Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tatlım beni o listeden çıkarıp eşine kavuşmayı bekleyenler listesine ekleyebilirmisin. gerçi benden başka listede kimse yok sanırım:)

önce eşime sonra bebişime inş tez zamanda kavuşurum inş.ama BENİM İŞİM BELLİ OLMAZ VALLA BEBİŞİ DE ÇOK İSTİYORUM.annemi ikna edebilirsem 2.yi de düşünürüm inş RABBİMİN izniyle:)

dua dua dua istiyorum kızlar hadi lütfen dua edin bana:)

ah canım benim bende seni arıyorum girmeyince topiğe valla:)
valla bebek istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşarım die korkuyorumbide mahalle baskısı var üzerimde:):):)annemler teyzemler boluya gel öle diye baskı yapıyorlar.eşimde istiyor aslında.

bide göze alamıyorum ist zor şartlar altında RABBİM istedikten sonra dağda bile sağlıklı doğabilir ona da şüphem yok ama hayırlısı bakalım ya.aklıma HZ MERYEM geldi.RABBİM ol dedikten sonra....gerisi boş

bu arada boluda hangi dr gidiyorsun...

canım benim dualarımız seninle inşallah Allahım istediğin gönlünden geçirdiğin şeyleri tez zamanda verir. :Saruboceq:

regl oldum ben
hemide 6 gun erken kafamçokkarıştı
hiç bu kadar erken regl olmamıştım
hadi hayırlısı :sinifsinif:

olsun cnm senin zamaninda o sekilde geciyor

cok seviniyorum adina cnm Allahim bizede nasip eder hayirlisiyla ins....sagliklaaaaa.s
aman nazar degmesin sizlereeea.s.

niye anneni ikna etmek zorundasin canm:uhm:

regl oldum ben
hemide 6 gun erken kafamçokkarıştı
hiç bu kadar erken regl olmamıştım
hadi hayırlısı :sinifsinif:
meraktan catlamaktan iyi degil mi :1hug:
hayirlisiyla bi daha ki aya ins. canim..:Saruboceq:

burcu canım çok teşekkür ederim Allahım sana da en yakın zamanda göbüşüne minik bir bebiş kondurur inşallah :Saruboceq:

günaydınn güzeller
iyi haftalar
nasılsınız bakalım bugün

günaydın Yamancım.bugün benim işler çok yoğun maalesef.çıldırıcam yaa.

mız mız cım canım benim hayırlı olsun.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.kan testi sonucunu bize de bildir canım.

Lady34 canım stres yok.bak erken regl olduğun için yumurtlama tarihin de çabucak gelicek ve devam edersin bebiş çalışmalarına.

umutluyuz,,jaya test sonuçlarınızın iyi çıkmasına çok sevindim.inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

kıssslar ben bugün 4+4 görünüyorum.keseyi de görürüm diye doktora perşembe günü gidecektim çünkü tam 5 haftalık olacak perşembe günü.yarın mı gitsem bilemedim yaaaa.

AY EVT PAZARTESİ BENDE YOĞUNUM YAA mafoldumben

gunaydın kızlar
hannem Allah gonlune gore versın canım ıcınden nasıl gecıyorsa oyle davran
umutluyuz senınde yarın resmın degısecek canımcım. ben dun esımı cok uzdum. onu cok sevıyorum yaa. benım kahrımada katlanıyorya. sımdı ona guzel bıseyler yapmak ıstıyorum bana fıkır versenıze.
lady34 canım ınsallah kasımda ıyı haberlerın gelır. basım agrıyor dun uyumadım ve uyutmadım. uyuz eltım yuzunden. kıskanc ınsanlardan nefret edıyorum yaaaaaaaa

kıyamam neden üzdünki eşini cnm
ayrıca başkaları için aile huzurunu bozma hiç değmez çünkii

slm kizlar bende sayfaya yenikatildim.2 bucuk yillik evliyim bizde bebk karari aldik.benide listenize eklermisiniz.....

Hayırlı olsun cnm regl tarıhı nezaman baŞladımı ÇalıŞmalar

canım.oluyo öyle.insan en sevdiği insanlara patlıyo hemen.ben de eşime bazen çok haksızlık ediyorum.ama o benim içimi bildiği için hep affeder.zaten hep bu eltiler var yaaaa.klava:çok kıskançlar evet.3.şahıslardan etkilenme.sen eşinle aranı bozarsan onlar da amacına ulaşmış olur.

bence eşine bi hediye alabilir ya da sevdiği bi yemeği yapabilirsin canım.bence senin ona masum bi gülümsemen ve özür dilemen bile yeter.çünkü o da biliyo senin hormanlarının değiştiğini.

hannemcim merhaba tatlım.senin okulun bu hafta tatil dimi.bol bol dinlenirsin inşallah canım.

ben de sanırım perşembe günü gideceğim doktoruma.çünkü perşembe günü 5 haftalık olacağım inşallah.bi problem çıkmazsa keseyi de görebiliriz diye.ben yine Fadıl Ayas'ın özel muayenehanesine gideceğim canım.zaten muayenesi de doğum hastanesinin karşısında.

mız mız ne yaptın canım.kan tahlil sonucunu aldın mı?belki keseyi de görmüşsündür.bizi de haberdar et ya.merak ettik.

[

niye anneni ikna etmek zorundasin canm:uhm:

:)bakacak ve yardım edecek onblar olduğu için:)

ne bileyim canım bende tam karar vermedim:)

slm kizlar bende sayfaya yenikatildim.2 bucuk yillik evliyim bizde bebk karari aldik.benide listenize eklermisiniz.....

hosgeldın canım. en kısa zamanda hayırlı haberler verırsın ınsallah

yaman, olgay destegınız ıcın sagolun kızlar. kocam bana kızıyor sonra dayanamayıp o yanasıyor. yaa dun kocanla alısverıse gıttık. malum gobegımden pantolonlara sıgmıyorum. bızım hatun kısıde annesıne gıtmıstı. bızım alısverıse gıttıgımızı ogrenmıs aradı hemen yanımıza geldı. ordada sınır bozucu hareketler ve salakca lafları canımı sıktı. bıde yoruldum zaten. eve gıdınce de uzandım kalkamadım. kocacım da kendısıne tavır yapıyorum dıye tepkı gosterdı. oda eklenınce patladım ıste. ılk defa kendımden korktum. aglarken nefesı kesılırmı ınsanın. amaaaan neyse. bebısımı de uzdum ac da kaldı dun
asıl ona uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…