ooo süper haberler geliyo hadi bakalım:)allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
Cnm benİm umarım bebeĞİnİz mrb demİŞtİr sİze ama bİde Şu var İlk 5-10 dk sona Çıkan sonuÇları dİkkate almayın dİyolar
uumudunu kırmak İstemem ama bİ kan tesİtİ yaptır bence kaÇ gÜn geÇtİİ
selam arkadaşım . testimin görüntüsünü attım hepinize. güzel haberler geliyor demişsin ama beni de mi içine kattın bilemedim:)
güzelim ya sabah da test yaptım o bariz tek çizgiydi. bu böyle çıkınca gece ümütlendik eşimle ir tuhaf olduk ama hala da regl olmadım .
ben pko luyum . bu ay hiçbir şey de kullanmadık sadece gününde birlkte olduk.
ne diyorsunuz hangi testin sonucu yanlış????
ay derya koptum ya keyfine yaptık lafınakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
günaydın kızlarrrra.s.
dün adet günümdü bugün oldu henüz gelen giden yok...beklemedeyim:1ninca:
mrb kızlar görüşmeyeli nasılsınız aramıza yeni arkadaşlar katılmış onlarada hoşgeldiniz diyorum...
hadi hayırlısı bakalım
umarım 9 ay gelmez
adet düzenin nasıl normalde gecikme olurmuydu
günaydın canım,
benim normalde hiç gecikmem olmazdı 28 günde bir olurdu hiç aksamazdı....hayırlısı olsun bakalım bugün doktorumu arayacam bakalım onun önerisi ne olacak
kızlar selam güzel bir gün diliyorum hepinize.
Ben sabah heycan yaptım yine ve ilk idrar ile test yaptım ..ve yine kocaman bir negatif...
Artık aynı sonuca o kadar alıştım ki ilk defa bu kez umursamadım alamadım bile....
Yaptım ve bıraktım çıktım .
Bakalım hala da adet olmadım . Hesaplayıcılarda 8-10 arası adet olmam gerek diyor ama ???
22 eylül - 13 ekim - 13 kasım
muhtemelen 10 - 13 arası adet olmam gerekiyordu sanıyorum ama olmadım hala . Beklicem biraz daha sonra giderim doktoruma. O hep 10 güngeçsin test yap öyle gel diyor.
Bekliyelim bakalımvardır bir hikmeti belki . Korkum bebek deilde kist olması . Tam kurtuldum derken tekrar kiste dönüşmesin .
ya kızlar doktor bebek yapıcaz diye düşünmeden birlikte olun dedi..anacım onu yapacaz ama ben o fikri kafamdan atamıyorumkii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?