ayyy canım ya çok mutlu oldum gerçekten beni düşündüğüne durumlar iyi gibi bugün adet olmam gerekiyo ama olmadım belirtiler var mide bulantısı kasık ağrısı ve batması karın ağrısı ama gelen giden yok benim mide adet düzensizliğim var test yapmak istiyorum ama 1 hafta sonra o zamana kadar durumum belli olur bi öğrensem hamile olduğumu size ve topiğe yazıcam bağıra bağıra hamileyim diye iyiki varsınız ya insanın tanımadığı insanlarla güzel diyologlar içide dertleşmesi hepiniziçok seviyorum eee neyse bebişimiz nasıl annesini üzmüyordur inşallah arada uğra özletme kendini olurmu kendinide çok yorma misafir gelecek diye artık sen iki canlısın dikkat et kendine olurmu meryemcim öpüyorum...
insallah olmucaksinn ve hamile oldugunu ogreneceksinn allahimm en kisa zamanda o mutlu haberi almani nasip etsin ccccanimm.kasikk agrilarii endede ok oluyor hala bilee arada kramp gibii bebek anne karninda yerlestigi icin olluyormusss insallah seninde bebisin yerlesiyodurr...
Yamancıgım....benimde hep korkum vadi istedigim zaman olmazsa diye benimle ayni zamanda evlenen bi arkadasimda 2 yil once birakmisti korunmayii ve benden 1 ay once hamile kalabildi anca ben hep onun etkisindeydimm ve ben doktoruma gittigimde ilk bebek icin bana dediki kendini bi 2 yila hazirla dedi bebek icin hemen olacak diye dusunme cunki yeni evliler bu psikilojiyi cok gec yenebiliyolar demistii..amaaa bakkk allahimm o kadar buyukki benii bekletmedii inan bannaaa icimdenn seninde en kisa zamanda olacakmiss gibi bi hiss var ve istiyorsannn kendini rahat birakk neyyse kizlarr musafirim geldii gorusuruzzz hepinizii optumm kocamannn
meryemcim ağzından bal damlıyor ya inşallah şu bi hafta bi geçse bi sonuç alsam olumlu veya olumsuz beklemek o kadar zorki ve korkuyorum bir düşüğüm var yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum daha hamileliğime inanmazken bebeğim beni bırakıp gitti içimden birparçayıda ladı götürdü sanki küçücük biparça halinde gittibebeğim ama nasipdeğilmiş kucağıma almak hayırlısı böyleymiş allah isteyen herkese çocuk versin ama yürekten isteyene bugün doğurupta yarın sokağa atan bakmayan annecikler var biliyorsun nefret ediyorum öyle kadınlardan...
CNM BENİM KIYAMAMMM
ABLAMINDA İLK BEBEĞİ KARNINDA ÖLDÜ 2,5 AYLIKTI SANIRIM NE KADAR ÜZÜCÜ OLDUĞUNU BİLİYORUM
ALLAH BİDAHA YAŞATMASIN
ŞİMDİ 3,5 YAŞINDA KIZI VAR ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOK SEVİLİYOLAR
AMA ONUN YEĞENİMLE OLAN HAYATI ÇOK GÜZEL AMA ÇOKTA YORUCU YA
GENEDE ALLAH HER İSTEYENE VERSİNNN :CüvCüv: :ecrin_bebek:
bat cok tesekkur ederim .
yanliz adet tarihim tam gununu kestiremiyorum.
adet duzensizligi var.
30-37 arasinda gidip geliyor ama bazen 45 gunden sonrada olabiliyor.
insallah bir sorun yasamam.
kolayca hamile kalabilirim.
Bana canım yokmu
hannemmmmm. yaa ben senı nıye bu kadar cok sevıyorum bılmıyorum ama sanırım cok ıctenm gelıyorsun bana. canım yaa. senın de guzel dıleklerıne sonsuz tesekkurler. Yuce Rabbım yuzunu tez zamanda guldursun. sen herseyın guzelını hakedıyorsun bence.
ya canııııııım benim ya ben sana şimdi nasıl içten canıııııım demeyim:)bende seni çok seviyorum inan.içtenliği çok seviyorum içten olmayan arkadaşlarım hiç arkadaş gibi gelmiyor bana.amin canım inş RABBİM tez zamanda tüm ayrıları kavuştursun.BEBEĞİ İLE ANNESİNİ....HANIMI İLE ERKEĞİ(((((YANİ BİZİ))))VE TÜM SEVENLERİİİİİİİİİ:))))))
ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH CANIM BENİM.
komik olcak ama ben yine sizden dua isteyeceğim ÇÜNKÜ BU AYIN SONU YA DA OCAĞIN BAŞI GİBİ ÖZÜR GRUBU TAYİNLERİNE BAŞVURU BAŞLAYACAK İNŞALLAH.İNŞ ŞUBATTA YENİ OKULUMDA BAŞLARIM İNŞŞŞŞALLAAAAAAAH:)
CANNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIM ÖPÜYORUMMMMMMMMMMM SENİ VE BEBİŞİNİİİİİİİİİİ
hannem canımmmm dılerım Yuce Rabbım dualarını kabul eder de esıne kavusur bıde guzel bebıs yaparsın. ınan senden bu haberı almadan bu topıgı terketmeyecegım. bırde yamanın hamıle oldugunu ogrenmeden::_))
bat canım kaderlerımız aynı gıbı valla. ben de 16 aylık evlıyım. 6.ayda fılan bebek askı dustu ıcıme. esım de ılk basta olmaz ben sorumluluk alamam erken fılan dedı. sonra hamıle oldugumu sanarak doktora gıttım ve olumsuz cevap aldım. o gun cok mutsuzdum. esım sordu ama ben ertesı gun ıtıraf ettım doktora gıttıgımı. esım de tuhaf oldu. o da bıraz yumusadı. sonra bos gebelık gecırdım. o zaman benden cok o uzulmustu. sımdı bebısım 5.5 aylık ve esım oglumuzun dogmaasını benden daha sabırsız bır sekılde beklıyor. yanı erkeklerın cogunda var bu. pek cesaretlerı yok sanırım. aslında ıstedıklerı seyler ıcın bıle onları cesaretlendırmek gerekıyor.
denızgozlu hosgeldın...
jayacım haklısın valla aslında biz kadınların evlendikten sonra hemen bebek sahibi oluyoruz kocalarımız bu bebekler hemde koca bebekler çocuk gibler ya benim eşimde düşük yaptığım zaman çok üzülmüştü ondan sonra 3 ayı zor geçirdi hadi artık şu 3 ay geçsin artık demeye başladı şimdi ise beklemedeyiz bana aşkım bence sen hamilesin diyor aaaayyyy inşallah ya adetim birgün geçti jayacım kader arkadaşım dua et benim için olurmu...[
HANNEMCİM SENİN HİKAYENİ İLK OKUDUĞUMDA İÇİMÖYKE ACIDIKİ BİAN KENDİMİ SENİN YERİNE KOYDUM İYİ SABIR ETMİŞSİN DAYANMIŞSIN BEN BU KADAR GÜÇLÜ OLAMAZDIM HERHALDE SENİN İÇİN HEP DUA EDİYORUM RABBİM Bİ AN ÖNCE SENİ EŞİNE VE YUVANA KAVUŞTURSUN SONRADA MUTLULUĞUNUZ BİR BEBEKLE PERÇİNLEŞSİN İNŞALLAH DİYE BEN SENİ JAYAYI.YAMANI.UMUTLUYUZU.BURCUYU MERYEMİ ÇOK SEVDİM UMARIM BENDE KENDİMİ SİZLERE SEVDİREBİLMİŞİMDİR ...opuyorumnanaktaN
BU ARADA ALENAM VE MIZMIZ ADET TARİHLERİNİZİ SÖYLEYİN LİSTE YAPIYORUM EKLEYEYİM...
BURCU YA NERELERDESİN BEBİŞNASIL Bİ HABER VER BİZE ÖZLETTİN KENDİNİ...
hannem canımmmm dılerım Yuce Rabbım dualarını kabul eder de esıne kavusur bıde guzel bebıs yaparsın. ınan senden bu haberı almadan bu topıgı terketmeyecegım. bırde yamanın hamıle oldugunu ogrenmeden::_))
bat canım kaderlerımız aynı gıbı valla. ben de 16 aylık evlıyım. 6.ayda fılan bebek askı dustu ıcıme. esım de ılk basta olmaz ben sorumluluk alamam erken fılan dedı. sonra hamıle oldugumu sanarak doktora gıttım ve olumsuz cevap aldım. o gun cok mutsuzdum. esım sordu ama ben ertesı gun ıtıraf ettım doktora gıttıgımı. esım de tuhaf oldu. o da bıraz yumusadı. sonra bos gebelık gecırdım. o zaman benden cok o uzulmustu. sımdı bebısım 5.5 aylık ve esım oglumuzun dogmaasını benden daha sabırsız bır sekılde beklıyor. yanı erkeklerın cogunda var bu. pek cesaretlerı yok sanırım. aslında ıstedıklerı seyler ıcın bıle onları cesaretlendırmek gerekıyor.
denızgozlu hosgeldın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?