benimde yarin kan icin randevum var kadin doktorum guatir varmi diye test istemisti yarin ev doktoruma gidip yaptircam.asi testim pozitif cikmisti insallah bundada bi sorun cikmazzzz gorusuruz kizlarrr kocusss yatti bende yattcam.umutluyuzz uzulme canimmm bebisinide uzmeeeee allah hayirlisini versinn kimseyide dinlemeeee sonucta senin bebeginnn
umarım hiçbir problem yoktur canım,,,,iyi haberlerini bekliyoruz,,,,,sağol canımcım üzülmüyorum artık
insallaaahh canimm iyii gecelerrrr sanada oglusunadaaa optumm
gunaydın kızlar
meryemcım gecmıs olsun canım. hayırlı haberlerle gel ınsallah
umutluyuz canım cook sevındım. yaa ne garıp onceden hep erkek ısterlerdı sımdı kız dıye yanıyorlar. tabı bayanların deregı bellı oldu. benım kocam da sakayla bana babanın evıne dönmekten kurtuldun dıye takılıyor. bızımkıler kız ıstıyordu. yanıu ınsanların ısteklerı bıtmez canım o yuzden hayırlısını ıste . gerısı booss. ogluma kanka gelıyor ne guzelllllllllllllllllllllllll
kizlarr slmmm malesef bugun hastalandim ilk ay ilk deneme malesefff regl oldum acikcacsi hicccccccccccc uzulmedim cunki cok dua ettim allahim hayirliysa olsun bu ay eger degilse nezaman hayirliysa ozaman ver dedim.ve icimde hicc bir uzuntu bile olmadii.allah biliyor ne zaman olacagini ve rabbim en hayirlisini versin tum arkadaslara ve topigeee......
merhaba arkadaslar...bizde bugun 2. bebek kararını aldık...geçen yıl bır kurtajım oldu...mecbur kaldık...
tekrar hamıle kalırmıyım dıye endısem var kürtajdan dolayı.....bırde adetım 1 gun surmeye basladı 2 aydır...menopoz korkuusu sardı...bu yuzden 2. bebişi istıyoruz...bugun karar aldık...allah ısteyen herkese verır ınsallah... :hulya:
arkadaşlar benimde reglime 1 hafta var bakalım ne olcak ama çok istiyorum
selam bayanlar. kac gundur nerelerdesınız yaa. yaman da olmasa topık ıptal olacak. umutluyuz canım yaptırdınmı testı. ben dun cok agrım olunca acılen gıttım doktora. agrı kesıcı ılac ve ıgne verdı. oglummmmmmmmm cok tatlı teyzelerı. erkekmıs. 17+3 olmus bebısım. yaa cok sabırsızlanmaya basladım ben. 157 gun gecse de kucagıma alsam tatıskomu. 26 nısanda dogacakmıs. belkı 23 nısan cumhurıyet cocugu olur. hayırlı ve saglıklı olsunda. Allah hepımıze hayırlı ve duzgun evlatlar versın. umutluyuz, olgay sız nerelerdesınız yaa.
kızlaaaaaar benim de prensim oluyor hemen pipisini gösterdi kerata doktor teyzesine,,,,,,jaya sana da hayırlı olsun canım senin de prensin oluyormuş prensleri ikiledik oyyyy çok heycanlıyım uyuyamıyorum aslında sizinle dertleşmem lazım genellikle sevinmediler cinsiyetini söyleyince herkes kıza meraklıymış annem de dahil buna,,,,ben çok üzüldüm buna ama yine de mutluyum sağlıklı olsun kızı erkeği farketmez
Kızlar benide ekleyın...bu topıc cok ugurlu sanırım...
tarıhım 24 Kasım...
topıgımıze nazar degdı sanırım. artık kımsecıkler ugramıyor .
kızlar kaynanam abd.den döndü.. 4-5 gun oluyor. bebısıme bır bavul dolusu kıyafet getırmıs. bırsuru de oyuncak. bebısıme alısverıs yapmak ıcın cok heveslenıyordum olmadı ama neysekı getırdıklerı gercekten guzel. yarın besıgı de gelıyor. cok erken aslında ama. uffffff odanın ıcınde besık gordukce anne olacagıma daha da ınanıcam galıba. cok tuhaf yaaaa.
bugun calısıyorum. kocacım evde, ben cıkarken uyuyordu. sızler nerelerdesınız yaa. valla bıdaha gırmeyecegım bu topıge. hadı gelsenıze kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
olgay umutluyuz burcu hannem gurbet gelını cubuk kraker meral vs vs heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy
hamıle kalan bızı terkedıyor. yamanın ısmını yazmadım cunku en sadık zıyaretcı o.
topıgımıze nazar degdı sanırım. artık kımsecıkler ugramıyor .
kızlar kaynanam abd.den döndü.. 4-5 gun oluyor. bebısıme bır bavul dolusu kıyafet getırmıs. bırsuru de oyuncak. bebısıme alısverıs yapmak ıcın cok heveslenıyordum olmadı ama neysekı getırdıklerı gercekten guzel. yarın besıgı de gelıyor. cok erken aslında ama. uffffff odanın ıcınde besık gordukce anne olacagıma daha da ınanıcam galıba. cok tuhaf yaaaa.
bugun calısıyorum. kocacım evde, ben cıkarken uyuyordu. sızler nerelerdesınız yaa. valla bıdaha gırmeyecegım bu topıge. hadı gelsenıze kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
olgay umutluyuz burcu hannem gurbet gelını cubuk kraker meral vs vs heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy
hamıle kalan bızı terkedıyor. yamanın ısmını yazmadım cunku en sadık zıyaretcı o.
sevgili JAYACIĞIMMMMMMMMMMMM. öncelikle selam eder yanaklarından öperim.içindeki minik fındığın da burnundan öperim.iyi haberlerini alıyorum.maalesef ben o kadar iyi değilimhamd olsun iyiiyimde 1.5 ayda 4 kez adet oldum dün zuhal hanıma gittim bide ne göreyim yumurtalığımda 6 m lik kis oluşmuş kanamamı o yapıyormuş basitmiş çok şükür ama nasıl oluştu 1.5 ayda bilmiyorum.çok hızlı gelişmiş yani benden haberler öle.dualarını eksik etme.depresyondayım artık teşhisimi kendim koydum eşimle hep tartışmalı ağlama krizlerine gryorum sonraaaaaaaaa sanki yüzümden eşşek arısı sokmuş gibi oluyo balon gibi:)dua dua dua öpüyorum kocaman kocaman canııııııııııım benim bak senin hannem dediğin zaman hemen geliyorum 6.his:)sen hannem de ben topiğe gireyim ok davet bekliom anlayacağın:)
UMUTLUYUZ CANIM BENİM DEMEK ERKEK ANNESİ OLACAKSIN HAAAA BEBĞİM İNŞALLAH CANIM bence sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ayrıca hayırlı evlet olsun erkek kız farketemez:)öpüldünüz canııııııııım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?