Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hg canimm ben topigin ens on annesiyimm insallah en ksia zamanda gelirr bebissinnnn istersenn oluyorrr inan

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli diye soracaktım ama herkesin keyfi yerinde okuduğum kadarıyla hannem dışında cnm inş en kısa zamanda eşine kavuşursun mevzuyu bilmiyorum ama meryemci çok seviniyorum senin adına ya teyze oluyoruz demek allah sağlıklı sıhhatli eline almayı nasip etsin cnm benim ya yaman ben başladım denemelere sende peşimden gel belki beraber veririz güzel haberi inş eee burcucum sen ansılsın jayacım sende iyisindir inş bebiş tembel galiba yada kendini ağırdan satıyo annsinemi nazlanıyo ne ee kızlar anlatın iki gündür giremiyodum topiğe özledim sizi meryemcim en son adet tarihim 25 kasım cnm...zemuszemus

SEVGİLİ BAT:)
öncelikle teşekkür ederim canım.memnun oldum:)durumu kısaca özetleyeyim mi sana:)ben ist öğretmenim.4aylık evliyken atamam ist yapıldı şimdi 2.5 yıllık evliyim ve bu 2 sene eşimden ayrıyım.yani evim eşim boluda ben ist daeş durumundan tayin bekliyorum.bu dönemde 2 ay öncesinde de bir düşük geçirdim 1 aylık bebğimi kaybettim.buna bağlı olarak da depresyonda hissediyorum malum eşimden evimden ayrı günler zor geçiyor durum bundan ibaret.veeeeeeeee DUANI BEKLİYORUM İNŞALLAH CANIM:)İYİ GECELER...

canım ya çok üzüldüm durumun gerçekten zor ama güçlü olman lazım cnm benim bende 1.5 aylık bebeğimi kaybettim çok zor bişey ben hala ultrasonlarını saklıyorum biliyomsun bunu hiç dile getirmemiştim evet ben hiç oluşmamış bebeğimin ultrasonlarını saklıyorum baktıkça içim eziliyo ama bu bize daha çok zarar veriyo senden istediğim kendini bırakma sakın stres yapma çünkü stres bile çocuğunun olmasını engelliyo eşinin durumuna gelince inş tayinin eşinin bulunduğu yere çıkar senin için dua edicem allah yar ve yardımcın olsun cnm benim lütfen moralini bozma belki çocuğun yok kendi canından ama senin onlarca çocuğun var öğrencilerin onlarla özlemini birazda olsa gidermeye çalış arkadaşım dularım seninle...:Saruboceq:

Bat iyiyim cnm sagolasin,
hala hic bir belirtim yok ne adet ne hamilelik :s

hadi ya cnm kaç günün geçmişti senin bi test alıp yapsan biraz olsun merakın azalır ama inşallah hamilesindir ve bebeğin seninledir ay ne güzel olur ya önce meryem sonra sen sizin peşinizdende ben ve yaman geliriz topiğimiz hamişlerle dolar ayyyyy çok heyecanlandım şimdiden ilk topu meryemciğim attı hadi kızlar sıra bizde yavvv...turkbayragi

gunum gecmedi ki daha :) ama yavas yavas adet belirtii veriyo goguslerim de cok hafif aci var ..

canım inş günün geçer ve hamilelik olur benimde ilk hamileliğimde göğüslerim çok acıyodu hiç öyle adet belirtim olamamıştı hayırlı haberlerini bekliyorum seninde ne zaman adet olman gerekiyo seninn cnm ..

benimde gunum 2 gun kaldi doktorun demesiyle ama bebisim benimlee...adet belirtsi yerine bebisimin belirtilerini yasiyorum simdiii allah istesyen herkeze versinnn cok guzell bi duygu ama insan cok korkuyorrr biseyy olacakkk diyeeee...cuma gunu insallah bebisimi gorurum benim icin cuma gelmezz simdiiiiiii cok heycanliyimmmm sankii bebiss hep benleydii gibi icimde sanki hep vardiiiii

merhaba cnm senin adina cok sevindim,allah tamamini getirsin ins.opuyorumnanaktan.canim sana bir sorum olucakti clear blue ovulasyon testinde kac tane cikiyor yani kac cubuk cevaplarsan sevinirim

merhaba kızlar çok uzun zamandır giremedim topiğe memlekete gittik eşimle eşim izinliydi,,,,,geçmişi okuyamadım ama umarım güzel haberleriniz vardır özledim sizi beni merak ediyorsanız iyiyim bebiş de iyidir heralde yani umarım,,,,,hareketlerini bir iki kez hissettim umarım bir sorun yoktur Allah hepimizin bebişlerini korusun olmayanlarada en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah,,,,,,bu arada kızlar sizler nasılsınız neler yaptınız görüşmeyeli ben memleketten dönüşte annemle teyzemi getirdim yine pek giremeyeceğim nete,,,onlar g,d,nce bol bol görüşürüz artık kendinize iyi bakın kuzucuklarım öpüldünüz

meryemcim hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynıymış hamilede olsan adet göreceğim zannermiiz hep korkunu çok iyi anlıyorum cnm benim aynı korkuları bende yaşadım ama bebeğim benimle kalmadı bırakıp gitti bide bende şöyle bir duygu oluştu hamile olduğumu biliyodum ama inanamıyodum bir türlü kendimi hamile psikolisine sokamadım hiç zaten sevincimde kısa sürmüştü şimdi ikincisinin gelmesini bekliyorum umarım çok bekletmez bizi yeniden bize sevinçler yaşatır aynı senin yaşadığın duygular gibi sakın korkma iyi düşün iyi olsun iyi düşünki bebişe yansımasın inş cuma günü bebiş gösterir kendini birşey merak ettim cnm kaç haftalık bebiş ve yaşını merak ettim sakıncası yoksa söyleyebilirmisin....[/

kızlar ya bende ilişki sonrası vajinamda acayip bi yanma oluyo yeni başladı sizce sebebi nedir bilen varsa yazarsa çok sevinirim...delikafadulden

mrb umutluyuz cnm ben iyiyim kızlar seni sorup duruyodu hoşgeldin umarım iyi geçmiştir tatilin hamişlere yeni katılan arkadaşımız meryem64 onun dışında güzel haber veren yok henüz burcuburcuuudan bekliyoruz haberler senin cinsiyet bellimi cnmallah bağışlasın şimdiden

semra0066 cnm hoşgeldin sende topiğimize eee anlat kendinden biraz tanışalım...turkbayragi

sağol canım tatil iyi oldu bizim için ,,,,meryem hamile demek çok sevindim bir hamişimiz daha oldu ne güzel inşallah burcudan da alırız o güzel haberleri ......benim oğluşum olacak inşallah teyzesi

meryem canım tebrik ederim seni Allahım kucağına da almayı nasip etsin çok sevindim,,,,,jayacım sen ne yaptın bebişimin kankası nasıl hareketlenmeye başladı mı

kızlar arı sutu ve kanada poleni ni arastırıyorum. yumurta ve sperm kalıtesını arttırıyormus bilen varmı

günaydın kızlar mutlu haftalara.s.
meryemcim hayırlısı olsun öncelikle Allah sağlıkla tamamına erdirsin:Saruboceq:
ben nihayet idrar yolalrı enfeksiyonundan kurtuldum şükür. bugün işe gelebildim...
tuhaf belirtilerim var özellikle çok ağrım oldu kasık ve yumurtalıklarımda...normalde en geç yarın adet olmam gerekiyo ama bu belirtiler adetten mi değil mi anlayamıyorum..
hayırlısı artıkkaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar,Size ilk selam verişimin üstüne yazamadım..Bazı arkadaşlar kendimi tanıtmamı istemiş..28 yaşındayım ve iki yıllık evliyim,çalışıyorum,bebiş kararımız çok yeni,üç ay oldu..Bunun için gebelik öncesi tetkilerimi yaptırdım,çok şükür bir sorun çıkmadı,henüz denemeye başlamadık çünkü ben grip olmuştum ve ilaç kullandım doktorumuz bu ayı pas geçin dedi:)aralık adetinden sonra deneyecez bakalım:)

gunaydın kızlar. yenı arkadaslar aramıza hosgeldınız.
umutluyuz canım merak ettım senı. uzun zamandır yoktun dıye ama tatılde olmana sevındım. yegenımın ıyı olmasına da sevındım. bızımkı de hareket edıyor aslında ama ben guclu tekmelerını bekledıgım ıcın bunlar bena az gelıyor. aslında mınıgım daha cok ufak ve bu kadarına gucu yetıyor ama sabırsız bır annesı var .

meryem, bat guzel dıleklerınız ıcın sagolun. hannemcım Allah esıne bıran once kavusmayı nasıp etsın yaa ınan senın ıcın dua edıyorum. aklımdasın tatlım.. ben yarın kontrole gıdıcem. bızım yakısıklı ne durumda bakalım. babası calıstıgı ıcın kayınvalıdemle gıdıcem.
hepınıze mutlu bır hafta ve guzel haberler vermenızı dılıyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…