Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iyiz cnm sen nasılsın
sitede sorun vradı kaç gündür
düzelmiş sanırım

umutluyuz canım benim geçmiş olsun.yalnız bi yere gitme canım.doktoruna da durumunu söyledin mi.Allah'ım seni de bebişini de korusun.

hannemcim canım arkadaşım.dualarım seninle.bak bu sefer kocişine kavuşacaksın.bebişin de gelecek sağlıcakla.yeter ki içini rahat tut.

kızlar dün doktordaydım.bebişin kesesini gördük çok şükür.pıt pıtlarını da duyunca biraz rahatlayacağım.SAT'a göre dün 5+1 dim.doktor ultrasonda 5+3 görünüyo dedi.kızlar o kadar çok korkuyorum ki.kalp atışlarını da duysam.haftaya pazartesi gideceğim kalp atışları için.bana dua edin olur mu kızlar.ben namaza başladım.hepinize ayrı ayrı dua ediyorum.

umutluyuz canım ben doktoruma kan pıhtılaşması testi yaptırmak istediğimi söyledim.o da araştıracaktı Bolu'da bu testin yapılıp yapılmadığını.araştımış bugün aradı beni.Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılıyomuş ama en az 2 düşük yapmış olman gerekiyomuş.benim doktorum da kendi hastanesinde kan örneğimi alıp tıp fakültesi hastanesine gönderecekmiş.sağolsun beni kırmadı doktorum.

jayacım sen ve bebiş iyidir inşallah.

kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Yamancım ben bugün mesaiye geldim.biraz yoğun bu aralar.çalıyoz bakalım.

inş canım benim inş kavuşuruz.umutlarımı canlandırdın:)inş dediğin gibi olur.

inş bebeğini de sağlıklıca kucağına alırsın.

namaza başlamana da çok sewindim.RABBıM daimi eylesin ve kabul etsin:)eeeeeeee verdiği bu güzelliklerden dolayı şükretmek lazım dimi:)eşine kavuştun bebişine de kavuşcaksın inş:)

bide namaz kılmana şu yönden de sevindim RABBıM namazlarınızın ardından sabırla dua edin diyor ya sende beni unutmazsın sırnaşık şey dimi inş daha çabuk kavuşurum eşime ve bebişime:)nasıl da çavirdim kendimeeeeeeeee:)

ALLAH özlemini çektiklerimize bir an evvel kavuştursun inş CANIMCIM:)öptüm tatlım:)

OLGAYCIM bişi sorcam senle JAYAYA:
ya ben düşükten sonra 3.adetimi görüyorum.ilk kanamamdan 21 gün geçmiştiki hastalandım.12 gün falan sürdü.geçtiğimiz salı tam bitti derken cuma tekrar başladı.düşükten sonra normalmi acaba?siz yaşadınız mı böyle.

acaba hangisini dikkatte alarak bi daha ki ay reglimi hesaplayacağım valla kafam karıştı yaw

kızlar saat 15.30 da yola çıkcam inş.öyle kötüyüm ki anlatamamgözlerim balon gibi.ALLAHIM NE OLUR NE OLUR RABBıM KAVUŞTUR BENı EŞıME.artık hafta sonları geldiğimde hep tartışıyoruz.valla çok üzülüyorum.eşim okadar masumlaşıyor sessizleşiyor ki içim burkuluyor eriyorum resmen.sevgime hamd ediyorum ama.....

kızlarrrrrrrr lütfen çok dua istiyorum öyle zordayım ki belki bazınıza çok basit gelecek biliyorum okuyup geçeceksiniz ama şuan içim yanıyo benim.anlatılmaz yaşamayan bilemez.ocakta 2 yıl olacak ya az değil.
bir yandan ayrılık bir yandan bitmek bilmeyen adet
kimse anlamıyo beni bizisizede içimi boşaltmak istedim

ne olur dua dua dua...
hakkınızı helal edin yola çıkıcam....

selam kızlar yarın benim regl günüm
ama bende hiç bir belirti yok
ne bel ağrısı nede bişey
umarım bu ay bebeiş gelir :Saruboceq:

canim allah hakkinda hayirlisini versin.seni anlaya biliyorum bende esimle 1 bucuk yil ayri kaldim ama allahim onun sabrini veririyor,herseyin yeri ve zamani vardir cekilenler bosa cekilmez allah bigun cok mutlu olacagin bi yerden sana guzel bisey verir unutursun bunlari.uzulme allah yardimcin olsunnn.mafoldumbenmafoldumben

günaydın canım.seni en iyi ben anlarım.özellikle her namazdan sonra dua ediyorum senin için.Allah'ım bir an önce eşine ve bebişine kavuştursun diye.

canım ben normalde 28 ya da 29 günde bir adet oluyodum.düşükten sonra 32.günde adet oldum.7-8 gün falan sürdü ve bitti.canım içinin rahat etmesi açısından bir doktora görün istersen.benim doktorum düşükten sonra 45 gün adet olmaman normal demişti.düzen değişebiliyomuş.Sakın ihmal etme canım.ultrasonda tekrar bakarlar muhtemelen.inşallah sorun yoktur.

cnm ya haklısın çok zor ama elden ne gelir
üzme knd yıpratma bu kadar bunlarda geçecek bi gün
allah yrd olsun inş

selam kızlar yarın benim regl günüm
ama bende hiç bir belirti yok
ne bel ağrısı nede bişey
umarım bu ay bebeiş gelir :Saruboceq:

hadi hayırlısı bayadır yeni hamile yokktu ilk adım senden gelir inşallah :CüvCüv:

canım benım yaa. Valla sadece ctesı gecelerı esım eve sabaha karsı gelıyor dıye yatamıyorum. cogu kez gelmesını beklıyorum. onsuz yataga gırmek ıstemıyorum. ev bombos gelıyor. o yuzden senı cok ıyı anlıyorum. Allah sabır versın tatlım. en kısa zamanda sevdıklerınle hep bırarada ol ınsallah. hayat cok zor yaa. gecım derdı yuzunden boyle sevdıklerınden ayrı gecırılen her gune uzuluyorum ben. dualarımız senınle

arkadaşlarben 13 ekimde regl oldum sizce bebiş varsa idrar testini ne zaman yapsam belli olur 8 kasımda yeni regli dönemim ayrıca

MERYAM64 OLGAY YAMAN VE JAYA hepinizi öpüyorum.ALLAH razı olsun sizden canlarım dualarınızı eksik etmeyin inş.çok mutlu oldum beni düşünmenize sağolun canlarım.öpüyorum ALLAHA emanetsiniz.

yaman ve olga çok teşekkürler inş. kırmızılar gelmez
biraz daha bekliycem daha sonra test yapıcam
çünkü bazen böyle geçikme olabiliyor
boşo boşuna haveslenmek istemiyorum
bira daha geçsinde öyle test yapıcam inş. çift çizgiyi görürüm :Saruboceq:

canım benim dualarımız seninle takma kafana hiçbirşeyi,,,iyi yolculuklar

kızlar merhaba temmuzdan beri yazmamışım 2 ağustos da çift çizgiyi gördüm :)) 3 ayımızı tamamladık teyzeleri :))) Allah hepinize yaşatır inşallah bu güzel duyguyu :Saruboceq:

jaya nerdesssiiiiiiin bebişlerin resmi değişti büyüdü keratalar ,,,bu arada 2li tarama testimin laborotuvar sonuçları da iyi çıktı maşallah sen aldınmı laboratuvar sonuçlarını

kızlar merhaba temmuzdan beri yazmamışım 2 ağustos da çift çizgiyi gördüm :)) 3 ayımızı tamamladık teyzeleri :))) Allah hepinize yaşatır inşallah bu güzel duyguyu :Saruboceq:

hayırlı olsun canım son adet tarihi neydi aynı mıyız acaba benimki 28 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…