dasilvadido hangi dönemdesin?
bekleyelim ozaman canım ümit vermek istemem ama bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi
günaydın arkadaşlar,
idrar tahilim çıktı baya bi enfeksiyon kapmışım malesef:1no2: Ama her ihtimale karşı jinekoloğumla da görüşmeden herhangi bi ilaç almayacağım
çok geçmiş olsun cnm benimde oluyo sık sık malesef kaçış yok
hem tedavi olup öyle başlarsınız çalışmalaraa
gunaydin kizlar sizinle bisey paylasmak istedim ben poyitif idrar testi ornekleri olan topigi inceledim ve orada 11 12 gunlerinde bile silikte olsa pozitif olan bi cok kisi vardi ben bugun sirf denemk icin yaptim ikinci cizgi cok silik ama umitlenmek istemiyorum bi kac gun sonra tekrar deniycem dua edin nolurrr
kızlar ya beni bi konuda aydınlatmanızı istiyorum bihaftadır gribim denemelerede başladık hasta olduğum için ilaç kullanıyorum ama bi yandanda korkuyorum bu denemeler sonucunda hamile kalırsam ve ilaç kullandığım için bebeğe bi zarar verirmi ne olur bana bi akıl verin kafayı yicem kaç gündür kimsteyede soramıyorum sizler yardımcı olun lütfen meryemcim senin görümcen hemşireydiyanlış hatırlamıyorsam o bibilgi verebilirmi acaba yardımcı olurmusun...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?