Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Kızzllaaaaaaaaaaaaar napıyonuz bakalım keyifler nasıllarrrrr
yeni hamilemiz varmı aramızdaa

meryem canım tebrik ederim seni Allahım kucağına da almayı nasip etsin çok sevindim,,,,,jayacım sen ne yaptın bebişimin kankası nasıl hareketlenmeye başladı mı

tsk ederim canim allah isteyen herkeze verir insallahhh..allah bebisimin abilerinide saglicaklaa dogmayi nasip etsinnn

merhaba cnm senin adina cok sevindim,allah tamamini getirsin ins.opuyorumnanaktan.canim sana bir sorum olucakti clear blue ovulasyon testinde kac tane cikiyor yani kac cubuk cevaplarsan sevinirim

7 cubuk var canimmm ben kullandim ilk ay yanlislik yaptim yapamadim ustunu okumadan yapmistimmm ve sonra suya dusurdumm.ama gecen ayy allahin izniyle dogru yaptim ve suan hamileyimmm.sadece yumurtladigim gunu tesbit ettim sadece bi kerelik beraberlikten sonra hamile kaldimmm...allah sanada veriri insallahh

simdi kasik agrilarim pek kalmadi ara ara giriyorrr artik korkmuyorummm biliyorum bebisim benimle..benim yasimm 23 bebis bu hafta 5.haftaya girdikkk

tsk ederim canim darisi basina insallahh adett yerine bebiss gelirrrr hakkkinda hayirlisi olur insallahhh

günaydın arkadaşlarım....
benim bugün olması gereken adet günüm...şu an acaip kasık ağrım ve batma var ama pek umutlu değilim ben...Allah hayırlısını bilir kulları için üzülmüyorum, üzülecek bişey yok çünkü...
bu ay clearblue alarak yumurtlama dönemimi net bi şekilde tespit edecem inşallahyerimseniben

kızlar herkese merhaba ben bu gün çok mutluyum nedeni ise
hamileyim bu ay 9 gün gecikmişti inat ettim yapmıycam test diye
bu sabah erkenden yaptım ve çift çizgiyi gördüm
allahım herkese nasip etsin inş. :Saruboceq:

canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin darısı başımızaa:Saruboceq:
benim bugün adet günüm ama daha başlamadı, bi de demin tuhaf bi akıntım oldu afedersiniz bööle kahverengi. 1-2 damla....hayırdır inşallah

kızlar merhaba .....

ben de cumartesi günü test yaptm ama o gün anlık bir bakış attım tek kalın çizgiyi görünce umursamadım. dün geece test aparatını bıraktığım yere bir baktım ki aşağıdaki resimdeki görüntü ile karşılaştım .

sabah da yine test yaptım ilk idrar ile. sonuç negatif ...kafam karıştı ne dersiniz???

adet tarihlerim sırası ile ;

22 eylül
13 ekim
13 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…