Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

benimde yarin kan icin randevum var kadin doktorum guatir varmi diye test istemisti yarin ev doktoruma gidip yaptircam.asi testim pozitif cikmisti insallah bundada bi sorun cikmazzzz gorusuruz kizlarrr kocusss yatti bende yattcam.umutluyuzz uzulme canimmm bebisinide uzmeeeee allah hayirlisini versinn kimseyide dinlemeeee sonucta senin bebeginnn

umarım hiçbir problem yoktur canım,,,,iyi haberlerini bekliyoruz,,,,,sağol canımcım üzülmüyorum artık

gunaydın kızlar
meryemcım gecmıs olsun canım. hayırlı haberlerle gel ınsallah
umutluyuz canım cook sevındım. yaa ne garıp onceden hep erkek ısterlerdı sımdı kız dıye yanıyorlar. tabı bayanların deregı bellı oldu. benım kocam da sakayla bana babanın evıne dönmekten kurtuldun dıye takılıyor. bızımkıler kız ıstıyordu. yanıu ınsanların ısteklerı bıtmez canım o yuzden hayırlısını ıste . gerısı booss. ogluma kanka gelıyor ne guzelllllllllllllllllllllllll

evet canımcım insanoğluna yaranılmaz,,,,,,oğluna kanka geliyor vallahi beraber takılırlar artık

Kizlar Mrblarr biliyosunuz bende hastalandim :1no2: ama olsun pes etmek yok bu gun son gunu calismalara devam edicem ama stras yapmak yok lmaz:

hadi hayirlisi :içelim:

cnm hayirlisi olsun bende oldum bu gun son gun benim

amin cnm hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan
arkadaşlar benimde reglime 1 hafta var bakalım ne olcak ama çok istiyorum

Allah gonlune gore versin :Saruboceq:

cnmm hayirliii olsun demek oglann

bsver hayirli evlat olsun saglikli olsunda gerisi fark etmez :dance:

topıgımıze nazar degdı sanırım. artık kımsecıkler ugramıyor .
kızlar kaynanam abd.den döndü.. 4-5 gun oluyor. bebısıme bır bavul dolusu kıyafet getırmıs. bırsuru de oyuncak. bebısıme alısverıs yapmak ıcın cok heveslenıyordum olmadı ama neysekı getırdıklerı gercekten guzel. yarın besıgı de gelıyor. cok erken aslında ama. uffffff odanın ıcınde besık gordukce anne olacagıma daha da ınanıcam galıba. cok tuhaf yaaaa.
bugun calısıyorum. kocacım evde, ben cıkarken uyuyordu. sızler nerelerdesınız yaa. valla bıdaha gırmeyecegım bu topıge. hadı gelsenıze kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
olgay umutluyuz burcu hannem gurbet gelını cubuk kraker meral vs vs heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy
hamıle kalan bızı terkedıyor. yamanın ısmını yazmadım cunku en sadık zıyaretcı o.

canımcım çok sevindim şimdiden almışsınız bebişine birşeyler ne güzel Allahım kucağına almayı da nasip etsin,,,,,ben bugün bebişime ilk defa birşey aldım havlu çorap aldım dolaşırken gördüm hoşuma gitti dayanamadım aldım bende,,,,ben ne zaman bu topiğğe gelsem kimse olmuyor o yüzden de birşey yazmıyorum evet çok yalnız kaldı bu topik herkes dağıldı

bsver hayirli evlat olsun saglikli olsunda gerisi fark etmez :dance:[/QUOTE]

evet canım tabiki dediğin çok doğru yeterki hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun tüm isteğimiz bu...

sevgili JAYACIĞIMMMMMMMMMMMM. öncelikle selam eder yanaklarından öperim.içindeki minik fındığın da burnundan öperim.iyi haberlerini alıyorum.maalesef ben o kadar iyi değilimhamd olsun iyiiyimde 1.5 ayda 4 kez adet oldum dün zuhal hanıma gittim bide ne göreyim yumurtalığımda 6 m lik kis oluşmuşkanamamı o yapıyormuşbasitmiş çok şükür ama nasıl oluştu 1.5 ayda bilmiyorum.çok hızlı gelişmiş yanibenden haberler öle.dualarını eksik etme.depresyondayım artık teşhisimi kendim koydumeşimle hep tartışmalıağlama krizlerine gryorum sonraaaaaaaaa sanki yüzümden eşşek arısı sokmuş gibi oluyo balon gibi:)dua dua dua öpüyorum kocaman kocaman canııııııııııım benim bak senin hannem dediğin zaman hemen geliyorum 6.his:)sen hannem de ben topiğe gireyim ok davet bekliom anlayacağın:)

UMUTLUYUZ CANIM BENıM DEMEK ERKEK ANNESı OLACAKSIN HAAAA BEBĞıM ıNŞALLAH CANIM bence sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ayrıca hayırlı evlet olsun erkek kız farketemez:)öpüldünüz canııııııııım:)

OLGAY sen nerdesin canım yaaaaaaaaaaaa geldim bak bulamadım seniiiiiiiiii:)herşey yolundadır inş öpüldünüz tatlım:)

bana dua edin kızlar harbiiii depresif duygulardayımkist bi yandan eşimden ayrılık bi yndan ne olur dua edin şekerler:)bakalım yarın rapor almaya çalışcağım 3 gün 3 gündür:)okuldaki kuzularıma da kıyamıyorum ama depresyondayım ne yapayımhem 24 kasımda yanlarında olmazsam bana hediye de getirmezle istemiyorum çünkü utandırıyorlar bennnnnnnnni:)sırf bu yüzden rapor alcam dermişimmmmmmmmmm:)öptüm güzeller.

RABBıME EMANETSıNıZ HEPıNıZ YAVRULARINIZ VE EŞLERıNıZ ıLE....

canım benım yaa. cook cok gecmıs olsun bıtanem. gercekten varya sen boyle yazınca kendım yasıyormus gıbı uzuluyorum. dıkkat et kendıne neolur. zuhal hanıma gelıyorsan buraya cok yakınsın. ben okmeydanı ssk ya cok yakın yerde calısıyorum. yolun duserse bıldır bana ugra canım. esınle de tartısma yaa gercı ben de senın gıbıyım. olur olmaz sebeplerden bırbırımızı yıyoruz. sonra da uzuluyorum. ama oluyor ıste. gercı senın durumun farklı. canım benım. ınsallah en kısa zamanda bıter bu tuhaf ayrılıgınız. daha ne kadar surecek boyle. tedavı ne durumda pekı. yanı kıst tedavısını nasıl yapacaklar. ne kadar surecek. Allah yardımcın olsun canımmm. dualarım senınle. ıyı haberlerını beklıyorum......

evet canım çok sağol sağlıklı olsun da gerisi önemli değil gerçekten,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…