anladım cnm bende bi an üzüldüm ben ne yapayım heyecanla günümün geçmesini bekliyorum ama günler geçmek bilmiyor sen neler yapıyosun seni tanımak istiyorum kendinden bahsedermisin biraz senin gerçek adınmı yaman canım...opuyorumnanaktan
canım kaç aydır uğraşıyosun bebek için
YAMAN SOYADIM CNM
BİZ HENÜZ ÇALIŞMALARA BAŞLAMADIK
YANLIZ BELİRTİLER SANIRIM ÇOĞU PSİKOLOJİK YARATILIYO
BENİM 10 GÜN GECİKTİĞİNDE MİDEM BULANIYO BAŞIM DÖNÜYO VE UYKU BASIYODU AMA ANLADIM Kİ ONLARI BEN YARATMIŞIM :roflol:
UMARIM SİZİNKİLER GERÇEK BELİRTİDİR :asigim:
sanırım siz daha karar vermediniz cnm çocuk yapmaya ama seni okuduklarım kadarıyla istekli görüyorum kocişinmi istemiyor yoksa neyse cnm benimde bat soyadım ismim gülbeyaz senin ismin nedir tabi söylemek istersen bilmek isterim...
Belirtilere gelince inşallah gerçektir ama pek umudum yok be yamancım %1şansım var kendiliğinden hamile kalmam için dua et benim için...
benim kocam istiyo cnm ben biraz daha beklemek istiyorum
daha doğrusu olsa olurda azıcık daha hayatımızı yaşayalım istiyorum
evleneli bugün tam 16 ay oldu cnm
sizin neden bu kadar düşük ihtimaliniz varki cnm anlamadım
siz kaç aydır deniyonuz
anladım cnm yaşın kaçtı senin ismini söylemedin istemiyorsun galiba sen bilirsin.
Benim ihtimal neden düşük cnm söyleyeyim yumurtalıklarımın ilk hamileliğimden önce tambel çalıştığını öğrendim ilaçla çatlama tedavisiyle hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı o yüzden bu seferde kendiliğinden hamile kalacağımdan pek umudum yok yani yine tedaviyle kalacakmışım gibi hissediyorum...:çok üzgünüm:
cnm 2. Bebek daha kolay olur diyolar ama kısmöet
inşallah hemen gelir meleğiniz
bu arada yaşım 24 cnm
adımı vermek istemedim kusura bakma senle alakalı değil
selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???
a.s alenam canım ovulasyon ne onu bilmiyorum ama 18 aralık yumurtlama günlrim diyosun o zaman hemen belli olmazki daha on gün olmuş denemeye başlayalı yanlış anlamadıysam....
canim ovulasyon testi= yumurtlamayi gosteren testler..birlikte olmadan once yumurtlama testi yapip gunu ogrenip ona gore birlikte oluyorsun...calismalar bittikten sonra bazilari tekrar yumurtlama testini yapiyor eger positif gosterirse hamileymissin...
slm kızlar benımde adetım bugun yarın az kaldı ama ne adet belırtısı ne hamılelık belırtısı var
MIZMIZCIM BENİMDE YARIN ADET GÜNÜM BENDE Bİ KAÇ BELİRTİ VAR AMA BEN HAMİLELİĞE YORMAK İSTEMİYORUM ÜMİTLENİPTE KIRMIZILARI GÖRÜRSEM ÇOK ÜZÜLÜRÜM AMA BÜYÜK İHTİMALLE KIRMIZI KARTI GÖRECEĞİM:roflol: ÇÜNKÜ YUMURTALIKLARIM TEMBEL ÇALIŞIYO...:sinifsinif:
nerden anladın tembel oldugunu ben ay ay baya bır akıntım oldu baya kıvamlı
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi
merhaba bayanlar
bizde esimle 3 yillik evliligimizden sonra bebis yapmaya karar verdik. Insallah olur.
Bu ay calismalarabasliyoruz:)
cok mutluyum bugun icim icime sigmiyor.
Rabbim insallah verir .:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?