SELAM OLGAYCIM,
senin için bayağı yorucu olacak ama inşallah güzel bi şekilde biter hemencecik.bakıyorum yaşadığın yeri de hemencecik değiştimişsin:):)::)inşallah banada nasip olur
bebiş de inşallah güzelce gelişir ve kucağına gelir inşallah.kendine dikkat et tamam yorulacaksın ama moraline ve beslenmene de dikkat et sen elinden gelenin en iysini yap ki yapacaksındır çünkü sen bir annesin.gerisini RABBİME bırak herşey çok güzel olacaktır canımcığım:)
gideceğin dr da kesinleşince öğrenmek isterim:)
öptüm canım benim şimdiden RABBİM her işini kolaylaştırsın.bebişinede selamlaımı ilet:)söyle ama olurmu:)
hayırlı bayramlar ayrıca şimdiden...(haaaaaaaa dualarında da unutma canımcığım)
bu ay bende bebiş bekleyenlerdenim....kaydirigubbakcemile2 allhım inşallah hepimize nasip etmiştir bebişlerimiz olur
sağol canım.hep dualarımdasın hiç kuşkun olmasın.ben Fadıl Bey'e gidiyodum.burda bi arkadaşım var o da hamilleiğinin ilk başında Fadıl Bey' e gdiyomuş.ikili testi riskli çıkmış bebeğinde down sendromu riski varmış.Ama doktor hiç ilgilenmemiş.Üstelik bu arkadaşımın eşi de doktor.hani doktor doktoru kollar diye düşünürüz ama tabiki öyle olmuyomuş.O da Ayhan Bey' e gitmiş.ondan çok memnun kalmış.bu arada arkadaşımın bebeği doğdu.şimdi 9 aylık ve çok sağlıklı maaşallah hiç bi sorunu yok.Allah nazarlardan korusun.Hem de Ayhan Bey doğum hastanesinde başhekim yardımcısıymış.ben de ona gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?