Kizlar nasilsniz nasil gidiyor?
Umarim bayrami iyi gecirmissinizdir :)
Kizlar bu arada bir sey sorcam, yumurtlamayi hisseder miyiz yani ne belirtileri olur.?
merak ettim ondan soryuorum yoksa su testler falan var onlara gerek duymuyorum..
zatn bu ay gun asiri calismayi planliyoruz :asigim:
hadi hayirlisii..
Kizlar nasilsniz nasil gidiyor?
Umarim bayrami iyi gecirmissinizdir :)
Kizlar bu arada bir sey sorcam, yumurtlamayi hisseder miyiz yani ne belirtileri olur.?
merak ettim ondan soryuorum yoksa su testler falan var onlara gerek duymuyorum..
zatn bu ay gun asiri calismayi planliyoruz :asigim:
hadi hayirlisii..
ben bi kaç güne kadar hasta olucam sanırım.tutmaz artık bu ay demi.yumurtlama zamanını geçirmişiz.
topıgımıze nazar degdı sanırım. artık kımsecıkler ugramıyor .
kızlar kaynanam abd.den döndü.. 4-5 gun oluyor. bebısıme bır bavul dolusu kıyafet getırmıs. bırsuru de oyuncak. bebısıme alısverıs yapmak ıcın cok heveslenıyordum olmadı ama neysekı getırdıklerı gercekten guzel. yarın besıgı de gelıyor. cok erken aslında ama. uffffff odanın ıcınde besık gordukce anne olacagıma daha da ınanıcam galıba. cok tuhaf yaaaa.
bugun calısıyorum. kocacım evde, ben cıkarken uyuyordu. sızler nerelerdesınız yaa. valla bıdaha gırmeyecegım bu topıge. hadı gelsenıze kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
olgay umutluyuz burcu hannem gurbet gelını cubuk kraker meral vs vs heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy
hamıle kalan bızı terkedıyor. yamanın ısmını yazmadım cunku en sadık zıyaretcı o.
Selam kizlar bizde 3.cu bebek icin karar verdik.2 hafta once dokotroa gittim smear testim temiz cikti.doktor folic asit verdi ve ben dun itibariyel dogum kontrol haplarini biraktim.ama subat ortasina kadar yada sonuna kadar korunmam lazim lazer epilasyona gidiyorum ve 4 seansim 19 aralikta hesaplamam gore suabt sonunda 6 seansta bitmisolucak malesef 6 seansi birde odeyince gitmem sart oldu bana kalsa hemen baslardim bebek calismalarina.bu arada 18 aylik ikizlerim var su anda arayi acmadan bir tane daha istedik.ilk bebeklerimde hemen hamile kalmistim umarim bunda da aynisi olur.
sevgılı burcu yumurtlma gununde normalden daha jelımsı ve kaygan bır akıntı gelebılır ay boyunca akıntın olsa bıle onun degısık oldugunu farkedersın ve kasıkların hafıf sancılanabılır insallah hamıle kalırsın bu belırtılerı farkedersen o gunlerını degerlendır bırde her kadının yumurtlaması degısısk olabılıyormus mesela adetın hemen sonrası olan davarmıs veya bır sonrakı adetın hemen oncesı ınsallah hayırlısı olur hakkında
canim benimde cumartesi pazar yumurtlama gunumdu bak sana belirtilerimi yazim ben ovilasyon testide kullandim ondada gosterdi ama benim kaygan akinti parmak arasinda uzayan ve kasik agrilarim oldu bi gun boyunca.ben ovilasyon testini cumartesi yaptim clear blue digital olanindan aldim ve gosterdi ilk yapmamada dunde aynisi vardi bugunde yapicam
mrb canım eğer hamile kalmak istiyorsan adetinin ilk gününden itibaren saymaya başla 11.gün ilişkiye gir ve gün aşırı devam et bana doktorum böyle dedi bende 1.5 senedir evliyim ilk bebeğimidüşük yaptım üç ay geçti şimdi yeniden deneyeceğiz bizde inşallah sende bende hamiş oluruz...opuyorumnanaktan
benide şu topiğe ekleyin bende bebiş istiyorum ve sizlerle dertleşmek cavaplarınızı bekliyorum:teselli:
ayy insallah cnm cok sanslisin :teselli:
sagolasin, tesekkurler cevabin icin a.s.
hadi hayirlisi bu ay beraber bekleriz haberleri belki hehehesırnaşık şey
inss, hayirlisiylaaa amiiinn:Saruboceq:
hosgeldin aramiza a.s.
hoşbulduk kızlar bende anne olmak istiyorum ilk bebeğimi kaybettim ilk öğrendiğim gün eşimle çok sevindik ben mutluluktan ağladım ama sevincim çok sürmedi ertesi günü çok kötü düştüm bi hafta sonra düşük gerçekleşti şimdi yeniden başlayacağız çalışmalara inş hamile kalrım ama bi öncekinde ilaçla hamile kalmıştım yumurtalıklarım tembelmiş çünkü inşsllah normal yolla ilaç kullanmadan kalırım dua edin...son olarak arkadaşımla ilgili bir sorunumu dile getirmiştim tecrübesi olanlar yazsınlar lütfennnnnmafoldumben
gunaydın kızlar. BAT hosgeldın ve gecmıs olsun canım. bence dusugunun dusmenle alakası yoktur. ılacla hamıle kalmıstım demıssın. belkı o yuzden dıye dusunuyorum.
candy ne zaman dogum yapacaksın. topıgın kurucususun ama hıc ugradıgın yok.
kızlar nasılsınız bakalım. benım oglum bugun bıraz huysuz galıba. yıne agrılarım var. gecelerı uyumakta cok zorlanıyorum. umutluyuz sen de oylemısın. uyku sorunun oluyormu.
yamancım bayramı da atlattık cok sukur. ee hadı artık basla sende calısmalara.
gunaydın kızlar. BAT hosgeldın ve gecmıs olsun canım. bence dusugunun dusmenle alakası yoktur. ılacla hamıle kalmıstım demıssın. belkı o yuzden dıye dusunuyorum.
candy ne zaman dogum yapacaksın. topıgın kurucususun ama hıc ugradıgın yok.
kızlar nasılsınız bakalım. benım oglum bugun bıraz huysuz galıba. yıne agrılarım var. gecelerı uyumakta cok zorlanıyorum. umutluyuz sen de oylemısın. uyku sorunun oluyormu.
yamancım bayramı da atlattık cok sukur. ee hadı artık basla sende calısmalara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?