Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

EVET ANNE ADAYI ARKADAŞLARIM YENıDEN LıSTE YAPIYORUZ HERKESı DAVET EDıYORUM ADET TARıHıNıZı SÖYLEYıN LıSTEYE EKLEYELıM... ilk açılış benden...
bat:25 aralık 2009 beklemedeyim

insallah olmucaksinn ve hamile oldugunu ogreneceksinn allahimm en kisa zamanda o mutlu haberi almani nasip etsin ccccanimm.kasikk agrilarii endede ok oluyor hala bilee arada kramp gibii bebek anne karninda yerlestigi icin olluyormusss insallah seninde bebisin yerlesiyodurr...

YAMANCIGIM....Benimde hep korkum vadi istedigim zaman olmazsa diye benimle ayni zamanda evlenen bi arkadasimda 2 yil once birakmisti korunmayii ve benden 1 ay once hamile kalabildi anca ben hep onun etkisindeydimm ve ben doktoruma gittigimde ilk bebek icin bana dediki kendini bi 2 yila hazirla dedi bebek icin hemen olacak diye dusunme cunki yeni evliler bu psikilojiyi cok gec yenebiliyolar demistii..amaaa bakkk allahimm o kadar buyukki benii bekletmedii inan bannaaa icimdenn seninde en kisa zamanda olacakmiss gibi bi hiss var ve istiyorsannn kendini rahat birakk neyyse kizlarr musafirim geldii gorusuruzzz hepinizii optumm kocamannn

meryemcim ağzından bal damlıyor ya inşallah şu bi hafta bi geçse bi sonuç alsam olumlu veya olumsuz beklemek o kadar zorki ve korkuyorum bir düşüğüm var yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum daha hamileliğime inanmazken bebeğim beni bırakıp gitti içimden birparçayıda ladı götürdü sanki küçücük biparça halinde gittibebeğim ama nasipdeğilmiş kucağıma almak hayırlısı böyleymiş allah isteyen herkese çocuk versin ama yürekten isteyene bugün doğurupta yarın sokağa atan bakmayan annecikler var biliyorsun nefret ediyorum öyle kadınlardan...

cnm benim yaaa çok doğru yazmışsın
hep korkmuşumdur geç olmasından
halamın 8 sene olmadı
kayınvalideminde 4 sene olmamış allah benzetmesin ama korkuyorum işte.ama bi yandanda çocuk bakmanın zorlukları gözüme geliyoda korkutuyo beni yaaa.yoksa çok isterim.geçen ay 10 gün gecikti regl korunmamıza rağmen hevesleniyo insan ya varsa diye .rabbim gönlümüzü ferahlatsın herşeyi hayır etsin inşallah

CNM BENİM KIYAMAMMM
ABLAMINDA İLK BEBEĞİ KARNINDA ÖLDÜ 2,5 AYLIKTI SANIRIM NE KADAR ÜZÜCÜ OLDUĞUNU BİLİYORUM
ALLAH BİDAHA YAŞATMASIN
ŞİMDİ 3,5 YAŞINDA KIZI VAR ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOK SEVİLİYOLAR
AMA ONUN YEĞENİMLE OLAN HAYATI ÇOK GÜZEL AMA ÇOKTA YORUCU YA
GENEDE ALLAH HER İSTEYENE VERSİNNN :CüvCüv: :ecrin_bebek:

yaman cok tesekkur ederim .
allah isteyen herkese versin.
ben hic cocuk istemiyordum. genc kizken bekarken cocuklarida cok sevmezdim.
evlendigim gece hamile kalmaktan odum kopardi.
evlendikten 1 yil sonra icimde oyle duygular gelistiki esime her baktigimda annelik arzusu olusmaya basladi.
benden sonra evlenen arkadaslariminda artik yavas yavas bebekleri olmaya baslayinca o minicik kelebeklere baktikca benim neden olmasin diyordum icimden.
cok istemeye basladim. hergun bu arzum cogaldi.
ama bu seferde esim istemiyordu.daha erken diyordu.
ama ben hic uzerine gitmiyordum.
ta ki bugun esim gelip askim ne dersin bir altin topumuz olsun diyene dek.
cok mutlu oldum.
insallah olur.bende korkuyorum adet duzensizligim var.bakalim nasil denk getiricem yumurtlama gunune.
doktora gidicem folik asit almaya basladim bile.
neyse cok uzun yazdim.ama cok cok cok mutluyum.

slm kızlar bende yeni üyeyim benide alın aranıza bizde evleneli 1.5yılı geçti ilk gebeliğimde düşük yaptım şuan yeniden hamileyim şuan 8 haftanın içindeyim daha bebeğimi göremedim sadece kesesini gördüm pazartesi kontore gidicem inşallah bebişimi görürüm dua edin benim için bundan sonra bende burdayım:CüvCüv:

öncelikle iyi akşamlar kızlar aaaaaaa benim bacımda burdaymış ya ne güzel seni bu topikte görmek hoşgeldin aramıza denizgözlüm benim.....

ferhatınsiriniyimbencim sende hoşgeldin aramıza senin adına çok sevindim inşallah çok bekletmez meleğiniz ilk denemenizde alrız güzel haberini adet tarihini verde listeye ekleyeyim liste yapıyoruz başı ben çekiyorum şuan...

bat cok tesekkur ederim .
yanliz adet tarihim tam gununu kestiremiyorum.
adet duzensizligi var.
30-37 arasinda gidip geliyor ama bazen 45 gunden sonrada olabiliyor.
insallah bir sorun yasamam.
kolayca hamile kalabilirim.

günaydın yamancım çok geçmiş olsun zor bi durum gerçekten ama bak şimdi tesellisi var ablanın allah bağıslasın darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah evet çocuk bakımı zor ve yorucu ama onun bir gülüşünü görmek günden güne büyüdüğünü birgün anne demesini beklemek bence bütün sıkıntılara değer bu arada ben hala regl olmadım beklemek ne kadar zor ya..:bbo:

bat cok tesekkur ederim .
yanliz adet tarihim tam gununu kestiremiyorum.
adet duzensizligi var.
30-37 arasinda gidip geliyor ama bazen 45 gunden sonrada olabiliyor.
insallah bir sorun yasamam.
kolayca hamile kalabilirim.

canım bende aynı dertten müzdaribim bendede var adet düzensizliği dün olmam gerkiyodum ama olmadım beklemedeyim bir doktora görün istersen çocukta istiyosan ben öyle yaptım önce doktora gittim kontrole sonra başladık denemelere...:kedi:

Bana canım yokmu

ay cannnnnnnıııııııııııııııım benim kıyamammmmmmmmmm olmaz olur mu bebeğim.siz bu topikteki ilk arkadaşlarımsınız.o yüzden size karşı başka bir muhabbet var:)o aldığım güzel haberden sonra sizinle hep yzışmıştık sonra düşükten sonra da siz vardınız yani anlayacağın SİZ BENİM İYİ GÜN VE KÖTÜ GÜN DOSTUMSUNUZ ŞEKERLER:)

daha önce de yazmıştım sanki yıllar sonra da girsem bu topiğe hep seni göreceğimi düşünüyorum sadık arkadaşım.görmek isterim de hani hem hamile değilsin ama burayı hiç bırakmıyorsun çok sadık bir dosta benziyosun yamancığım:)canımmmmm canıııııım beniiiiiim:)öpüyorum tatlım ben fazla giremiyorum çünkü ist evimde net yok bazen okuldan yazıyorum.yani bırakmadım sizi.ama bu topiğe girip sizinle gün saymayı çok isretim şahsen...inş o da olur eşimin yanında bebişime gün saymak...

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

bugun adet gunum ama cok az belırtım var adet belırtısı sadece huzursuzluk var bende adetten once olur neyse ne gogsum agrıo ne belım ne olcak bılmıyorum

Kızlarrrrrrrrrrrrrr dua ıstıyorum bu topıĞe gıren herkesten Özellıkle hamıŞlerden:)

ŞÖyle sÖyleyım eŞımden evımden ayrıyım.2 yıldır ayrıyım.bu aralar tercıh yapcam ınŞ dualarınızla ınŞ eŞımın yanına evıme gelırım artık...ÖpÜyorum hepınızı.

Rabbım ınŞ hepınızı Özlemını duyduklarınıza tez zamanda kavuŞtursun.....

hannem canımmmm dılerım Yuce Rabbım dualarını kabul eder de esıne kavusur bıde guzel bebıs yaparsın. ınan senden bu haberı almadan bu topıgı terketmeyecegım. bırde yamanın hamıle oldugunu ogrenmeden::_))

bat canım kaderlerımız aynı gıbı valla. ben de 16 aylık evlıyım. 6.ayda fılan bebek askı dustu ıcıme. esım de ılk basta olmaz ben sorumluluk alamam erken fılan dedı. sonra hamıle oldugumu sanarak doktora gıttım ve olumsuz cevap aldım. o gun cok mutsuzdum. esım sordu ama ben ertesı gun ıtıraf ettım doktora gıttıgımı. esım de tuhaf oldu. o da bıraz yumusadı. sonra bos gebelık gecırdım. o zaman benden cok o uzulmustu. sımdı bebısım 5.5 aylık ve esım oglumuzun dogmaasını benden daha sabırsız bır sekılde beklıyor. yanı erkeklerın cogunda var bu. pek cesaretlerı yok sanırım. aslında ıstedıklerı seyler ıcın bıle onları cesaretlendırmek gerekıyor.
denızgozlu hosgeldın...

jayacım haklısın valla aslında biz kadınların evlendikten sonra hemen bebek sahibi oluyoruz kocalarımız bu bebekler hemde koca bebekler çocuk gibler ya benim eşimde düşük yaptığım zaman çok üzülmüştü ondan sonra 3 ayı zor geçirdi hadi artık şu 3 ay geçsin artık demeye başladı şimdi ise beklemedeyiz bana aşkım bence sen hamilesin diyor aaaayyyy inşallah ya adetim birgün geçti jayacım kader arkadaşım dua et benim için olurmu...[

HANNEMCİM SENİN HİKAYENİ İLK OKUDUĞUMDA İÇİMÖYKE ACIDIKİ BİAN KENDİMİ SENİN YERİNE KOYDUM İYİ SABIR ETMİŞSİN DAYANMIŞSIN BEN BU KADAR GÜÇLÜ OLAMAZDIM HERHALDE SENİN İÇİN HEP DUA EDİYORUM RABBİM Bİ AN ÖNCE SENİ EŞİNE VE YUVANA KAVUŞTURSUN SONRADA MUTLULUĞUNUZ BİR BEBEKLE PERÇİNLEŞSİN İNŞALLAH DİYE BEN SENİ JAYAYI.YAMANI.UMUTLUYUZU.BURCUYU MERYEMİ ÇOK SEVDİM UMARIM BENDE KENDİMİ SİZLERE SEVDİREBİLMİŞİMDİR ...opuyorumnanaktaN

BU ARADA ALENAM VE MIZMIZ ADET TARİHLERİNİZİ SÖYLEYİN LİSTE YAPIYORUM EKLEYEYİM...

BURCU YA NERELERDESİN BEBİŞNASIL Bİ HABER VER BİZE ÖZLETTİN KENDİNİ...

canım benim çok teşekkür edrim ALLAH razı olsun inş.sevmez olurmuyum.sonradan geldin ama ezberlettin kendini:)duaların için ne kadar teşekkür etsem azdır:)zaten olursa dualarınızla olacak inşallah yoksa umutsuz vakkayım ben:)
şuan evimden yazıyorum yarın inş yine yolculuk var yazamayacağım bir süre öpüyorum hepinizi RABBİME EMANETSİNİZ...

AH CANIM BENİM SAĞOL.İNŞ DEDİĞİN GİBİ OLUR HERŞEY:)öpüyorum canım RABBİME EMANETSİNİZ...hannem kaçar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…