Merhaba Jaya ,iyi dileklerin için teşekkürler öncelikle...
ne kadarlık hamişsin?
meryem canım tebrik ederim seni Allahım kucağına da almayı nasip etsin çok sevindim,,,,,jayacım sen ne yaptın bebişimin kankası nasıl hareketlenmeye başladı mı
merhaba cnm senin adina cok sevindim,allah tamamini getirsin ins.opuyorumnanaktan.canim sana bir sorum olucakti clear blue ovulasyon testinde kac tane cikiyor yani kac cubuk cevaplarsan sevinirim
meryemcim hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynıymış hamilede olsan adet göreceğim zannermiiz hep korkunu çok iyi anlıyorum cnm benim aynı korkuları bende yaşadım ama bebeğim benimle kalmadı bırakıp gitti bide bende şöyle bir duygu oluştu hamile olduğumu biliyodum ama inanamıyodum bir türlü kendimi hamile psikolisine sokamadım hiç zaten sevincimde kısa sürmüştü şimdi ikincisinin gelmesini bekliyorum umarım çok bekletmez bizi yeniden bize sevinçler yaşatır aynı senin yaşadığın duygular gibi sakın korkma iyi düşün iyi olsun iyi düşünki bebişe yansımasın inş cuma günü bebiş gösterir kendini birşey merak ettim cnm kaç haftalık bebiş ve yaşını merak ettim sakıncası yoksa söyleyebilirmisin....[/
kızlar ya bende ilişki sonrası vajinamda acayip bi yanma oluyo yeni başladı sizce sebebi nedir bilen varsa yazarsa çok sevinirim...delikafadulden
günaydın kızlar mutlu haftalara.s.
meryemcim hayırlısı olsun öncelikle Allah sağlıkla tamamına erdirsin:Saruboceq:
ben nihayet idrar yolalrı enfeksiyonundan kurtuldum şükür. bugün işe gelebildim...
tuhaf belirtilerim var özellikle çok ağrım oldu kasık ve yumurtalıklarımda...normalde en geç yarın adet olmam gerekiyo ama bu belirtiler adetten mi değil mi anlayamıyorum..
hayırlısı artıkkaydirigubbakcemile3
çalışmaya başlayacak olan var yamancım olurmu?:)
tsk ederim canim allah isteyen herkeze verir insallahhh..allah bebisimin abilerinide saglicaklaa dogmayi nasip etsinnn
kızlar herkese merhaba ben bu gün çok mutluyum nedeni ise
hamileyimbu ay 9 gün gecikmişti inat ettim yapmıycam test diye
bu sabah erkenden yaptım ve çift çizgiyi gördüm
allahım herkese nasip etsin inş. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?