[
niye anneni ikna etmek zorundasin canm:uhm:
:)bakacak ve yardım edecek onblar olduğu için:)
ne bileyim canım bende tam karar vermedim:)
hosgeldın canım. en kısa zamanda hayırlı haberler verırsın ınsallah
yaman, olgay destegınız ıcın sagolun kızlar. kocam bana kızıyor sonra dayanamayıp o yanasıyor. yaa dun kocanla alısverıse gıttık. malum gobegımden pantolonlara sıgmıyorum. bızım hatun kısıde annesıne gıtmıstı. bızım alısverıse gıttıgımızı ogrenmıs aradı hemen yanımıza geldı. ordada sınır bozucu hareketler ve salakca lafları canımı sıktı. bıde yoruldum zaten. eve gıdınce de uzandım kalkamadım. kocacım da kendısıne tavır yapıyorum dıye tepkı gosterdı. oda eklenınce patladım ıste. ılk defa kendımden korktum. aglarken nefesı kesılırmı ınsanın. amaaaan neyse. bebısımı de uzdum ac da kaldı dun
asıl ona uzuldum.
mız mız ne yaptın canım.kan tahlil sonucunu aldın mı?belki keseyi de görmüşsündür.bizi de haberdar et ya.merak ettik.
slm kızlar kanda negatıf cıktı offffffff ama kan testı saglık ocaklarında yapılanlardan bılmıyorum kı az oncede test yaptım sılık cıktı of yaaa azıcıkda kahverengı akıntım oldu ama sımdı yok
slm kızlar kanda negatıf cıktı offffffff ama kan testı saglık ocaklarında yapılanlardan bılmıyorum kı az oncede test yaptım sılık cıktı of yaaa azıcıkda kahverengı akıntım oldu ama sımdı yok[/QUOTE
cok ılgınc yaa. testte cıkıp ta kan testınde cıkmaması mumkun degılkı. canım yaa. bence de bırkac gun daha bekle. cuma fılan hastanede yaptır. umıdını de yıtırme. bence olumlu bebıs var
slm kızlar kanda negatıf cıktı offffffff ama kan testı saglık ocaklarında yapılanlardan bılmıyorum kı az oncede test yaptım sılık cıktı of yaaa azıcıkda kahverengı akıntım oldu ama sımdı yok[/QUOTE
cok ılgınc yaa. testte cıkıp ta kan testınde cıkmaması mumkun degılkı. canım yaa. bence de bırkac gun daha bekle. cuma fılan hastanede yaptır. umıdını de yıtırme. bence olumlu bebıs var
ay cnm ınsallah ınsallah yaaaaaaaaaaaaa
Tsk ederım sıtedekı tum arkadaslar en kısa zamanda anne olurlar ınsalllahhh:bıde bı sorum olucak kızlar ben bu ovulastyon testıne basladım ılk gun cok az renk vardı ıkıncı cızgıde hergun daha cok oluyor ama daha tam ıkısı aynı renge gelmedı aynı reng oluncamı acaba yumurtlamam tam oluyor bılgısı olan varya yazsın lutfen
selam kızlar 2-3 gündür giremiyodum kkya
mız mzı cnm inş. güzel haberler verirsin bizlere
benimde 6 günüm var regl olmama
umarım olmam bu ay :Saruboceq:
cnm bugun doktora gıttım kan testı yaptı yarın bellı olcak bugun alcam sonuclarını 6 bucukda
cnm bugun doktora gıttım kan testı yaptı yarın bellı olcak bugun alcam sonuclarını 6 bucukda
cnm ya hadi hayırlısı akşama mutlaka sonucu yaz
sabah okurum hemen
hadi hayırlısı eminim çok heyecanlısındır
canım bhcg yaptırdın demi bu sefer
sonuçları anınca anlayabilirsin öleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?