bana dua edin kızlar harbiiii depresif duygulardayımkist bi yandan eşimden ayrılık bi yndan ne olur dua edin şekerler:)bakalım yarın rapor almaya çalışcağım 3 gün 3 gündür:)okuldaki kuzularıma da kıyamıyorum ama depresyondayım ne yapayım hem 24 kasımda yanlarında olmazsam bana hediye de getirmezle istemiyorum çünkü utandırıyorlar bennnnnnnnni:)sırf bu yüzden rapor alcam dermişimmmmmmmmmm:)öptüm güzeller.
RABBİME EMANETSİNİZ HEPİNİZ YAVRULARINIZ VE EŞLERİNİZ İLE....
GÜnaydın kızlar nasılsınız
sadık dostunuz yamancıĞınız Çok hasta oldu
cuma cumartesİ İŞe gİdemedİm
hep yattım fecİ bİ grİbe yakalandım
Şİmdİ daha İyİyİm bugÜn İŞe geldİm
varmı gÜzel haberlerrr
gunaydın kızlar, yamancım gecmıs olsun
ben de bu sabah annemın ayagını kırdıgını ogrendım. Yanı hafta kotu basladı
günaydın arkadaşlar mutlu haftalar
cumartesi günü yaklaşık 2 yıldır bütün jinkolojik takiplerimi yapan dr umla görüştüm, genel bi muayeneden geçtim ve göğüs ultrasonum çekildi:..Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı ve haftasonu itibariyle folik aside başladım
Allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum hepinizi öpüuoruma.s.
GÜnaydın kızlar nasılsınız
sadık dostunuz yamancıĞınız Çok hasta oldu
cuma cumartesİ İŞe gİdemedİm
hep yattım fecİ bİ grİbe yakalandım
Şİmdİ daha İyİyİm bugÜn İŞe geldİm
varmı gÜzel haberlerrr
gunaydın kızlar, yamancım gecmıs olsun
ben de bu sabah annemın ayagını kırdıgını ogrendım. yanı hafta kotu basladı
yaman geçmiş olsun canım,,,,jaya annene üzüldüm canım geçmiş olsun
yamacığıma ve jayacığıma da çooooooooooooook geçmişler olsun:)
meraba kızlar,
uzun zamandır eğitimdeyim topiğe yazamadım ama ara sıra yazdıklarınıza baktım.bayramdan sonra da 2 ay ankara'da eğitime devam edeceğiz.çok zor olacak benim ve bebişim için.öncelikle,
yamancım geçmiş olsun canım.jayacım anneciğine de geçmiş olsun.inşallah çabucak iyileşir.
Hannemim canım benim sana da geçmiş olsun.kistin tedavisi çok zor değil.sanırım doğum kontrol hapı ile 1-2 ay içinde tamamen yok oluyo.eşine kavuştuğun haberini dörtgözle bekliyorum.
Jaya,umutluyuz demek oğluşlarınız oluyo.bebişimin 2 tane abisi olacak yani ne güzel ya.inşallah bigün bana da cinsiyetini yazmak nasip olur.biz bugün 9 haftalık olduk.doktora en son 6+5'te gitmiştim.sonra beni 11.haftamda çağırdı.ya ara biraz uzun değil mi kızlar.ödüm kopuyo bişey olacak bebişime diye.bu arada ben de doktorumu değiştireceğim.çünkü doğum yapan bi kaç arkadaşım da benim doktoruma gidiyomuş önceden ama sorun çıkınca çok fazla ilgilenmiyomuş o yüzden ben de bırakacağım.her ay 150 tl veriyosun ama yine de sorun çıkınca ilgilenmeyebiliyolar.çok sinir oluyorum böyle olunca ya.bir yandan aklım hep bebeğimde.acaba iyi mi?kalp atışları durur diye o kadar çok korkuyorum ki.bi de ankara'ya gitme işi çıktı ya.tam 2 ay boyunca hafta sonları ankara-bolu arası geliş gidiş yapmak zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?