Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hannemcım sagol canım. olgay bıtanem tesekkur ederım. gercektende ozlettın kendını yaa. korkma Allahın ıznıyle bu sefer bebısın saglıkla gelecek. abılerıyle yazısacak. ama gercekten cok uzun tutmus arayı doktorun. benım doktorum normalde ayda 1 kere kontrole cagırıyormus. ben bos gebelık gecırdım dıye 3 haftada bır cagırdı. evhamlısın ıcın rahat etsın dedı. sadece bu son kontrolde 1 ay sonraya gun verdı. o da rısk azaldıgı ıcın sanırım.aman yorma kendını. 3 ayını atlatana kadar hıc olmazsa.
hepınızı opuyorum ıyıkı varsınız

sağol canım.hep dualarımdasın hiç kuşkun olmasın.ben Fadıl Bey'e gidiyodum.burda bi arkadaşım var o da hamilleiğinin ilk başında Fadıl Bey' e gdiyomuş.ikili testi riskli çıkmış bebeğinde down sendromu riski varmış.Ama doktor hiç ilgilenmemiş.Üstelik bu arkadaşımın eşi de doktor.hani doktor doktoru kollar diye düşünürüz ama tabiki öyle olmuyomuş.O da Ayhan Bey' e gitmiş.ondan çok memnun kalmış.bu arada arkadaşımın bebeği doğdu.şimdi 9 aylık ve çok sağlıklı maaşallah hiç bi sorunu yok.Allah nazarlardan korusun.Hem de Ayhan Bey doğum hastanesinde başhekim yardımcısıymış.ben de ona gitmeyi düşünüyorum.

slm kizlar jayacigim annene gecmis olsun yamancigim sanada gecmis olsun canim.ben bi kac gundur girmedim isten hep yorgun geldim oyuzden erkenden yattim hep.yeni okudum yazilanlari.....kizlar bugun 9. gunum ovilasyon testine baslicam 12 .gunu bakalim hayirlisi olsun bu ayy bizim icin optum hepinizi hamisler dikkat edin hastalanmayinnn...

Son düzenleme:
ınŞallah kızlar yaa allah hepınızın ellerını evlerını doldursun neŞelı bebıŞler versınn

Slm arkadaŞlar ben bu ay 19 kasımda adet oldum 5.gÜnÜ menagona baŞladım 5 gÜn vurlucam bu ıĞneyı 2.gÜnden ıtıbarende bal-ÇÖrekotu-tarÇın karıŞımıda yapıyorum doktora gıdıyorum ama ben yumurtlamaya baŞlamıŞmıyımdır

benim arkadaşım da ayhan beye gitti oda tavsiye etti daha öncede söylemişimdir belki.hem muaynehanesi de varmış.RABBİM kısmet ederse bende ona gideblirim yani çünkü alptekin beyde iyi ama özel hastahane de muayne gibi olmuyor.hem hastahanede hemde muaynehanede görünmek gerekir diye düşünmeye başladım.harşeyin hayırlısı güzelim.öpüyorum bebişide senide kocaaaaaaaaman:)

GÜnaydın kızlar
hepınıze huzurlu mutlu bebeklı bayramlar dılerım
dıkkat edın kendınıze ve Çooook mutlu olun ınŞallah

arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar diliyorumzemuszemus
benim bayram tatili aynı zamanda yumurtlama dönemim:kedi:
şans dileyin bana:kedi:
Allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:

selam kızlaaaaaaaar
meryemcım tesekkur ederım. dılerım guzel haberler verırsın bıze. kızlar hepınıze sımdıden hayırlı bayramlar. dılerım guzel bır bayram gecırırsınız.

slm kizlar hepinizin bayrami kutlu olsun saglicakla gecer insallahhh.hamisler bol bol et yiyyin bebisler buyusunnn....kizlar butun iyi dileklerim sizlere insallah bu guzel bayramda hepimizin istedikleri olur.kendinize iiii bakin tekrar bayraminiz mubarek olsun opuldunuzzz.bebisleride optummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…