişime inş tez zamanda kavuşurum inş.ama BENİM İŞİM BELLİ OLMAZ VALLA BEBİŞİ DE ÇOK İSTİYORUM.annemi ikna edebilirsem 2.yi de düşünürüm inş RABBİMİN izniyle:)
dua dua dua istiyorum kızlar hadi lütfen dua edin bana:)
meraktan catlamaktan iyi degil mi :1hug:regl oldum ben
hemide 6 gun erken kafamçokkarıştı
hiç bu kadar erken regl olmamıştım
hadi hayırlısı :sinifsinif:
regl oldum ben
hemide 6 gun erken kafamçokkarıştı
hiç bu kadar erken regl olmamıştım
hadi hayırlısı :sinifsinif:
günaydın Yamancım.bugün benim işler çok yoğun maalesef.çıldırıcam yaa.
mız mız cım canım benim hayırlı olsun.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.kan testi sonucunu bize de bildir canım.
Lady34 canım stres yok.bak erken regl olduğun için yumurtlama tarihin de çabucak gelicek ve devam edersin bebiş çalışmalarına.
umutluyuz,,jaya test sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim.inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
kıssslar ben bugün 4+4 görünüyorum.keseyi de görürüm diye doktora perşembe günü gidecektim çünkü tam 5 haftalık olacak perşembe günü.yarın mı gitsem bilemedim yaaaa.
gunaydın kızlar
hannem allah gonlune gore versın canım ıcınden nasıl gecıyorsa oyle davran
umutluyuz senınde yarın resmın degısecek canımcım. Ben dun esımı cok uzdum. Onu cok sevıyorum yaa. Benım kahrımada katlanıyorya. Sımdı ona guzel bıseyler yapmak ıstıyorum bana fıkır versenıze.
Lady34 canım ınsallah kasımda ıyı haberlerın gelır. Basım agrıyor dun uyumadım ve uyutmadım. Uyuz eltım yuzunden. Kıskanc ınsanlardan nefret edıyorum yaaaaaaaa
gunaydın kızlar
hannem Allah gonlune gore versın canım ıcınden nasıl gecıyorsa oyle davran
umutluyuz senınde yarın resmın degısecek canımcım. ben dun esımı cok uzdum. onu cok sevıyorum yaa. benım kahrımada katlanıyorya. sımdı ona guzel bıseyler yapmak ıstıyorum bana fıkır versenıze.
lady34 canım ınsallah kasımda ıyı haberlerın gelır. basım agrıyor dun uyumadım ve uyutmadım. uyuz eltım yuzunden. kıskanc ınsanlardan nefret edıyorum yaaaaaaaa
slm kizlar bende sayfaya yenikatildim.2 bucuk yillik evliyim bizde bebk karari aldik.benide listenize eklermisiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?