canım ya gurbettesin demek benimde ablam var austruada bludenzde almanyayada giderler hep neyse bişey soracağım cnm ya ovulasyon nedir ben bilmiyorum açıklamasını yaparsan sevinirim inş cnm bebek vardır benim adet günümde 25 aralık bakalım bende beklemedeyim daha çok erken ama hayırlısı hepimiz için allah herkesin bebek için etiği duaları kabul etsin..
Ama kizlar benim hic bir belirtim yokCADIARZU
Meryemcim sende varmiydi belirtiler ?
ben galiba hic belirtim yok diye yazmistim vardi ama bunu hamilelige yormak istemedigim icin demistim.ben gecen hafta bebisimin benimle oldugunu hissettim cunki hep kasigima agri saplaniyordu daha once olmayan biseyyy bide goguslerim normalde adete 3 gun felan kala siserdi daha 10 gunden bile fazla zaman varken sisti adet sancim olurdu ama suan yokk belimde cok agridi...bide su bir haftadir saat 7 de uyku basiyor beni bu hafta oglenci calismasam saat 7 de yataga girerdim valla.yarin doktora gidicem insallah bebiisim kucucukte olsa annesine merhaba der...ve kizlar ben ovilasyon testi yaptim 13 gun cift cizgimi gordum testimin ismi clear blue digital olanii sadeece 13 gun beraber oldukkk o gunden beri hic olmadikkk..hamilelik testimide clearbluden aldim digital olan test sonucumda pozitiff 1/2 haftalik yazdiii..bugun 3 test yaptim allahima bin sukurr hepsi pozitif..burbucugum batcigim yaman ve ismi aklima gelmeyen bi cok kisiii yeni arkadaslarr alllahimm sizede saglicakla bi bebek nasip etsin teyzeleri benim bebesiminde cok duaya ihtiyaci var iyii ve saglikli bi sekilde buyuyebilmesi icinnnnn doktordan gelince sonucumu yine yazarimm hepinizi optummm
kizlar doktordan geldim oradada idrar testi yaptilar pozitif kan testimin cvp daha cikmadi haftaya ama bebis daha gozukmuyorr cok kucuk dedi doktor 2 hafta oldu daha haftaya cuma yine gun verdi tekrar gidicemm bebisimi gormeyi cok istiyorummmm
yaa nıhayet karar verdınız yanı. yaman varya hamıle haberını almak ıcın sabırsızlanıyorum. ınsan suphelenınce heveslenıyor dımı. benım de dusukten once var sanmıstım. kocama d.gunu hedıyesı olur dıye ama cıkmamıstı. ertesı gun kocama soylemıstım. o gune kadar cocuk fıkrıne sıcak bakmayan kendını hazır hıssetmedıgını soyleyen adam bırden degıstı. sımdı de oglum gel artık dıye gobegımı sevıyor. bızım tembel kıpırdamıyor yada bana oyle gelıyor ama bugun sankı hafıf bı kıpırdanma baslıyot gıbı.. tekmelerını beklıyorum. uff yaaa. kucagıma aldıgım, sunnetını yaptıgım, askere ugurladıgım gunlerı gorebılecekmıyım acaba.
meryeeeemmmmm tektrar gozun aydın canım. ıdrar tahlılınde cıktıysa kan tahlılını beklemene gerek yok canım yaa. hamılesın ıste. oleeeeeeeyyyyyyyy. yaa varya bebısımın varlıgını ılk ogrendıgım andakı heyecanım geldı aklıma. ne kadar mutlusundur sımdı. canım benım. darısı hepınızın basına kızlaaaaaaaar
kızlar gunaydın. uzun zamandır ayrı kaldık ama ılk baslarda ınt.de sorun vardı. sonra sıtede bır problem var gıbı geldı neyse ıste bırsure gıremedım topıge
meryemcımmmmm gozun aydın tatlım. Allah tamamına erdırır ınsallah. yaa Yaman varya ben yokken yazdıklarınızı olurken bırden heyecan yaptım. Tamam dedım Yaman da koca gobeklıler kervanına katıldı ama sen yıne yamuk yapmıssın. neyse hayırlısı. ınsallah burcumdan ıyı haberler gelır bu ay.
yaa ben hepınızı ozlemısım. ama olgay, umutluyuz,hannem onlardan da haber almak ıstıyorum. ne yapıyorlar acaba. benım 5 ayım bıttı. salı gunu kontrole gıtmeyı dusunuyorum. bu tembel oglan hala kıpırdamıyor teyzelerı. ya anası gıbı tembel yada babası gıbı nazlı benım oglum.
YAMAN'A:)
eğer hamile olduğunu öğrenseydim bayağı şaşıracaktım gülüm:)topiğe gire gire seni psikolojik olarak hamile yaptık haaa:)
inş istediğin en uygun zamanda bizi de sevindirirsin güzelim:)öpüldünüz efendim:)
meraba tatlım bak sen yine hanne dedin hemen geldim:)demek prensimize tembel diyosun ha:)yok annesi tembel değildir de seni daha da heycanlandırmak istiyordur.inş tez vakit hayırlıca kucağına alırsın sağlıkla:)
ben bugün akşam boluya adım attım yine artık her haftasonu geliyorum.bu yıl çok zor oluyor benim için.DEPRESYONDAYYYYYYYYYYIMlaelaelaelaelaesositososito.İŞTE ÖLE uğraşıyoz bakalım dua edin ŞUBATA KAVUŞAYIM EŞİMEEEEEEEE:)HAPIMI İÇİYOM BOL BOL DA AĞLIYOM GEÇİYOR ZAMAN İŞTEEEEEEEEÖPTÜM TATLUM:)
oh be şükür bi hamile daha var aramızda
allah kolay bi gebelik ve doğum nasip etsin
yaa nıhayet karar verdınız yanı. yaman varya hamıle haberını almak ıcın sabırsızlanıyorum. ınsan suphelenınce heveslenıyor dımı. benım de dusukten once var sanmıstım. kocama d.gunu hedıyesı olur dıye ama cıkmamıstı. ertesı gun kocama soylemıstım. o gune kadar cocuk fıkrıne sıcak bakmayan kendını hazır hıssetmedıgını soyleyen adam bırden degıstı. sımdı de oglum gel artık dıye gobegımı sevıyor. bızım tembel kıpırdamıyor yada bana oyle gelıyor ama bugun sankı hafıf bı kıpırdanma baslıyot gıbı.. tekmelerını beklıyorum. uff yaaa. kucagıma aldıgım, sunnetını yaptıgım, askere ugurladıgım gunlerı gorebılecekmıyım acaba.
meryeeeemmmmm tektrar gozun aydın canım. ıdrar tahlılınde cıktıysa kan tahlılını beklemene gerek yok canım yaa. hamılesın ıste. oleeeeeeeyyyyyyyy. yaa varya bebısımın varlıgını ılk ogrendıgım andakı heyecanım geldı aklıma. ne kadar mutlusundur sımdı. canım benım. darısı hepınızın basına kızlaaaaaaaar
ben de hamile kalmak istiyorum beni de aranıza alın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?