Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yaa arkadaşlar benim kasık sancıları coştu iyice yaaa:bbo: üşüttüm mü noldum ben yarabbim.
yarın doktor yolları göründüüü

bekleyelim ozaman canım ümit vermek istemem ama bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi

canım ilgin için teşekkür ederim önceliklea.s.
ben de daha önce hiç böyle bir kasık ağrısı yaşamadığım için hemen dr uma bilgi verdim. ama ben de çok fazla kendimi kaptırmak istemiyorum Allah vere de farklı bi sorun çıkmasa:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar,
idrar tahilim çıktı baya bi enfeksiyon kapmışım malesef:1no2: ama her ihtimale karşı jinekoloğumla da görüşmeden herhangi bi ilaç almayacağım

günaydın arkadaşlar,
idrar tahilim çıktı baya bi enfeksiyon kapmışım malesef:1no2: Ama her ihtimale karşı jinekoloğumla da görüşmeden herhangi bi ilaç almayacağım

çok geçmiş olsun cnm benimde oluyo sık sık malesef kaçış yok
hem tedavi olup öyle başlarsınız çalışmalaraa

Benım bugÜn 10. GÜn kızlar hala tık yok yrn sabahtan doktora gıdıcem bakalım sonuÇ ne

çok geçmiş olsun cnm benimde oluyo sık sık malesef kaçış yok
hem tedavi olup öyle başlarsınız çalışmalaraa

çok teşekkür ederim canım, ben ilk defa yaşıyorum böyle bişey...muhtemelen antibiyotik vs kullanmam gerekecek ama küçük bi ihtimal de olsa hamile kalmış olabilirim belki biz başladık çünkü çalışmalara...
onun için doktorumu aramadan hiçbişey yapmıcam şu an için

senin için de hayırlısını diliyorum arkadaşıma.s.

Saol cnm
haklısın kesın sonuÇ almadan kullanma hap fln
benımde nolcak bakalım

gunaydin kizlar sizinle bisey paylasmak istedim ben poyitif idrar testi ornekleri olan topigi inceledim ve orada 11 12 gunlerinde bile silikte olsa pozitif olan bi cok kisi vardi ben bugun sirf denemk icin yaptim ikinci cizgi cok silik ama umitlenmek istemiyorum bi kac gun sonra tekrar deniycem dua edin nolurrr

canım ya çok sevindim inş bebeğin seninledir doktora gidecekmisin daha iyi sonuç almak için yaaa inş bebek vardır dualarım seninle iyi haberlerini bekliyorum...opuyorumnanaktan

kızlar ya beni bi konuda aydınlatmanızı istiyorum bihaftadır gribim denemelerede başladık hasta olduğum için ilaç kullanıyorum ama bi yandanda korkuyorum bu denemeler sonucunda hamile kalırsam ve ilaç kullandığım için bebeğe bi zarar verirmi ne olur bana bi akıl verin kafayı yicem kaç gündür kimsteyede soramıyorum sizler yardımcı olun lütfen meryemcim senin görümcen hemşireydiyanlış hatırlamıyorsam o bibilgi verebilirmi acaba yardımcı olurmusun...kafamçokkarıştı

tsk ederim canim doktora daha gitmiycem kesin bi cift cizgi olsun daha belirgin burada randevu ile gitmem lazim biraz beklerim zani doktor icin hayirlisi olsun.benim arkadasimda bu ay grip olmustu o arada adet gecikmesi olmus hamile cikti ilk aylarda bi zarari olmuyomuss dua et cani benim icin nolurrr allha yardimcin olsunnn

meryem Allahtan hayırlısını diliyorum senin için canım öncelikle,
ben de dr uma ulaştım idrar yolları enfeksiyonu olmuşum...bu ay korunmadığım için gebelik ihtimaline karşı zararlı olmayacak bi ilaç yazdı, bir hafta kullanacam sonrasına bakacaz

Kızlar bende hastalandım bu arada
11 de selpakta 1 damla kahve regl vardıı
hamıle deĞılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…